Skip to content

Takaisin

Kopio Niini jälleen Hanselin puitesopimustoimittajaksi

Kopio Niini on valittu Hanselin puitesopimustoimittajaksi seuraavallekin kaudelle paino- ja tulostuspalveluissa sekä rakennuspiirustuspalveluissa.
Hanselin asiakkaina saatte meiltä Kopio Niinistä monipuolisesti paino- ja tulostuspalveluita aina laadukasti ja ympäristöystävällisesti tuotettuna helposti ja vaivattomasti.
Palveluumme sisältyvät painatuspalvelut seuraavasti:

Pienpainotuotteet: Käyntikortit, kutsut, postikortit, lomakkeet, kirjekuoret jne.
Julkaisut: Esitteet, vuosikertomukset, liimasidotut kirjat jne.
Tulosteet: Julisteet, tarrat, suurkuvatulosteet, rakennuspiirustukset jne.

Hanselin puitejärjestelyn kautta kaikki valtionhallinnon organisaatiot voivat hankkia paino- ja tulostuspalveluita Kopio Niiniltä suoraan tai kevennetyn minikilpailutuksen kautta.
Valtion organisaatiot voivat lähettää kaikki tarjouspyynnöt osoitteeseen:
kevennettykilpailutus@kopioniini.fiHenkilökohtaisesti valtionhallinnon asiakkaita Kopio Niinissä palvelevat:Kari Nikula
myyntipäällikkö
puh. 010 6803 402
gsm 050 4094 777Arto Harakka
hallintojohtaja
puh. 010 6803 214
gsm 0400 463 802

 

Aihealue: Uutiset

Puhu painoa - lyhyt oppimäärä painotuotteiden sanastosta

Oletko tilaamassa painotuotteita, mutta osa tuotteisiin liittyvästä sanastosta on täyttä siansaksaa korvillesi? Vaikka painotalon työntekijät pyrkivät puhumaan asiakkaiden kanssa ns. arkikielellä, voi joukkoon eksyä jokunen pätkä ammattisanastoa. Kokosimme blogiin listan yleisimmin esiintyvistä termeistä, joiden tunteminen helpottaa asiointia painotalon kanssa. Nappaa termit muistiin!

Lue lisää

Haku päällä! Oletko sinä etsimämme IT-tukihenkilö?

Etsimme meille Niinille äitiysloman ajaksi IT-tukihenkilöä Helsinkiin työskentelemään n.25h/vko viikossa. Oletko sinä etsimämme aktiivinen ja ratkaisukeskeinen IT-asiantuntija? Lue lisää avoimesta työpaikasta!

Lue lisää

Ekologiset painotuotteet - onko sellaisia?

Vihreät arvot ovat tärkeitä kaikenlaisessa kuluttamisessa. Ekologisia valintoja ja toimintoja pyritään tekemään entistä enemmän kaikilla elämän osa-alueilla - niin myös yritysmaailmassa ja siellä lähes välttämättömissä mainosmateriaaleissa. Mutta voiko painotuote olla ekologinen? Tästä artikkelista voit lukea meidän vinkkejä siihen miten voit vaikuttaa painettavien mainostuotteiden ympäristöystävällisyyteen!

Lue lisää

Aloittava yrittäjä, kaikesta ei tarvitse selvitä yksin – tutustu painotalojen tarjontaan

Asteletko yrittäjyytesi ensimmäisiä askeleita? Paljon on tapahtunut, että olet päässyt tähän pisteeseen ja paljon tulee varmasti vielä tapahtumaan. Yrityksesi on nyt totta ja olemassa, mutta se ei kuitenkaan pelkästään riitä. Se pitää saada olemaan olemassa myös tuleville asiakkaillesi.

Lue lisää