Skip to content

Takaisin

Kesän 2021 aukioloajat

Kesällä tavoitat meidät arkisin seuraavasti:

Helsinki, 28.6.–15.8. avoinna klo 8–16, sen jälkeen avoinna normaalisti 8–17.

Kotka, 5.7.–18.7. • suljettuna.
6.9. eteenpäin avoinna klo 9–15.

Lappeenranta, 12.7.–25.7. • suljettuna.
26.7. eteenpäin avoinna klo 8-16.

Turku auki normaalisti koko kesän, klo 8–16.

• Kotkan ja Lappeenrannan toimipisteiden ollessa suljettuina ja lomailemassa käsittelemme sähköpostitse tai SendIt-tilausjärjestelmän kautta lähetetyt tilaukset Helsingin toimipisteessämme. Kaikki tilaukset toimitetaan myös suljennan aikana normaalisti. Tilaukset toimitamme tällöin postitse. Teitä jeesaa Helsingin myyntitiimi 010 6803 400 | myynti@niini.fi

Muista tilata Surf- ja beachflagit  kesän tapahtumiin. Ne ovat helppo ja edullinen tapa herättää huomiota ulkotiloissa.

Aihealue: Uutiset

Puhu painoa - lyhyt oppimäärä painotuotteiden sanastosta

Oletko tilaamassa painotuotteita, mutta osa tuotteisiin liittyvästä sanastosta on täyttä siansaksaa korvillesi? Vaikka painotalon työntekijät pyrkivät puhumaan asiakkaiden kanssa ns. arkikielellä, voi joukkoon eksyä jokunen pätkä ammattisanastoa. Kokosimme blogiin listan yleisimmin esiintyvistä termeistä, joiden tunteminen helpottaa asiointia painotalon kanssa. Nappaa termit muistiin!

Lue lisää

Haku päällä! Oletko sinä etsimämme IT-tukihenkilö?

Etsimme meille Niinille äitiysloman ajaksi IT-tukihenkilöä Helsinkiin työskentelemään n.25h/vko viikossa. Oletko sinä etsimämme aktiivinen ja ratkaisukeskeinen IT-asiantuntija? Lue lisää avoimesta työpaikasta!

Lue lisää

Ekologiset painotuotteet - onko sellaisia?

Vihreät arvot ovat tärkeitä kaikenlaisessa kuluttamisessa. Ekologisia valintoja ja toimintoja pyritään tekemään entistä enemmän kaikilla elämän osa-alueilla - niin myös yritysmaailmassa ja siellä lähes välttämättömissä mainosmateriaaleissa. Mutta voiko painotuote olla ekologinen? Tästä artikkelista voit lukea meidän vinkkejä siihen miten voit vaikuttaa painettavien mainostuotteiden ympäristöystävällisyyteen!

Lue lisää

Aloittava yrittäjä, kaikesta ei tarvitse selvitä yksin – tutustu painotalojen tarjontaan

Asteletko yrittäjyytesi ensimmäisiä askeleita? Paljon on tapahtunut, että olet päässyt tähän pisteeseen ja paljon tulee varmasti vielä tapahtumaan. Yrityksesi on nyt totta ja olemassa, mutta se ei kuitenkaan pelkästään riitä. Se pitää saada olemaan olemassa myös tuleville asiakkaillesi.

Lue lisää