Skip to content

Yritysesittely NIINI & CO OY

Niini aloitti toimintansa vuonna 1957 ja tunnettiin aiemmin Kopio Niininä. Uudistimme vuoden alussa brändiämme ja markkinointinimemme Niiniksi, vastaamaan paremmin sitä, mitä tänä päivänä olemme – moderni painotalo, joka tekee uskomattoman upeita printtituotteita, helposti ja nopeasti, digitaalisia palveluita unohtamatta. Olemme toimialamme suurin perheyritys Suomessa. Palvelupisteemme sijaitsevat Helsingissä, Turussa, Tampereella, Kotkassa, Lappeenrannassa ja Tallinnassa. Monipuoliset paino-, tulostus- ja postituspalvelumme, rakennuspiirustuspalvelumme sekä graafinen suunnittelupalvelumme takaavat, että ideasi saavat aina arvoisensa painon. Kuka jeesaa? No Niini.

Tutustu meihin ja tuotteisiimme ja palveluihimme tarkemmin osoitteessa www.niini.fi ja/tai somessa: LinkedIn, Facebook & Instagram.

Paikka auki!

Helsingin toimipisteeseen haetaan prepress-osastolle operaattoria.

Työtehtävät koostuvat aineistojen käsittelystä ja tuottamisesta Adoben julkaisuohjelmilla, muokkaamista PitStopilla, asemointia Quite Imposing- ja Equios-ohjelmilla. Edellytämme hakijalta aiempaa kokemusta digiaineistoista ja 4-v. tulostamisesta. Efin verkkokauppa-alustan tuntemus katsotaan eduksi.

Työ on itsenäistä ja toisinaan kiireistä. Osastolla toimitaan suoraan yhteistyössä niin sisäisten kuin ulkoisten asiakkaiden kanssa sekä puhelimitse että sähköpostitse.
Hakemamme henkilö on nopea omaksumaan uutta ja halukas kehittämään osastoa. Työssä menestyäkseen on oltava jokin graafisen alan koulutus tai vastaavat tiedot. Materiaali- ja jälkikäsittelytuntemus katsotaan eduksi.

Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Työaika voi sijoittua klo 7-20 välille.
Lisätietoja antaa

Heikki Juvonen
laatupäällikkö
Laatu- ja ympäristöjärjestelmät
puh 010 6803 061 gsm 0500 452 253
heikki.juvonen@niini.fi

Lähetä hakemuksesi Heikille sähköpostitse, heikki.juvonen@niini.fi