Skip to content

Takaisin

Kopio Niini oy ja Kopio Niini Finland oy sulautuvat emoyhtiö Niini Yhtiöt Oy:öön 1.1.2016

Kopio Niini Oy ja Kopio Niini Finland Oy sulautuvat emoyhtiö Niini Yhtiöt Oy:öön 1.1.2016. Sulautuneen yhtiön nimi tulee olemaan Kopio Niini Oy ja yrityksen y-tunnus on 0199332-3. Pyydämme ottamaan huomioon y-tunnuksen muutoksen.

Yhtiöiden fuusion taustalla on pyrkimys yksinkertaistaa konsernirakennetta ja näin saada tehostetuksi ja parannetuksi toimintoja sekä palvelua.

Palvelutarjonta ja asiakkaiden yhteyshenkilöt säilyvät ennallaan.

Fuusioon liittyviä lisätietoja antavat:
Laskutukseen liittyvissä asioissa: Laskutusvastaava Toni Sinkman,laskutus@kopioniini.fi
Muissa asioissa: Konsernikirjanpitäjä Maija Mäkelä, maija.makela@kopioniini.fi  sekä Talousjohtaja Tarja Niini-Harakka, tarja.niini-harakka@kopioniini.fi

Aihealue: Uutiset

Puhu painoa - lyhyt oppimäärä painotuotteiden sanastosta

Oletko tilaamassa painotuotteita, mutta osa tuotteisiin liittyvästä sanastosta on täyttä siansaksaa korvillesi? Vaikka painotalon työntekijät pyrkivät puhumaan asiakkaiden kanssa ns. arkikielellä, voi joukkoon eksyä jokunen pätkä ammattisanastoa. Kokosimme blogiin listan yleisimmin esiintyvistä termeistä, joiden tunteminen helpottaa asiointia painotalon kanssa. Nappaa termit muistiin!

Lue lisää

Haku päällä! Oletko sinä etsimämme IT-tukihenkilö?

Etsimme meille Niinille äitiysloman ajaksi IT-tukihenkilöä Helsinkiin työskentelemään n.25h/vko viikossa. Oletko sinä etsimämme aktiivinen ja ratkaisukeskeinen IT-asiantuntija? Lue lisää avoimesta työpaikasta!

Lue lisää

Ekologiset painotuotteet - onko sellaisia?

Vihreät arvot ovat tärkeitä kaikenlaisessa kuluttamisessa. Ekologisia valintoja ja toimintoja pyritään tekemään entistä enemmän kaikilla elämän osa-alueilla - niin myös yritysmaailmassa ja siellä lähes välttämättömissä mainosmateriaaleissa. Mutta voiko painotuote olla ekologinen? Tästä artikkelista voit lukea meidän vinkkejä siihen miten voit vaikuttaa painettavien mainostuotteiden ympäristöystävällisyyteen!

Lue lisää

Aloittava yrittäjä, kaikesta ei tarvitse selvitä yksin – tutustu painotalojen tarjontaan

Asteletko yrittäjyytesi ensimmäisiä askeleita? Paljon on tapahtunut, että olet päässyt tähän pisteeseen ja paljon tulee varmasti vielä tapahtumaan. Yrityksesi on nyt totta ja olemassa, mutta se ei kuitenkaan pelkästään riitä. Se pitää saada olemaan olemassa myös tuleville asiakkaillesi.

Lue lisää