Skip to content

  • Kaikki
  • vastuullisuus
  • Uutiset
  • Tapahtumat
  • MENIINILÄISET
  • Blogi
  • Asiakastarinat

Haku päällä! Oletko sinä etsimämme IT-tukihenkilö?

Etsimme meille Niinille äitiysloman ajaksi IT-tukihenkilöä Helsinkiin työskentelemään n.25h/vko viikossa. Oletko sinä etsimämme aktiivinen ja ratkaisukeskeinen IT-asiantuntija? Lue lisää avoimesta työpaikasta!

Lue lisää

Ekologiset painotuotteet - onko sellaisia?

Vihreät arvot ovat tärkeitä kaikenlaisessa kuluttamisessa. Ekologisia valintoja ja toimintoja pyritään tekemään entistä enemmän kaikilla elämän osa-alueilla - niin myös yritysmaailmassa ja siellä lähes välttämättömissä mainosmateriaaleissa. Mutta voiko painotuote olla ekologinen? Tästä artikkelista voit lukea meidän vinkkejä siihen miten voit vaikuttaa painettavien mainostuotteiden ympäristöystävällisyyteen!

Lue lisää

Aloittava yrittäjä, kaikesta ei tarvitse selvitä yksin – tutustu painotalojen tarjontaan

Asteletko yrittäjyytesi ensimmäisiä askeleita? Paljon on tapahtunut, että olet päässyt tähän pisteeseen ja paljon tulee varmasti vielä tapahtumaan. Yrityksesi on nyt totta ja olemassa, mutta se ei kuitenkaan pelkästään riitä. Se pitää saada olemaan olemassa myös tuleville asiakkaillesi.

Lue lisää

Niinin kesäaukioloajat

On siis kesä! Tästä löydät Niinin toimipisteiden kesäaukioloajat.

Lue lisää

5 vinkkiä projektipankin valintaan

Matka paperilta betoniksi on pitkä, mutta hyvä projektipankki helpottaa laajojen ja monitahoisten projektien hallintaa.

Lue lisää

Oletko etsimämme, uusi myyntipäällikkö?

Nyt etsimme kahta ratkaisukeskeistä myyntipäällikköä - pääkaupunkiseudulle sekäTurun talousalueelle tarjoamaan asiakkaillemme printtituotteita ja digitaalisia palveluita.

Lue lisää

5 tärkeintä asiaa tapahtumamarkkinoinnissa

Tapahtumamarkkinointi on mitä parhain tapa tavoittaa kerralla useita kohderyhmään kuuluvia henkilöitä. Millainen on onnistunut tapahtuma, markkinointi ja mitä sen suunnittelussa tulisi ottaa huomioon? Lue 5 vinkkiä, joilla onnistut!

Lue lisää

Löydetäänkö teidät, näkyykö opasteet?

Ikkunatarroilla herätät mielenkiinnon ja markkinoit uusia avattavia yrityksiä/myymälöitä/palveluita! Lattiatarroilla ohjaat myös kätevästi kohti oikeaa ovea. Mainoskylteillä ja opasteilla saat näkyvyyttä aulatiloihin tai myymälään

Lue lisää

Painotuotteet digimarkkinoinnin tukena

Painotuotteet ovat digimarkkinointia kestävämpää mainontaa. Laadukkailla painotuotteilla on mahdollista saavuttaa pitkäaikaisempaa mainontaa kuin nopeasti ohi vilisevällä digimarkkinoinnilla. Jatkuvasti lisääntyvä digitulva ja siitä aiheutuva ns. bannerisokeus (banner blindness) vähentää digimarkkinoinnin tehokkuutta.

Lue lisää

Haemme joukkoomme asiakaspalveluun osa-aikaista TUOTANTOASSISTENTTIA

määräaikaiseen työsuhteeseen 30.11.2022 saakka. Tulet työskentelemään osana Helsingin tuotantotiimiä. Työtehtäviin kuuluu monipuoliset asiakaspalvelutehtävät Pitäjänmäen toimipisteessä sekä muissa asiakaspalvelukanavissa.

Lue lisää

Nyt myös meidän NiiniPlus-projektipankkipalvelulle on myönnetty Avainlippumerkki!

NiiniPlus-projektipankki tekee rakennusprojektien hallinnasta helppoa. Tiesithän, että meillä on Suomalainen projektipankki! NiiniPlus-palvelun avulla tiimilläsi on aina viimeisimmät dokumentit ja piirustukset käytössään – ajantasalla pysyminen on helppoa eikä onnistumisesi jää kiinni tiedonkulusta. 

Lue lisää

Sinustako Niinille uusi tarmokas myyntipäällikkö?

Nyt etsimme kahta ratkaisukeskeistä myyntipäällikköä - pääkaupunkiseudulle sekäTurun talousalueelle tarjoamaan asiakkaillemme printtituotteita ja digitaalisia palveluita.

Lue lisää

Niini & Co ja CheckPoint Production yhteistyöhön

Painotalo Niini & Co ja luova suunnittelu- ja tuotantotoimisto CheckPoint ovat aloittaneet yhteistyön, jonka avulla suunnitellaan ja tuotetaan asiakkaille mieleenpainuvia markkinoinnin ja viestinnän ratkaisuja.

Lue lisää

4 vinkkiä graafisen suunnittelun tilaajalle

Yrityksen visuaalisella ilmeellä ja materiaaleilla on suuri merkitys, kun luodaan mielikuvaa yrityksestä tai tuotteesta. Mutta mistä kannattaa lähteä liikkeelle, kun suunnittelet visuaalisia materiaaleja? Graafista suunnittelua tilatessa kannattaa huomioida ainakin nämä 4 asiaa:

Lue lisää

Muista nämä, kun tilaat painotuotteita

Painotuotteet tarjoavat usein ensikosketuksen yritykseen. Oli kyse sitten käyntikortista, flyerista, ulkomainonnasta tai teippauksista, painotuotteet luovat mielikuvaa. Ensivaikutelma tehdään vain kerran – siksi ei ole yhdentekevää, millaiset painotuotteet yrityksellesi tilaat.

Lue lisää

Haemme Turkuun reipasta tekijää! Lähetti/Tuotantoassistentti 

Haemme Turkuun reipasta tekijää! Lähetti/Tuotantoassistentti  Puhelintiedusteluihin vastaa aluepäällikkö Soili Mäki (ma-pe klo: 8–16) puh. 050 382 4808 Hakemukset soili.maki@niini.fi

Lue lisää

Joulun 2021 aukioloajat

Hyvää joulun odotusta ja menestystä uuteen vuoteen! Joulun ja uuden vuoden viikoilla palvelemme seuraavasti:

Lue lisää

Toimivan mainostuotteen salaisuudet

Erilaisten painettujen mainostuotteiden ja -materiaalien valikoima on laaja. Joskus voi olla haastavaa tietää, mikä olisi paras valinta omaan tarpeeseen. Kurkistetaanpa hiukan mainosmateriaalien sielunelämään tarkemmin.

Lue lisää

Haussa Helsinkiin kahta ammattitaitoista PALVELUSUUNNITTELIJAA

Työssä suunnitellaan visuaaleja sekä painomateriaaleihin että erilaisiin digitaalisiin kanaviin. Myös verkkokauppatuotteiden perustaminen ja päivitys on osa työtäsi. Tulet työskentelemään osana palvelusuunnittelutiimiä ja olet mukana erilaisissa projekteissa.

Lue lisää

Oletko etsimämme tuotantokoordinaattori?

Haemme joukkoomme henkilöä vakituiseen työhön. Ohjelmistoista edellytetään Adobe CC, Enfocus PitStop, Microsoft Office-ohjelmien osaaminen. Laitepuolelta Xerox iGen operaattoriosaaminen katsotaan eduksi mutta siihenkin järjestetään tarvittaessa koulutus.

Lue lisää

3 vinkkiä miten löytää hyvä painotalo

Varmasti lähes jokaisesta suomalaisesta kaupungista löytyy painotalo – joskus jopa useampia. Mutta mitä kannattaa ottaa huomioon painotaloa valitessa? Tässä muutama tärppi:

Lue lisää

Valmiina tapahtumastarttiin

Messut ovat taas täällä ja valmistelujen aika on nyt! Tarjoamme ammattitaitomme ja silmää yksityiskohdille sekä ideoita, mitä kaikkea voisitkaan tehdä oman myyntisi edistämiseksi.

Lue lisää

Töitä tarjolla

Haemme joukkoomme henkilöä määräaikaiseen kuljetustyöhön pakettiautolla Helsingin Pitäjänmäen toimipisteeseen 31.05.2022 saakka.

Lue lisää

Sinustako Niinille uusi tarmokas myyntipäällikkö?

Etsimme ratkaisukeskeisiä myyntipäälliköitä pääkaupunkiseudulle ja Turun talousalueelle tarjoamaan asiakkaillemme printtituotteita ja digitaalisia palveluita.

Lue lisää

Brändää yritysilme pakettiin

Pakkaus paitsi suojaa itse tuotetta, on se myös tärkeä  brändinrakennuksen väline. Pakkaus on loistava keino jättää pysyvä muistijälki. Ota meihin yhteyttä, niin suunnitellaan teille erottuva ja mieleenpainuva pakkaus myynti@niini.fi | p. 010 6803 400

Lue lisää

Tapahtumavideo on paras tapa ennakko- ja jälkimarkkinointiin!

Taltioidaan tunnelma videon keinoin ja vahvistetaan teidän brändiä. Ennakkomarkkinointi- ja tapahtumavideot meiltä Niiniltä Kysy lisää myynti@niini.fi | p. 010 6803 400

Lue lisää

Haussa tuotantoassistentti/lähetti ja tuntityöntekijä, Turku

Haussa Turkuun reippaita tekijöitä! Tuotantoassistentti/lähetti kokoaikaiseksi opintovapaan ajaksi 31.5.2022 saakka sekä tuntityöntekijä 31.12.21 saakka.

Lue lisää

IÄN TUOMA RYPISTYMINEN ON ARVOKASTA – KUNHAN KYSE EI OLE YRITYKSESI ASIAKIRJOISTA

Me muutamme paperiset asiakirjat, dokumentit ja piirustukset diditaaliseen muotoon, jonka jälkeen ne säilyvät ikinuorina myös seuraaville sukupolville.

Lue lisää

Satsaa työnantajamielikuvaan!

Kuvasimme toukokuun lopussa MySafetyn Helsingin toimistolla työnantajamielikuvavideon. Onnistuneella työnantajamielikuvalla on väliä!  Hyvin rakennettu ja houkutteleva työnantajamielikuva on investointi, jolla yritys houkuttelee parhaat osaajat, madaltaa vaihtuvuutta ja kehittää brändiä.

Lue lisää

Kesän 2021 aukioloajat

Palvelemme kesän aikana toimipisteissämme seuraavasti: Helsinki, 28.6.–15.8. avoinna klo 8–16, sen jälkeen avoinna normaalisti 8–17.

Lue lisää

Kevät toi, kevät toi stipendit

Kevät toi, kevät toi stipendit Kevät toi, kevät toi diplomit.... ja meiltähän niitäkin saa kaikenlaisiin tarpeisiin kesän tapahtumiin tai vaikka muuten vain sille loistotyypille!

Lue lisää

Kesäkisa on täällä

Meistä on tärkeää kuulla, mitä asiakkaat tarvitsevat ja olla läsnä asiakkaiden arjessa. Seuraa ja kommentoi, niin arvomme kaikkien osallistujien kesken kesän tuotepaketin, jolla pääset heti lomamoodiin. Aika alkaa N-Y-T, ja tuotepaketti arvotaan 31.5.2021 mennessä somekanaviemme (FB, IG, LinkedIn) postauksen tykänneiden kesken.

Lue lisää

Hei kuntavaaliehdokas!

Meiltä painotuotteet julisteista tienvarsitauluihin tai vaikka edustavat henkilövideot someen ja nettisivuille. Sinivalkoinen valinta työllistää myös meillä – onhan meillä Avainlippu painotuotteillamme. Ota yhteyttä myynti@niini.fi | 010 6803 400

Lue lisää

Projektidigitoija haussa

Haluatko skannausexperttiksi? Nyt meillä on auki projektidigitoijan tehtävä. Koulutamme tehtävään, ainoa, mitä vaaditaan on käsitys IT-järjestelmistä, tarkkuutta ja ripeyttä.

Lue lisää

Asuntoesittelyvideot myynnin edistämiseen

Laadukkaan asuntoesittelyvideon avulla nopeutat myyntiprosessia. Videolla näytät asuntosi lattiasta kattoon, esittelet huoneet turvallisesti, korostat yksityiskohtia ja esittely onnistuu juuri silloin kuin ostajalle sopii. Kerro meille tarpeesi, niin ideoidaan ja suunnitellaan sinulle toimiva video.

Lue lisää

Suurpellon taideaitaa kaunistettiin

Toteutimme taideaidan eläinkuvat säänkestävästä materiaalista, jotta nämä kuvataidekoululaisten työt ilahduttavat asukkaita pitkään.

Lue lisää

Mistä sinä olet kiitollinen?

Kiitollisuus- tai hyvän mielen päiväkirjan kirjoittaminen lisää tutkitusti onnellisuutta. Tilaa meiltä vaikka yrityksesi henkilöstölle. Kuvilla- tai mietelauseilla tuunattuna brändi-ilmeen näköiseksi.

Lue lisää

Uskomme, että tärkeintä on kuunnella asiakkaita

Asiakkaat ovat osa meidän perhettä ja juuri nyt on kriittistä kuunnella asiakkaiden tarpeita.

Lue lisää

Meiltä monikäyttöiset tarramateriaalit

Tarroilla uudistat toimitilojen ilmettä tai kalusteita, mainostat ja viestit yrityksen palveluista. Saat meiltä tarvittaessa myös suunnittelun ja asennuksen.

Lue lisää

Meillä on nyt Avainlippu

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt meille Avainlippu-merkin. Tue sinäkin suomalaista työtä!

Lue lisää

Suojaa ovenkahvat antimikrobisella kalvolla

Antimikrobinen kalvo ovenkahvoihin on nyt saatavilla asiakaspalvelutiskeiltä kätevänä valmispakkauksena tai tilaa myynti@niini.fi | 010 6803 400

Lue lisää

Nyt osuu ja uppoaa maaliin!

Nimittäin suorapostituskampanjasi Niinin avustuksella. Ota meihin yhteyttä ja mietitään yhdessä, miten kampanjasi toteutetaan.

Lue lisää

Meiltä hyväksytyt ja helposti asennettavat rekisteritunnukset veneisiin

Tiesithän, että veneen rekisteritunnuksien ulkoasu on tarkoin määritelty mm. merkkien korkeuden ja merkkivälien osalta? Niiniltä saat hyväksytyt ja helposti asennettavat rekisteritunnukset.

Lue lisää

Niinillä on jo vuosien ajan panostettu voimakkaasti vihreisiin arvoihin

Vuodesta 2018 päätoimipisteessämme käytetty sähkö on ollut 100% vesivoimalla tuotettua, päästötöntä ja uusiutuvaa energiaa.

Lue lisää

Nyt haetaan Digital Specialistia uuteen kehitysyksikköön

Asiakaskokemus rakentuu myös osana verkkokohtaamisesta palveluissamme. Nyt etsimme innokasta ammattilaista kehittämään toimintoja ja toteuttamaan ideat.

Lue lisää

Etsiikö ideasi toteuttajaa?

Jätä meille tarjouspyyntö ja kerro, mihin tarvitset jeesiä,

Lue lisää

Haluamme olla helposti tavoitettavissa

Saat meihin yhteyden verkkosivuston lomakkeen kautta, puhelimitse, sähköpostitse tai chatin kautta.

Lue lisää

Meiltä parhaat ratkaisut kaikessa kokoluokassa

Monipuoliset painotuotteet, suunnittelupalvelut (myös tilasuunnittelu), saavutettavuusdokumentit, digitaaliset palvelut sekä palvelut rakennus- ja kiinteistöalalle.

Lue lisää

Tervetuloa turvallisesti Niinille

Pidetään yhdessä huolta, että pysymme terveenä jatkossakin. Lämpimästi ja turvallisesti tervetuloa asioimaan meillä!

Lue lisää

Hyvää naistenpäivää!

Hyvää kansainvälistä naistenpäivää!

Lue lisää

Innovatiivinen suoramainos tehdään yhteistyössä asiakkaan kanssa

Toimivan suoran suunnittelu lähtee liikkeelle asiakkaan tarpeista. Myyjämme auttavat sinua suunnittelussa, ideoinnissa ja toteutuksessa. Ota yhteyttä myyntimme!

Lue lisää

Mielenkiintoisia kehittämistöitä tarjolla

Niini kehittyy kehittymistään ja palveluvallankumouksemme jatkuu. Etsimme kolme ammattilaista kehittämistyöhön uuteen ketterään liiketoiminnan kehitysyksikköön.

Lue lisää

Monikäyttöinen tarramateriaali

Easydot on monikäyttöinen tarramateriaali, jossa liimapinta on tehty pienin heikkoliimapistein. Materiaali on erittäin toimiva kampanjaluonteiseen käyttöön sisälle ja ulos.

Lue lisää

Jouluradion ikkunateippaukset

Asiakkaamme Jouluradio teki jouluisen installaatio levymateriaaleista ja ikkunateippauksilla, jonka asensimme kauppakeskus REDiin.

Lue lisää

Hyvän joulun odotus

Huhkimme parhaat rasiat, pakkaukset, kotelot, vyötteet, kortit, mitä nyt jouluna keskitkään. Jouluna palvelemme miltei normaalisti, lue tarkemmat tiedot.

Lue lisää

Viimeinen hetki tilata 2021 kalenterit

Enää hetki tarttua seinäkalenteritarjoukseen! Osta  täältä www.niinishop.fi tai myynnistä, kaikista toimipisteistä.

Lue lisää

Joulun tuotteet

Joulun alla saat meiltä pakkaukset, vyötteet, pullokaulurit, joulukortit ja pakkauskortit, mitä nyt sitten tarvitsetkaan.

Lue lisää

Named - Ideoinnista valmiiseen pakkaukseen

Asiakkaamme Named teki tuotteelleen myyntipakkauksia Niinillä, ja saimme olla kehitystyössä, suunnittelussa ja toteutuksessa kiinteästi mukana.

Lue lisää

Printtitalossa hommia piisaa TET- harjoittelijallekin

TET-harjoittelijan arki on ollut yllättävä. "En ymmärtänytkään, että digipainossa tehdään näin monenlaista eri työtä", hän kertoo. Harjoittelijamme pääsi tutustumaan mm.

Lue lisää

Laatu syntyy pitkäjänteisellä tekemisellä

Laatu yhdessä ympäristöarvojen kanssa on Niinin toiminnassa aina etusijalla. Lupaamme asiakkaillemme tyytyväisyys-, nopeus- ja ideatakuut.

Lue lisää

Tarrakalvo, jolla on huomattavat antimikrobiset ominaisuudet

COALA COVERSAFE™ on tehokas viruksia (myös koronavirusta), bakteereja, hiivaa ja hometta vastaan. Rajoitetaan yhdessä virusten ja bakteerien leviämistä.

Lue lisää

Huipputasoista väricad-tulostusta

Syksy saa luonnon puhkeamaan väriloistoon, ja niin saadaan mekin CAD-rakennuspiirustukset.

Lue lisää

Saavutettava viestintä on ihmisoikeus

Ota yhteyttä, niin toteutamme yrityksellesi saavutettavia julkaisuja, olipa sitten kyse esitteestä, lomakkeesta tai muusta sisällöstä sivuillesi tai sähköpostisi liitteeksi.

Lue lisää

Pöytäinfoilla viestit tai mainostat ketterästi

Pöytäinfoilla viestit tai mainostat ketterästi ja se on helppo postittaa kirjekuoressa ja koota paikan päällä.

Lue lisää

Niinin tuotanto- ja toimistokiinteistössä tähdätään energiatehokkuuteen

Höyläämötie 2:n kiinteistössä käynnistetään energiatehokkuushanke, jolla tehostetaan merkittävästi energiankäyttöä sekä uudistetaan kiinteistön talotekniikkaa. Kiinteistö toimii Niini & Co Oy:n painotuotteiden tuotantotiloina sekä Suomen pääkonttorina.

Lue lisää

Tartu tarjoukseen ja anna lahjaksi seinäkalenteri

Hyödynnä nyt kalenteritarjouksemme edullisella hinnalla! Vihkomallinen seinäkalenteri on kätevä kiinnittää seinälle, ja matkustat joka kuukausi kuvien kautta vaikka eri maahan, rakennat kalenterin omien muistojen varaan tai vahvistat yrityksen arvoja ja brändiä. Mitä haluatkaan, Niini jeesaa!

Lue lisää

Valmistarrat kätevästi verkkokaupasta tai tilauslomakkeella

Valmisrollupit tilaat nopeasti ja helposti verkkokaupasta. Näin vahvistat korona-ajan viestintää ja pidät paremmin kaikki turvassa.

Lue lisää

Niinin asiakaspalvelu auki normaalisti

Niinin asiakaspalvelu aukeaa ensi maanantaina 17.8. jälleen normaalisti.

Lue lisää

Tilaa nyt kevyt ja ketterä bamburollup

tarjoushintaan 149€/kpl (alv. 0 %,  alvillinen hinta 184,76 €). Voit tilata bamburollupin verkkokaupastamme 24/7.

Lue lisää

Turvallisesti takaisin arkeen

Turvallinen arki ja siihen palaaminen. Saattaa kuulostaa helpolta, mutta nykynormi ei tee asioita kovin yksinkertaiseksi. On opittava monta uutta tapaa toimia ja tehdä asioita toisin. Meillä välähti monta ideaa ja ajatusta, joilla voit helpottaa arkeen paluuta. Hyödynnä ne ja ota yhteyttä, niin kehitetään niitä vielä yrityksellesi lisää.

Lue lisää

Niinin hallitus uudistuu ja uudistaa

Niinin viime vuonna käynnistynyt brändiuudistus on muuttanut nimemme, ilmeemme ja monta sisäistä asiaa. Silti pidetään hyvät, korjataan ongelmakohdat ja kehitetään uutta, jatkuvasti ja oppien omasta toiminnasta. Nyt hallitus vahvistuu kahdella timantinkovalla bisneksen tekijällä.

Lue lisää

Turvallisesti takaisin toimistolle

Varaudu arkeen hygienia- ja turvaväliviestinnällä. Ota yhteyttä myyntiimme, jos haluat räätälöityjä viestintäpintoja soita p. 010 6803 400 tai jätä tarjouspyyntö. Muistathan, että toimimme myös verkossa 24/7 www.niinishop.fi

Lue lisää

Toimipisteiden asiakaspalvelu aukeaa

Niinin toimipisteiden asiakaspalvelu aukeaa jälleen tänään maanantaina 1.6.2020. Tervetuloa!

Lue lisää

Laatu on Niinin yksi kulmakivistä

Laatujärjestelmämme ohjaa toimintaamme, jotta pystymme varmistamaan aina laadukkaan tuotteen nopeasti asiakkaillemme

Lue lisää

Etätyötaustasta käsienpesun täsmäviesteihin

Suojapleksit, täsmäviestintätarrat hygieniaviestintää, suoramainontaa, julisteita, kylttejä, kankaita, meillä onnistuu nämä kaikki.

Lue lisää

Niinin kätevillä pöytäständeillä viestit tehokkaasti moneen suuntaan

Niiniltä tilaat kätevästi mainos- ja viestintäpinnat niin pöydille kuin muille pinnoille.

Lue lisää

Rollup tarjous

Nyt rollupit pikaisesti tilaukseen, tarjouksemme on enää voimassa huhtikuun loppuun.

Lue lisää

Aurinkoista pääsiäistä kaikille!

Teimme sinulle esimerkit paperikoristemunista vaikka ikkunaan.

Lue lisää

Niini palvelee poikkeusaikanakin

Kuka jeesaa? No Niini. Me jeesaamme poikkeusaikanakin palveluaikojemme puitteissa ja verkkopalveluissa kellon ympäri, joten otahan yhteyttä, sillä nyt jos koskaan on tärkeää pitää huolta myös riittävästä viestinnästä.

Lue lisää

Tärkeää tietoa hyvä asiakkaamme

Elämme poikkeuksellisia aikoja ja teemme kaikkemme, että pystymme tarjoamaan palveluitamme turvallisesti asiakkaillemme.

Lue lisää

Perinteikäs painotalo sai jatkajat omasta perheestä

Niinin perheyhtiössäkin on muututtu ja uudistuttu. Näkyvin muutos oli viimevuotinen brändiuudistus ja nimenvaihdos.

Lue lisää

Tiedote asiakkaille ja sidosryhmille: Niini palvelee normaalisti korona-virustilanteessa

Niini palvelee normaalisti arkisin klo 8–17, minkä lisäksi julkinen verkkokauppa päivystää 24/7 osoitteessa www.niinishop.fi. Pyydämme teitä asiakaspalvelutiskin sijaan olemaan yhteydessä meihin puhelimitse tai sähköpostitse.

Lue lisää

Hyvinvointia Kirkkonummelle

Kirkkonummelle rakentuu Hyvinvointikeskus, jonka työmaalle Niini toteutti työmaataulun.

Lue lisää

Kuka jeesaa? No, Niini

Olimme  HIFK:n peleissä mukana pariinkin otteeseen ja töitä tehdään jatkossakin  sujuvasti yhteistyössä.

Lue lisää

Yhteistyössä parempia painotuotteita

Siklan ja Niinin yhteistyö on sujunut jo vuosia menestyksekkäästi.

Lue lisää

Miten erotut messuilla?

Kevät on messujen aikaa. Messuille lähtemisen päätös saa aikaan ideoinnin sisällöistä ja näkyvyydestä. Ota silloin meihin jo yhteyttä!

Lue lisää

Paperi sai uuden elämän

Paperi sai uuden elämän, kun muuten kierrätykseen menossa olevat paperiarkit toimitettiin innokkaiden päiväkotilasten käytettäväksi.

Lue lisää

Viimeinen päivä äänestää!

Viimeinen päivä äänestää. Äänestäthän heti!

Lue lisää

Joko äänestit?

Joko annoit äänesi showroomillemme? Katso kuvat ja äänestä Niini ja Suomi voittoon.

Lue lisää

Anna äänesi

Mielipiteelläsi on merkitystä. Anna äänesi showroomillemme!

Lue lisää

Uusi vuosi, uusia tuotteita

Uusi vuosi, ja tietysti uusia tuotteita. Tutustu koskettaviin tuotteisiimme juuri avatussa showroomissamme, tai verkkosivustollamme. Myyjämme auttavat sinua onnistumaan.

Lue lisää

Tartu hetkeen ja seinäkalenteritarjoukseen

Tartu hetkeen ja kalenteritarjoukseen! Hinnat alkaen 2,40 €/kpl (alv. 0 %).

Lue lisää

Sinustako Niinille uusi innokas myyntipäällikkö?

Etsimme uutta ja ratkaisukeskeistä etenkin uusiasiakashankintaan keskittyvää myyntipäällikköä? Oletko se kenties sinä?

Lue lisää

Joulun aukioloajat

MA 23.12. klo 8-16 / PE 27.12. klo 8-16 / TI 31.12. klo 8-16 / Huom! Kotka klo 9-15

Lue lisää

Asiakastarina Kotkan Energia-parkkihalli

Kotkan Energia uudisti sähköautojen latausalueen Kotkan toriparkkiin. Alueen suunnittelusta vastasi Niinin Kotkan toimipiste

Lue lisää

Postin lakon aikana auttaa lähettipalvelumme

Postin maanantaina 11.11. alkavan lakon johdosta, postitettavat toimituksemme voivat viivästyä.

Lue lisää

Tartu hetkeen ja kalenteritarjoukseen

Nyt tarjouksessa kätevä seinäkalenteri, johon joka kuukaudelle voit tuoda oman kuvasisällön. Nosta siihen tuotemainos, yrityksesi brändi-ilme tai vaikkapa söpöimmät koirakuvat. Tartu hetkeen ja hyödynnä tarjouksemme!

Lue lisää

Laadukas rollup vielä lokakuun 2019 ajan tarjoushintaan

Tartu vielä lokakuun rolluptarjoukseen. Laadukas ja kestävä rollup kätevässä kantokassissa hintaan 89 €/kpl (hinta alviton, alvillinen hinta 110,36 €)

Lue lisää

Niinille jälleen Ekokompassi-sertifikaatti

Niinille ympäristöstä huolta pitäminen on tärkeää, ja ylpeinä vastaanotimme jälleen Ekokompassi-sertifikaatin.

Lue lisää

Terveisiä Franchise News Daystä

Painopalvelut, ideat ja digitaaliset ratkaisut, kaikki samalta luukulta Franchising-yrityksille.

Lue lisää

Tampereella onnistuu!

Meillä onnistuu! käyntikorteista kirjoihin ja sarjakuviin sekä suorajakeluista lehtiin. Tampere painotalo Niini.

Lue lisää

Ylivoimaisesti parasta palvelua Turussa

Ylivoimaisesti parasta palvelua Turussa

Lue lisää

Sitoudumme laatuun

Sitoudumme laatuun. Niinin jokaisen toimipisteen kaikkia toimintoja ohjaamaan on laadittu laatukäsikirja.

Lue lisää

Demoverkkokauppa toimii esimerkkinä yrityksen paino- ja markkinointimateriaalien verkkokaupasta

Rakennuspuolelle suunnattu asiakastilaisuus nosti esille tilaamisen helppouden verkkokaupasta

Lue lisää

Asiakastarina Health Village -messuosasto

Asiakastarina Health Village -messuosasto

Lue lisää

Tarrat, mikä ihana tuote

Tarrat, mikä ihana tuote. Monipuolinen, monikäyttöinen, kätevä ja monenlaisen tarpeen täyttävä materiaali.

Lue lisää

HAUSSA DIGITAL PRODUCT MANAGER – HELSINKI

HAUSSA DIGITAL PRODUCT MANAGER – HELSINKI

Lue lisää

Asiakastarina Biopankki

Asiakastarina Helsingin Biopankki

Lue lisää

Virallinen nimemme on nyt Niini & Co Oy

Brändiuudistuksen palikat loksahtavat omille paikoilleen. Virallinen nimemme on nyt Niini & Co Oy.

Lue lisää

Graafista suunnittelua ja aurinkoinen Niini Lappeenranta

Aurinkoisessa Lappeenrannassa saat painopalvelua ideasta suunnitteluun ja toteutukseen.

Lue lisää

Tervetuloa Kotkaan

Teija ja Rosa palvelevat asiakkaitamme Kotkassa.

Lue lisää

Asiakastarina Sea Adventures Finland

Asiakastarina Sea Adventures Finland

Lue lisää

Kaikki sateenkaaren värit

Kaikki sateenkaaren värit tulostaen.

Lue lisää

#Ferriniini toivottaa turvallista juhannusta

#Ferriniini toivottaa turvallista juhannusta! Luovuta verta ja ole hengenpelastaja.

Lue lisää

Palvelemme kesän aikana toimipisteissämme seuraavasti

Palvelemme kesän aikana toimipisteissämme seuraavasti

Lue lisää

Ekokompassi-ympäristösertifikaatti Niinille jälleen seuraavaksi kolmeksi vuodeksi

Ekokompassi-ympäristösertifikaatti Niinille jälleen seuraavaksi kolmeksi vuodeksi.

Lue lisää

NiiniShop-verkkokaupan webinaariaamu 5.6. klo 9.00 – 10.00

Osallistu NiiniShop-verkkokaupan webinaariaamuun 05.6. klo 9.00 – 10.00

Lue lisää

Kutsu rakennus- ja kiinteistöpuolen demokaupan esittelyyn

Tule mukaan rakennus- ja kiinteistöpuolen demokaupan esittelyyn ja aamiaiselle 29.5. klo 9-10. Tarjolla aitoja ratkaisuja ja tukeva aamupala.

Lue lisää

Pääsiäisenä palvelemme torstaihin asti normaalin aukioloajan puitteissa

Kiirastorstaina palvelemme klo 17 asti kaikissa muissa toimipisteissämme, paitsi Kotkassa, joka sulkee ovet jo klo 16.

Lue lisää

Määritätkö brändisi värit vai määrittävätkö värit brändisi?

Värimaailma on tärkeä osa yrityksen brändiä. Sen pohtimiseen kannattaa varata aikaa, jotta lopputulos kestäisi aikaa ja viestisi välittyisi juuri halutulla tavalla.

Lue lisää

Tampereen toimipiste muuttaa

Hyvä asiakas, Tampereen toimipisteemme muuttaa uuteen toimitilaan. Monipuoliset painopalvelut löydät jatkossa osoitteesta Pinninkatu 59.

Lue lisää

Kopio Niini on nyt Niini

Olimme aito jo silloin, kun olimme Kopio Niini. Saimme alkumme perheyrityksenä. Teimme kopioita rintamamiestalojen piirustuksista. Tästä on edetty yli kuusi vuosikymmentä ja ehditty oppia vastaava määrä tuoreita temppuja.

Lue lisää

Verkkosivustomme on uudistunut

Osana brändiuudistustamme, uudistimme myös verkkosivumme. Uuden nimen ja ilmeen lisäksi ne saivat helpon käyttöliittymän, jolla asiat sujuvat yhtä hyvin toimistolla kuin mobiililaitteilla.

Lue lisää

Asiakastarina Terveyskylä

Terveyskylä on asiantuntijoiden yhdessä potilaiden kanssa kehittämä erikoissairaanhoidon verkkopalvelu, joka tarjoaa tietoa ja tukea kaikille, hoitoa potilaille ja työkaluja ammattilaisille.

Lue lisää

Liiketoiminnan analyytikko, hae meille!

Haemme liiketoiminnan tukemiseen ketterää liiketoiminnan analyytikkoa Business Analystin tehtävään.

Lue lisää

Joulutervehdys

Toivotamme asiakkaillemme ja kumppaneillemme iloista joulunaikaa ja menestystä vuodelle 2019!

Lue lisää

NiiniPlus&Congrid-tilaisuudessa rakennusalan digitaalisten työkalujen tulevaisuutta ja nykyhetkeä

NiiniPlus&Congrid-aamupalatilaisuuteen ilmoittautui iso joukko kiinnostuneita asiakkaita kuulemaan rakennusalalle suunnatuista digitaalisista tuotteistamme...

Lue lisää

Aukioloaikamme joulu- ja tammikuussa

Kaikki toimipisteemme ovat avoinna  klo 8-16 seuraavina päivinä: 7.12., 27.-28.12., 31.12. 2.-4.1.

Lue lisää

Kyllä onnistuu!

"Kyllä onnistuu!", todettiin asiakkaallemme Luken eli Luonnonvarakeskuksen Kaisa Niemiselle, kun hänellä oli äkillinen tarve kahdelle rollupille omaan asiakastilaisuuteen.

Lue lisää

Asiakastarina Helsingin Seudun Suunnittelu- ja Rakennuttajapalvelu HSSR Oy

Suunnitteletko muuttoa uuteen toimitilaan tai onko tarve uudistaa ja piristää vanhaa? Suurkuvapuolemme ratkaisuilla voidaan optimoida tilankäyttö ja herättää brändi-ilme eloon.

Lue lisää

Kopio Niini mukana Turku-SAFA:n Rakennusgaalassa

Olimme yhteistyökumppanina Turku-SAFA:n Rakennusgaalassa 19.11.2018, 50 vuotta täyttävässä Sibelius-museossa

Lue lisää

Tuotekehittäjän aatoksia Finnbuild 2018 -messuilta

Osallistuimme tänä vuonna yhteistyökumppanimme Congridin kanssa Finnbuild-messuille.

Lue lisää

#meniiniläiset Suvi Pailokari

Olen Suvi Pailokari, Kopio Niinin keväällä työt aloittanut markkinointipäällikkö. Minulla on 20 vuotta työelämää takana rakastamani markkinointialan parissa. Olen erikoistunut laaja-alaiseen markkinointiviestintään ja projektijohtamiseen.

Lue lisää

#meniiniläiset Kimmo Peränen

Olen Kimmo Peränen, 51 v., 5-henkisen uusioperheen isä. Olen optimistinen, iloinen ja erittäin helposti lähestyttävä rento kaveri. Vastaan Kopio Niinin palveluiden ja tuotteiden myynnistä.

Lue lisää

#meniiniläiset Heikki Juvonen

Olen Heikki Juvonen, Hessuksikin kutsuttu Kopio Niinin laatupäällikkö. 55 vuotta mittarissa, hyvin pidetty, pikkuvikainen. Takana 38 vuotta graafista alaa eri tehtävissä, joista kymmenen viimeisintä Kopio Niinillä.

Lue lisää

#meniiniläiset Hannele Aaltonen ja Eveliina Kotro

NiiniShop-verkkokauppapalvelujen työryhmästämme monelle on jo tullut tutuksi myyntijohtaja Kimmo ja digituotepäällikkö Jani. Me, Hannele Aaltonen ja Eveliina Kotro, olemme kuitenkin tämän työryhmän moottori – se, mitä löytyy konepellin alta.

Lue lisää

#meniiniläiset Jani Henriksson

Olen Jani Henriksson, 30-vuotias kaveri, jolla on jatkuva jano itsensä sekä oman työtehtävänsä ja niihin liittyvien palveluiden kehittämiseen. Uteliaisuuteni uutta, erityisesti teknologiaa ja digitaalisia ratkaisuja kohtaan, joka ei tunnu koskaan sammuvan.

Lue lisää

Finnbuild 2018-messukuulumiset

Kopio Niini ja Congrid yhteistuumin messuilevat Finnbuild 2018 -messuilla Helsingin Messukeskuksessa.

Lue lisää

Kopio Niini jälleen Hanselin puitesopimustoimittajaksi

Kopio Niini on valittu Hanselin puitesopimustoimittajaksi seuraavallekin kaudelle paino- ja tulostuspalveluissa sekä rakennuspiirustuspalveluissa.

Lue lisää

Vastuulliset asiakkaat edellyttävät myös toimittajiltaan vastuullisuutta.

Kopio Niinissä on jo useiden vuosien ajan tehty toimittajan vastuullisuusauditointeja, joissa ulkopuolinen sertifioitu auditoija kiertää toimitilat, haastattelee työntekijöitä ja varmistaa, että työnteko on turvallista ja...

Lue lisää

Asiakastarina Berner

Berner halusi ulkoistaa omaa esitetuotantoaan, jota heillä hoidettiin ennen itse omalla digipainokoneella. Tavoitteena oli löytää kustannustehokas kumppani, joka ottaisi ko. tuotannon hoidettavakseen.

Lue lisää

Tägikirjasto, olkaa hyvät!

Käyttäjämme, erityisesti pääkäyttäjät, ovat toivoneet meiltä ratkaisuja, joilla tiedostoille voi lisätä enemmän metatietoja. Samalla on toivottu tiedostonhallintaan liittyviä ominaisuuksia, joiden varaan voidaan rakentaa sisäisiä toimintamalleja.

Lue lisää

Vaikutteita Nordic Business Forumista

Nordic Business Forum järjestettiin 26.-27.9.2018 Helsingin Messukeskuksessa. Tapahtumassa on kuulijoita yli 40 maasta ja tilaisuus oli loppuunmyyty.

Lue lisää

Mukana Finnbuild 2018 -messuilla

Olemme mukana yhteistyökumppanimme Congridin kanssa esittelemässä uusitun projektipankkimme lisäksi yhteistyönä kehitettyä ratkaisua, jolla kaikki rakennustyömaan toimijat linkitetään samaan katkeamattomaan viestiketjuun.

Lue lisää

Asiakastarina Attendo

Attendon tavoitteena on ollut alusta asti kehittää ihmisten terveyteen ja hyvinvointiin vaikuttavia, laadukkaita ja kustannustehokkaita palveluja. Suomessa toiminta lähti liikkeelle vuonna 2000.

Lue lisää

Osallistu hyödyllisiin digitaalisten palveluiden webinaareihin

Teemme webinaareista myös tallenteen eli mikäli et pääse livenä paikan päälle, niin lähetämme linkin tallenteeseen webinaarin jälkeen.

Lue lisää

Lyhyt oppimäärä fonteista

Kun käytössä oli vain kynä ja paperi, loimme käsialoilla fontteja itse. Painotekniikan kehittyminen vei typografian uudelle tasolle, ja tietotekniikka on mahdollistanut fonttikirjon räjähdysmäisen kasvun.

Lue lisää

Kopio Niini on mukana FinnBuild 2018 messuilla!

Läpinäkyvässä sekä yhteisessä tekemisessä, jota ei rajoita turhat raja-aidat, on hyvät eväät paremman tulevaisuuden rakentamiselle.

Lue lisää

Rekrytointikumppani on tärkeän tehtävän parissa

Yritykseen palkattavat ammattilaiset vaikuttavat monilta osilta yrityksen menestykseen ja aikaansaannoksiin. Rekrytointi on avainasemassa tätä ammattilaisjoukkoa etsittäessä.

Lue lisää

#meniiniläiset Sampo Kauranen

Olen Sampo Kauranen, 26-vuotias Kopio Niinin tallennuspalveluvastaava. Käytännössä toimin rakennuspiirustustuotannon digituotteiden tukitehtävissä ja asiakkaiden ja tuotteidemme välisenä linkkinä.

Lue lisää

Asiakkaiden kokemuksilla on suuri merkitys toiminnan kehittämisessä

Kysyimme kuluvan kesän aikana loppukäyttäjiltämme palautetta digipalveluistamme. Tulokset olivat mukavaa luettavaa ja niissä oli paljon yhteneväisyyksiä.

Lue lisää

Kirjojen ystävien päivä

Tänään 9.8. on monen koulunsa aloittavan lapsen ensimmäinen koulupäivä ja myös Kirjojen ystävien päivä. Moni ekaluokkalainen oppiikin uuden ja merkittävän taidon; lukemisen.

Lue lisää

100 % vesivoimaa

Kopio Niini on sitoutunut ympäristöarvojemme mukaisesti Ekokompassi-ympäristöjärjestelmään ja mm. sitä kautta sitoudumme jatkuvaan parantamiseen. Kopio Niinin koko henkilöstö on mukana Ekokompassi-työssä.

Lue lisää

Mikä siinä logossa maksaa?

Logon teettäminen voi tuntua mahdottomalta tehtävältä, kun potentiaalisia suunnittelijoita on tarjolla pilvin pimein. Ja kun on paljon suunnittelijoita, hintojakin on laidasta laitaan.

Lue lisää

Asiakastarina Reserviläisliitto

Verkkokauppa helpottaa elämää. Asiakkaamme Reserviläisliitto on käyttänyt NiiniShop-verkkokauppaa nyt vuoden verran. Kokemukset ovat olleet hyviä.

Lue lisää

Asiakastyytyväisyystutkimuksen satoa

Asiakastyytyväisyys on meille erittäin tärkeää ja pyrimme kehittämään toimintaamme saadun palautteen pohjalta. Jälleen kevään aikana tutkimme asiakkaiden ajatuksia ja mielipiteitä meistä, ja saimme paljon arvokasta tietoa ja kehitysideoita.

Lue lisää

Kopio Niinin Helsingin toimipisteen ISO9001:2015-laatusertifikaatti sai jatkoa

Kopio Niinin Helsingin toimipisteen ISO9001:2015-laatusertifikaatti sai jatkoa, kun Turun, Tampereen, Lappeenrannan ja Kotkan toimipiste auditoitiin ja myös niille myönnettiin ISO9001:2015-laatusertifikaatti.

Lue lisää

Asiakastarina Kirkkonummen Huolto Oy

Asiakkaamme Kirkkonummen Huolto Oy palkittiin vuoden Isännöintiteko 2017 -palkinnolla viime syksynä. Palkinnon kriteerinä oli isännöintialan digiosaamisen kehittäminen asiakkaiden ja yrityksen hyväksi.

Lue lisää

Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme

Meille on tärkeää, että sinun henkilötietosi ovat jatkossakin turvassa ja pystymme tarjoamaan sinulle parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen.

Lue lisää

Nyt kaikki rakennustyömaan toimijat samaan katkeamattomaan viestiketjuun

Kopio Niini ja Congrid aloittivat yhteistyön huhtikuussa 2018, jonka vaatimattomana tavoitteena on rakennusprojektien tiedonkulun parantaminen linkittämällä kaikki rakennustyömaan toimijat samaan katkeamattomaan viestiketjuun.

Lue lisää

Me Niiniläiset välitämme ympäristöstämme

Ympäristö on meille erittäin tärkeä ja haluamme toiminnassamme huomioida sille mahdollisesti aiheuttamamme rasitteet. Apunamme seurauksien minimoinnissa, meillä on käytössä Ekokompassi-järjestelmä, jonka avulla voimme mitata kulutustamme.

Lue lisää

Kotkan toimipiste muuttaa

Kotkan toimipisteemme muuttaa huhtikuussa uusiin tiloihin osoitteeseen Keskuskatu 25. Tiedotamme lisää lähempänä muuttoajankohtaa.

Lue lisää

Varhaiset omaksujat haastavat totuttuja viestintä- ja yhteiskehittämistapoja, osa 1

Digituotepäällikkömme Jani Henriksson bloggasi uusien viestintäkanavien ja -työkalujen käyttöönotosta. Joustavat viestinnän keinot jouhevoittavat sisäistä projektityöskentelyä ja...

Lue lisää

Osta edes pipo – eli tarvitsetko kumppanin vai toimittajan?

Lue myyntijohtaja Kimmo Peräsen uusin blogipostaus täältä.

Lue lisää

NiiniPlus-projektipankin vuosi 2017

Viime vuonna projektipankkimme koki lukuisia uudistuksia sekä ulkoasussaan että ominaisuuksissaan. Keväällä 2017 uusimme projektipankkimme ilmeen, jotta se olisi 1) linjassa yritysilmeemme kanssa ja 2) jotta sitä olisi aidosti miellyttävä käyttää osana jokapäiväistä työskentelyä.

Lue lisää

Huomioithan, että PrintItNow-tilausjärjestelmä poistuu käytöstä 31.1.2018

Palveluksessasi on ilmainen SendIt-tilauskanava, jonka kautta voit tehdä kopiotilaukset helposti, nopeasti ja turvallisesti.

Lue lisää

Asiakkaiden avulla kohti parempaa käyttökokemusta

Julkaisimme lokakuussa NiiniPlus-projektipankistamme uuden päivityksen. Keskeisenä teemana tuoreimmassa julkaisussamme on asiakkailtamme tulleet kehitysehdotukset, jotka ovat liittyneet pääasiassa käytön helppouteen ja selkeyteen.

Lue lisää

Kopio Niini ja Congrid ovat solmineet yhteistyösopimuksen

Kopio Niini ja Congrid ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka tavoitteena on parantaa entisestään asiakkaidemme käyttökokemusta. Kunnianhimoinen, mutta realistinen tavoitteemme on ratkoa...

Lue lisää

Säänkestävät materiaalit

Meiltä löydät syksyn tapahtumiisi monta materiaalia, jotka pelittävät säässä kuin säässä. Antaa syksyn ja sateiden tulla!

Lue lisää

Kopio Niinille ISO9001:2015-sertifikaatti

Kopio Niinin Helsingin toimipisteen kaikki toiminnot on auditoitu ja niille on myönnetty ISO9001:2015-laatusertifikaatti. Marcus Ahlroth Bureau Veritakselta kävi luovuttamassa sertifikaatin Kopio Niinin toimitusjohtaja Katja Niinille tiistaina 6.6.

Lue lisää

Olemme mukana Lasten Espoo -tapahtumassa la 27.5.2017

Tapahtumassa on monenlaista ohjelmaa musiikista katusählyturnaukseen ja trampoliinin. Käy ottamassa meidän ständillä hauskat photobooth-kuvat ja osallistu samalla säkkituolin arvontaan. Tapahtuma on kävijöille maksuton.

Lue lisää

Tervetuloa kakkukahveille 15.2!

Kopio Niini täyttää 60 vuotta 15.2. Tervetuloa kakkukahveille keskiviikkona klo 9–16 asiakaspalvelupisteisiimme!

Lue lisää

Suomen Rajavartiolaitos ja Kopio Niini yhteistyössä Baltic Sea MIRG –hankkeessa

Kopio Niinissä toteutettiin Baltic Sea MIRG –hankkeen mapitustyö kokonaisuudessaan.

Lue lisää

Joutsenmerkin käyttöoikeus uusittu jälleen

Kopio Niini välittää ympäristöstään. Kopio Niinille myönnetyn Pohjoismaisen Ympäristömerkin eli tuttavallisemmin Joutsenmerkin käyttöoikeus on uusittu jälleen vuodeksi eteenpäin.

Lue lisää

Hyviä tekoja Brother Christmasin kanssa!

Kopio Niini osallistui Brother Christmas -joulupottiin, jossa tuodaan joulumieltä ja autetaan vähempiosaisia perheitä. Toivotamme sinulle ja läheisillesi rauhallista joulunaikaa!

Lue lisää

Joulun ja loppuvuoden aukioloajat

Olemme avoinna seuraavasti: aatonaattona 23.12. klo 8.00–16.00 27.12.–30.12. klo 8.00–17.00

Lue lisää

Haussa tulostusoperaattori / painopinnanvalmistaja Lappeenrantaan!

Olet huolellinen, tarkka ja tunnollinen työntekijä, etkä pelkää kiireisiäkään työtehtäviä. Toivomme sinulta reipasta ja oma-aloitteista otetta työhön sekä joustavuutta ja kykyä toimia ajoittain hektisessä työympäristössä. Edellytämme...

Lue lisää

Ekokompassi-ympäristösertifikaatti Kopio Niinille jälleen seuraavaksi kolmeksi vuodeksi

Ekokompassi-sertifikaatti on osoitus uskottavasta ympäristötyöstä ja se myönnetään yrityksille, jotka ovat onnistuneesti hallinneet ympäristöasioitaan järjestelmän avulla sekä läpäisseet ulkoisen auditoinnin. Kopio Niinillä on ollut sertifikaatti vuodesta 2010.

Lue lisää

Helsingin Meripelastusyhdistys luottaa Kopio Niiniin

Helsingin Meripelastusyhdistys luottaa Kopio Niiniin painotuotehankinnoissa: Jäsenlehdet Stadin Trossi ja Meripelastus sekä viitta- ja keräilytarrat tehdään Kopio Niinissä.

Lue lisää

Haussa tuotepäällikkö digipalveluihin!

Haemme Kopio Niinille diginatiivia ja reipasta tuotepäällikköä digipalveluihin Helsingin Pitäjänmäkeen 

Lue lisää

Haussa Business Analyst!

Haemme nyt Kopio Niinille Helsingin Pitäjänmäkeen numeronäppärää ja osaavaa Business Analystia

Lue lisää

Lupakuvien skannaukset Kopio Niinistä - uudisrakennus- ja laajennusluvat haetaan sähköisesti Helsingissä 1.10. alkaen

Laajennusten (B-lupien) ja 1200 kerrosneliömetriä pienempien uudisrakennusten (A-lupien) lupahakemukset jätetään 1.10. alkaen Helsingin rakennusvalvonnan Lupapisteen kautta.

Lue lisää

Mukana Markkinoinnin viikolla

Kopio Niini on mukana Markkinoinnin viikolla (ent. Markkinointiviestinnän viikko) Messukeskuksessa 21.–22.9.2016. Teemanamme on verkkokauppa.

Lue lisää

Olemme å-fest-sarjakuvafestivaalin yhteistyökumppanina

Porvoon sarjakuvafestivaali Å-festin aikana la 13.2.2016 järjestetään ohjelmaa ympäri kaupunkia. Tapahtumassa on tarjolla näyttelyitä, työpajoja, haastatteluja, pop up -sarjakuvakeskus ja paljon muuta.

Lue lisää

Lönnrotinkadun toimipisteen toiminnot siirretään Höyläämötielle 12.2.2016.

Lönnrotinkadun toimipisteen toiminnot siirretään Höyläämötielle ja Lönnrotinkadun toimipiste suljetaan 12.2.2016 toistaiseksi. Viikoilla 5-6 Lönnrotinkadun toimipiste on avoinna klo 8-15.30.

Lue lisää

Kopio Niini mukana korjausrakentaminen 2016 -tapahtumassa

Olemme mukana Korjausrakentaminen 2016 -tapahtumassa Wanhassa Satamassa Helsingissä tiistaina 9.2. klo 10-17. Tervetuloa osastollemme C5!

Lue lisää

Kopio Niini oy ja Kopio Niini Finland oy sulautuvat emoyhtiö Niini Yhtiöt Oy:öön 1.1.2016

Kopio Niini Oy ja Kopio Niini Finland Oy sulautuvat emoyhtiö Niini Yhtiöt Oy:öön 1.1.2016. Sulautuneen yhtiön nimi tulee olemaan Kopio Niini Oy ja yrityksen y-tunnus on 0199332-3. Pyydämme ottamaan huomioon y-tunnuksen muutoksen.

Lue lisää