Skip to content

Takaisin

Haemme joukkoomme asiakaspalveluun osa-aikaista TUOTANTOASSISTENTTIA

Yritysesittely NIINI & CO OY

Niini aloitti toimintansa vuonna 1957 ja nyt olemme toimialamme suurin perheyritys Suomessa. Palvelupisteemme sijaitsevat Helsingissä, Turussa, Kotkassa, Lappeenrannassa ja Tallinnassa. Niini on moderni printtitalo, joka tuottaa uskomattoman upeita tuotteita ja palveluita pääasiassa yritysasiakkaillemme. Kuka jeesaa? – No, Niini.

Tutustu meihin ja tuotteisiimme ja palveluihimme tarkemmin osoitteessa www.niini.fi ja/tai somessa: LinkedIn, Facebook & Instagram

 

Nyt haemme joukkoomme asiakaspalveluun osa-aikaista
TUOTANTOASSISTENTTIA
määräaikaiseen työsuhteeseen 30.11.2022 saakka

Tulet työskentelemään osana Helsingin tuotantotiimiä. Työtehtäviin kuuluu monipuoliset asiakaspalvelutehtävät Pitäjänmäen toimipisteessä sekä muissa asiakaspalvelukanavissa. Tehtävässä edellytetään kokemusta Adobe CC ja Microsoft Office-ohjelmien osaamisesta sekä lähiasiakaspalvelusta. Tuotantoassistentin tehtäviin kuuluvat myös tilausten vastaanotto- ja käsittelytehtävät sekä tulostus- ja muut avustavat tehtävät.

 

Mitä odotamme sinulta?

  • Paloa asiakaspalvelutyöhön
  • Positiivista työasennetta sekä hands on -asennetta
  • Tiimitaitoja ja joustavuutta

Plussaa:

  • Aiempi kokemus paino- tai tulostusalalta katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle:

  • Tavoitteellisen ja monipuolisen tehtävänkuvan kotimaisessa & vakavaraisessa perheyrityksessä.
  • Mahtavan työyhteisön
  • Kilpailukykyisen palkkauksen

 

Työ on määräaikainen osa-aikatyö (30 h/vko) osa-aika kuntoutuksen ajaksi. Palkka määräytyy Palvelualojen työnantajat PALTA ry:n toimihenkilöitä koskeva työehtosopimuksen vaativuusluokkapalkan (TVL) 3 mukaisesti.

 

Kiinnostuitko?

Hae lähettämällä CV tai LinkedIn-profiili sekä kirjallinen hakemus itsestäsi osoitteeseen avoinhakemus@niini.fi otsikolla ”Tuotantoassistentti”. Puhelintiedusteluihin vastaa tuotantovastaava Sampo Kauranen (ke-pe klo: 10–12) puh. 010 6803 445.

 

Työ alkaa heti sopivan hakijan löydyttyä. Hakuaika tehtävään on 6.3.2022 asti.

 

Aihealue: Uutiset