Skip to content

Nyt, jos koskaan on tärkeää pitää huolta myös riittävästä viestinnästä. Siksi teimme valmiit hygieniaviestintämateriaalit helposti tilattavaksi NiiniShop-verkkokauppaamme, josta tilaat laadukkaat aineistot nopeasti ja kätevästi 24/7.

Materiaalit ovat jo valmiiksi suunniteltu eri pinnoille, ja niin, että selviät asennuksesta ihan itse. Tarramateriaalina Easydot toimii hyvin seinä-, kaluste- tai ikkunapinnoilla, eikä jätä liimajälkiä kampanjaluonteisessa käytössä. Lattioille olemme valinneet oman AntiSlip-materiaalin, jossa on liukuestopinta ja silti terävä ja tarkka tulostusjälki. Magneettipinnat toimivat loistavasti rautapinnoilla.

Tarjousrollupista on tehty myös yksi valmisversio käsienpesun tärkeydestä infoamiseen. Tutustu tuotteisiin verkkokaupassa.

Haluatko yrityksellesi räätälöidyt hygieniaviestintäpinnat? Tämäkin onnistuu mainiosti ottamalla myyntiimme yhteyttä

myynti@niini.fi | 0106803400

Meiltä tilaat myyntimme kautta myös erilaisia pöytäinfotelineitä joko kaksi- tai kolmipuoleisilla pinnoilla. Niitä on helppo postittaa kirjekuoressa ja kiinnitys tapahtuu helposti läpillä. Pintoina voi toimia vaikka tarrat käsidesipulloihin. Tutustu näihin tuotteisiin täältä.

Kuka jeesaa? No Niini.