Skip to content

Tarjoamme sinulle monipuolisesti hygieniaviestintään materiaaleja, on sitten kyseessä suojapleksit tai infotarrat seiniin, portaisiin ja lattioihin. Saat meiltä myös julisteet, esitteet, flyerit, rollupit, kyltit, kankaat, taulut, miten nyt haluatkin saada viestisi perille. Lisäksi autamme myös suoramainonnan suunnittelussa, jos lähetät tsemppiviestit henkilökunnalle tai mainosviestit asiakkaalle. Kääräisemme vaikka suklaalevyn tsemppiviestivyötteeseen tai -rasiaan, jonka lähetät niin asiakkaalle kuin henkilökunnalle. Tai suunnittelemme toimivat tsemppitarrat eri tilanteisiin. Kun työntekijät palaavat töihin, on tärkeää jatkaa hygieniaviestintää, jotta turvavälit ja käsienpesu pysyvät mielessä työkiireissä.

Tiedustele lisää myös PURE ZONE antimikrobisesta materiaalista, jonka kalvo perustuu hopeaioneihin, jolla estetään mikrobien ja bakteerien luonnollinen kasvu. Tällä kalvolla suojaat päätelaitteet ja muut tarvittavat usein käytössä olevat pinnat. Lisäksi tarjoamme pyyhittäviä materiaaleja, jolla toteutat esimerkiksi hyllypuhujan viestin käsienpesusta.

Toimiston hygieniaviestinnän lisäksi on hyvä huomioida myös etätyö ja sen vaatimukset. Meiltä voit tilata etätyöpalaveritaustan. Kätevä 1200 mm leveä rollup, johon vain valitse haluamasi kuvan tai muun ilmeen. Myyntimme ja verkkokauppamme palvelevat sinua.

Ota myyntimme yhteyttä arkisin klo 8–17 myynti@niini.fi | 0106803400, tai asioi suoraan toimipisteiden kanssa. Voit myös tilata tuotteita verkkokaupasta 24/7 www.niinishop.fi

Nopeasti tilattavat aineistot:
– Valmiit suojapleksit, koossa (cm) 40 x 60, 50 x 80 ja 95 x 95, aukolla tai ilman, valitse aina toimivin jalkakiinnitys, mikäli ostat pöytämallia.
– Valmiit Turvaväli-tarrat ja magneetit
– Valmiit Käsienpesu-tarrat ja magneetit
– Valmiit Tsemppiviestintätarrat
– Valmiit täsmäviestintätarrat, Lomalla, Etänä, Sammuta valot ja Pese kädet
– A4-kokoinen muotoon leikattu (kulmapallo) pöytäkolmio
– Peruspöytäkolmiot, A5, A4 ja A3
– Lasinaluset olutpahville, kaksipuolinen
– A5-kokoinen kaksipuolinen pöytämainos
– Suklaavyötteet ja -rasiat (Fazerin Sininen)
– Hyllypuhujat; muotoina pallot, pyöristetyillä kulmilla tai suorilla kulmilla olevat laatikot
– Etätyötausta