Skip to content

Takaisin

Haussa tulostusoperaattori / painopinnanvalmistaja Lappeenrantaan!

Haemme Lappeenrannan toimipisteeseen ammattitaitoista tulostusoperaattoria / painopinnanvalmistajaa.

Olet huolellinen, tarkka ja tunnollinen työntekijä, etkä pelkää kiireisiäkään työtehtäviä. Toivomme sinulta reipasta ja oma-aloitteista otetta työhön sekä joustavuutta ja kykyä toimia ajoittain hektisessä työympäristössä. Edellytämme hyvää asiakaspalvelutaitoa ja kykyä työskennellä osana tiimiä.

Tehtäviisi kuuluvat asiakaspalvelu, painotuotteiden valmistus tilauksesta toimitukseen, ajokortti välttämätön. Arvostamme alan koulutusta (esim. painopinnanvalmistaja) ja toivomme että sinulla on kokemusta digipainon ohjelmistoista (Adobe) ja järjestelmistä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä hakemuksesi ja CV:si ke 21.12.2016 mennessä sähköpostitse osoitteeseen antti.raami@kopioniini.fi tai postitse osoitteeseen: Kopio Niini Oy, Antti Raami, Kirkkokatu 8, 53100 Lappeenranta. Tiedustelut: Antti Raami puh. 010 6803 331

Aihealue: Uutiset

Puhu painoa - lyhyt oppimäärä painotuotteiden sanastosta

Oletko tilaamassa painotuotteita, mutta osa tuotteisiin liittyvästä sanastosta on täyttä siansaksaa korvillesi? Vaikka painotalon työntekijät pyrkivät puhumaan asiakkaiden kanssa ns. arkikielellä, voi joukkoon eksyä jokunen pätkä ammattisanastoa. Kokosimme blogiin listan yleisimmin esiintyvistä termeistä, joiden tunteminen helpottaa asiointia painotalon kanssa. Nappaa termit muistiin!

Lue lisää

Haku päällä! Oletko sinä etsimämme IT-tukihenkilö?

Etsimme meille Niinille äitiysloman ajaksi IT-tukihenkilöä Helsinkiin työskentelemään n.25h/vko viikossa. Oletko sinä etsimämme aktiivinen ja ratkaisukeskeinen IT-asiantuntija? Lue lisää avoimesta työpaikasta!

Lue lisää

Ekologiset painotuotteet - onko sellaisia?

Vihreät arvot ovat tärkeitä kaikenlaisessa kuluttamisessa. Ekologisia valintoja ja toimintoja pyritään tekemään entistä enemmän kaikilla elämän osa-alueilla - niin myös yritysmaailmassa ja siellä lähes välttämättömissä mainosmateriaaleissa. Mutta voiko painotuote olla ekologinen? Tästä artikkelista voit lukea meidän vinkkejä siihen miten voit vaikuttaa painettavien mainostuotteiden ympäristöystävällisyyteen!

Lue lisää

Aloittava yrittäjä, kaikesta ei tarvitse selvitä yksin – tutustu painotalojen tarjontaan

Asteletko yrittäjyytesi ensimmäisiä askeleita? Paljon on tapahtunut, että olet päässyt tähän pisteeseen ja paljon tulee varmasti vielä tapahtumaan. Yrityksesi on nyt totta ja olemassa, mutta se ei kuitenkaan pelkästään riitä. Se pitää saada olemaan olemassa myös tuleville asiakkaillesi.

Lue lisää