Skip to content

Takaisin

Haemme joukkoomme asiakaspalveluun osa-aikaista TUOTANTOASSISTENTTIA

Yritysesittely NIINI & CO OY

Niini aloitti toimintansa vuonna 1957 ja nyt olemme toimialamme suurin perheyritys Suomessa. Palvelupisteemme sijaitsevat Helsingissä, Turussa, Kotkassa, Lappeenrannassa ja Tallinnassa. Niini on moderni printtitalo, joka tuottaa uskomattoman upeita tuotteita ja palveluita pääasiassa yritysasiakkaillemme. Kuka jeesaa? – No, Niini.

Tutustu meihin ja tuotteisiimme ja palveluihimme tarkemmin osoitteessa www.niini.fi ja/tai somessa: LinkedIn, Facebook & Instagram

 

Nyt haemme joukkoomme asiakaspalveluun osa-aikaista
TUOTANTOASSISTENTTIA
määräaikaiseen työsuhteeseen 30.11.2022 saakka

Tulet työskentelemään osana Helsingin tuotantotiimiä. Työtehtäviin kuuluu monipuoliset asiakaspalvelutehtävät Pitäjänmäen toimipisteessä sekä muissa asiakaspalvelukanavissa. Tehtävässä edellytetään kokemusta Adobe CC ja Microsoft Office-ohjelmien osaamisesta sekä lähiasiakaspalvelusta. Tuotantoassistentin tehtäviin kuuluvat myös tilausten vastaanotto- ja käsittelytehtävät sekä tulostus- ja muut avustavat tehtävät.

 

Mitä odotamme sinulta?

  • Paloa asiakaspalvelutyöhön
  • Positiivista työasennetta sekä hands on -asennetta
  • Tiimitaitoja ja joustavuutta

Plussaa:

  • Aiempi kokemus paino- tai tulostusalalta katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle:

  • Tavoitteellisen ja monipuolisen tehtävänkuvan kotimaisessa & vakavaraisessa perheyrityksessä.
  • Mahtavan työyhteisön
  • Kilpailukykyisen palkkauksen

 

Työ on määräaikainen osa-aikatyö (30 h/vko) osa-aika kuntoutuksen ajaksi. Palkka määräytyy Palvelualojen työnantajat PALTA ry:n toimihenkilöitä koskeva työehtosopimuksen vaativuusluokkapalkan (TVL) 3 mukaisesti.

 

Kiinnostuitko?

Hae lähettämällä CV tai LinkedIn-profiili sekä kirjallinen hakemus itsestäsi osoitteeseen avoinhakemus@niini.fi otsikolla ”Tuotantoassistentti”. Puhelintiedusteluihin vastaa tuotantovastaava Sampo Kauranen (ke-pe klo: 10–12) puh. 010 6803 445.

 

Työ alkaa heti sopivan hakijan löydyttyä. Hakuaika tehtävään on 6.3.2022 asti.

 

Aihealue: Uutiset

Puhu painoa - lyhyt oppimäärä painotuotteiden sanastosta

Oletko tilaamassa painotuotteita, mutta osa tuotteisiin liittyvästä sanastosta on täyttä siansaksaa korvillesi? Vaikka painotalon työntekijät pyrkivät puhumaan asiakkaiden kanssa ns. arkikielellä, voi joukkoon eksyä jokunen pätkä ammattisanastoa. Kokosimme blogiin listan yleisimmin esiintyvistä termeistä, joiden tunteminen helpottaa asiointia painotalon kanssa. Nappaa termit muistiin!

Lue lisää

Haku päällä! Oletko sinä etsimämme IT-tukihenkilö?

Etsimme meille Niinille äitiysloman ajaksi IT-tukihenkilöä Helsinkiin työskentelemään n.25h/vko viikossa. Oletko sinä etsimämme aktiivinen ja ratkaisukeskeinen IT-asiantuntija? Lue lisää avoimesta työpaikasta!

Lue lisää

Ekologiset painotuotteet - onko sellaisia?

Vihreät arvot ovat tärkeitä kaikenlaisessa kuluttamisessa. Ekologisia valintoja ja toimintoja pyritään tekemään entistä enemmän kaikilla elämän osa-alueilla - niin myös yritysmaailmassa ja siellä lähes välttämättömissä mainosmateriaaleissa. Mutta voiko painotuote olla ekologinen? Tästä artikkelista voit lukea meidän vinkkejä siihen miten voit vaikuttaa painettavien mainostuotteiden ympäristöystävällisyyteen!

Lue lisää

Aloittava yrittäjä, kaikesta ei tarvitse selvitä yksin – tutustu painotalojen tarjontaan

Asteletko yrittäjyytesi ensimmäisiä askeleita? Paljon on tapahtunut, että olet päässyt tähän pisteeseen ja paljon tulee varmasti vielä tapahtumaan. Yrityksesi on nyt totta ja olemassa, mutta se ei kuitenkaan pelkästään riitä. Se pitää saada olemaan olemassa myös tuleville asiakkaillesi.

Lue lisää