Skip to content

Takaisin

Haussa Helsinkiin kahta ammattitaitoista PALVELUSUUNNITTELIJAA

Yritysesittely NIINI & CO OY
Niini aloitti toimintansa vuonna 1957 ja nyt olemme toimialamme suurin perheyritys Suomessa. Palvelupisteemme sijaitsevat Helsingissä, Turussa, Kotkassa, Lappeenrannassa ja Tallinnassa. Niini on moderni printtitalo, joka tuottaa uskomattoman upeita tuotteita ja palveluita pääasiassa yritysasiakkaillemme. Kuka jeesaa? – No, Niini.
Tutustu meihin ja tuotteisiimme ja palveluihimme tarkemmin osoitteessa www.niini.fi ja/tai somessa: LinkedIn, Facebook & Instagram

Haemme Helsinkiin yhtä ammattitaitoista PALVELUSUUNNITTELIJAA projekteihimme 31.8.2022 saakka ja yhtä kokoaikaista.
Työtehtävien hoitaminen vaatii graafisen suunnittelun tutkintoa sekä kokemusta graafisesta suunnittelusta. Perus taittotyöt sujuvat sinulta helposti ja sen lisäksi omaat kyvyn ideoida uutta ja tuoda esille luovia ratkaisuja. Työssä suunnitellaan visuaaleja sekä painomateriaaleihin että erilaisiin digitaalisiin kanaviin. Myös verkkokauppatuotteiden perustaminen ja päivitys on osa työtäsi. Tulet työskentelemään osana palvelusuunnittelutiimiä ja olet mukana erilaisissa projekteissa, kuten verkkokauppaprojekteissa.

Mitä odotamme sinulta?

– Graafisen suunnittelun kokemusta (Adoben ohjelmat)
– Positiivista työasennetta ja tiimitaitoja sekä hands on -asennetta
– Halua kehittää ja kehittyä

Plussaa:
– Käyttöliittymäsuunnittelukokemus (UX/UI)
– Ymmärrys automaatiosta ja painotuotteista

Tarjoamme sinulle:
– Tavoitteellisen ja monipuolisen tehtävänkuvan kotimaisessa & vakavaraisessa perheyrityksessä.
– Mahtavan työyhteisön.
– Näköalan ja vaikutusmahdollisuuden B2B -verkkokauppojen kehitykseen.
– Kilpailukykyisen palkkauksen.

Kiinnostuitko?
Hae lähettämällä CV tai LinkedIn-profiili sekä kirjallinen hakemus itsestäsi osoitteeseen avoinhakemus@niini.fi otsikolla ”Palvelusuunnittelija”.
Työ alkaa heti sopivan hakijan löydyttyä. Hakuaika tehtävään on 7.12.2021 asti.

Aihealue: Uutiset

Puhu painoa - lyhyt oppimäärä painotuotteiden sanastosta

Oletko tilaamassa painotuotteita, mutta osa tuotteisiin liittyvästä sanastosta on täyttä siansaksaa korvillesi? Vaikka painotalon työntekijät pyrkivät puhumaan asiakkaiden kanssa ns. arkikielellä, voi joukkoon eksyä jokunen pätkä ammattisanastoa. Kokosimme blogiin listan yleisimmin esiintyvistä termeistä, joiden tunteminen helpottaa asiointia painotalon kanssa. Nappaa termit muistiin!

Lue lisää

Haku päällä! Oletko sinä etsimämme IT-tukihenkilö?

Etsimme meille Niinille äitiysloman ajaksi IT-tukihenkilöä Helsinkiin työskentelemään n.25h/vko viikossa. Oletko sinä etsimämme aktiivinen ja ratkaisukeskeinen IT-asiantuntija? Lue lisää avoimesta työpaikasta!

Lue lisää

Ekologiset painotuotteet - onko sellaisia?

Vihreät arvot ovat tärkeitä kaikenlaisessa kuluttamisessa. Ekologisia valintoja ja toimintoja pyritään tekemään entistä enemmän kaikilla elämän osa-alueilla - niin myös yritysmaailmassa ja siellä lähes välttämättömissä mainosmateriaaleissa. Mutta voiko painotuote olla ekologinen? Tästä artikkelista voit lukea meidän vinkkejä siihen miten voit vaikuttaa painettavien mainostuotteiden ympäristöystävällisyyteen!

Lue lisää

Aloittava yrittäjä, kaikesta ei tarvitse selvitä yksin – tutustu painotalojen tarjontaan

Asteletko yrittäjyytesi ensimmäisiä askeleita? Paljon on tapahtunut, että olet päässyt tähän pisteeseen ja paljon tulee varmasti vielä tapahtumaan. Yrityksesi on nyt totta ja olemassa, mutta se ei kuitenkaan pelkästään riitä. Se pitää saada olemaan olemassa myös tuleville asiakkaillesi.

Lue lisää