Skip to content

Takaisin

Asiakkaiden avulla kohti parempaa käyttökokemusta

Julkaisimme lokakuussa NiiniPlus-projektipankistamme uuden päivityksen. Keskeisenä teemana tuoreimmassa julkaisussamme on asiakkailtamme tulleet kehitysehdotukset, jotka ovat liittyneet pääasiassa käytön helppouteen ja selkeyteen.

Käyttöliittymän uudet ominaisuudet

Käyttöliittymän muutoksista selkein on pankkinäkymän jakautuminen niin, että voit selata kansiorakennetta ilman, että muutosloki tai tiedostolistaus liikkuu mukana. Ja päinvastoin.

Päivityksen myötä lisäsimme projektipankkiin myös muutamia pienempiä, mutta käyttöä merkittävästi sujuvoittavia ominaisuuksia:

  • Moni projekteistamme on suuria, monen kumppanin kokonaisuuksia. Tällöin projektilla on paljon maksajatietoja. Käyttäjät pystyvät nyt hakemaan tilausvaiheessa maksajia helpon hakukentän avulla.
  • Tiedostojen lataamiseen liittyen toimme latausikkunaan mahdollisuuden lisätä pankkiin lataamasi tiedostot suoraan koriin, jolloin kopiotilausten tekeminen tuoreimmista tiedostoista on jouhevampaa.
  • Käyttäjillä on nyt mahdollisuus tuoda kansion sisältämät tiedostot, joko revisioineen tai ilman, PDF- tai Excel-listauksena omalle laitteelle. Listaukset pitävät sisällään samat metatiedot, joita pankissakin tiedostoille on syötetty. Myös koko projektin muutoshistoria on nyt tuotavissa edellä mainituissa formaateissa.
  • Tiedostokohtainen työkalurivi on viety oman painikkeensa taakse.

Esikatselutyökalulla tehoa työskentelyyn

Käyttöliittymäparannuksien lisäksi toimme asiakkaidemme käyttöön tehokkaan esikatselutyökalun, jonka avulla tiedostojen tarkastelu sujuu nopeasti ilman niiden lataamista käyttäjän omalle laitteelle. Esikatselutyökalumme tukee liki sataa eri tiedostoformaattia. Se on varustettu muun muassa laadukkaalla loitonnus- ja lähennysominaisuudella sekä monipuolisilla sivuasettelumalleilla, jolloin löydät varmasti sinulle sopivan esitystavan tiedoston tarkastelemiseksi. Esikatselua voit tehdä joko pienellä ruudulla tai kokoruututilassa.

Viestiliikenteen seuraaminen helpommaksi

Yksi projektipankin uusista ominaisuuksista on mahdollisuus seurata pankista lähteviä viestien perille menoa. Tarjouspyyntöjä ja koreja lähettäessäsi sekä uusia käyttäjiä lisätessäsi saat ilmoituksen esimerkiksi virheellisistä sähköpostiosoitteista. Lisäksi saat selkeästi näkyvän tiedon onnistuneesti lähetetyistä viesteistä.

Jatkamme projektipankkimme kehittämistä käyttäjälähtöisesti, joten kannustamme jättämään kehitysehdotuksia. Kehitysehdotus- ja palautelomake löytyy projektisi tiedotteet-osiosta. Tiedotteissa kerromme myös tarkemmin päivityksistä.

Aihealue: Uutiset

Puhu painoa - lyhyt oppimäärä painotuotteiden sanastosta

Oletko tilaamassa painotuotteita, mutta osa tuotteisiin liittyvästä sanastosta on täyttä siansaksaa korvillesi? Vaikka painotalon työntekijät pyrkivät puhumaan asiakkaiden kanssa ns. arkikielellä, voi joukkoon eksyä jokunen pätkä ammattisanastoa. Kokosimme blogiin listan yleisimmin esiintyvistä termeistä, joiden tunteminen helpottaa asiointia painotalon kanssa. Nappaa termit muistiin!

Lue lisää

Haku päällä! Oletko sinä etsimämme IT-tukihenkilö?

Etsimme meille Niinille äitiysloman ajaksi IT-tukihenkilöä Helsinkiin työskentelemään n.25h/vko viikossa. Oletko sinä etsimämme aktiivinen ja ratkaisukeskeinen IT-asiantuntija? Lue lisää avoimesta työpaikasta!

Lue lisää

Ekologiset painotuotteet - onko sellaisia?

Vihreät arvot ovat tärkeitä kaikenlaisessa kuluttamisessa. Ekologisia valintoja ja toimintoja pyritään tekemään entistä enemmän kaikilla elämän osa-alueilla - niin myös yritysmaailmassa ja siellä lähes välttämättömissä mainosmateriaaleissa. Mutta voiko painotuote olla ekologinen? Tästä artikkelista voit lukea meidän vinkkejä siihen miten voit vaikuttaa painettavien mainostuotteiden ympäristöystävällisyyteen!

Lue lisää

Aloittava yrittäjä, kaikesta ei tarvitse selvitä yksin – tutustu painotalojen tarjontaan

Asteletko yrittäjyytesi ensimmäisiä askeleita? Paljon on tapahtunut, että olet päässyt tähän pisteeseen ja paljon tulee varmasti vielä tapahtumaan. Yrityksesi on nyt totta ja olemassa, mutta se ei kuitenkaan pelkästään riitä. Se pitää saada olemaan olemassa myös tuleville asiakkaillesi.

Lue lisää