Skip to content

Takaisin

Nyt kaikki rakennustyömaan toimijat samaan katkeamattomaan viestiketjuun

Kopio Niini ja Congrid aloittivat yhteistyön huhtikuussa 2018, jonka vaatimattomana tavoitteena on rakennusprojektien tiedonkulun parantaminen linkittämällä kaikki rakennustyömaan toimijat samaan katkeamattomaan viestiketjuun.

Kopio Niinin NiiniPlus-projektipankin ja Congrid-ohjelmiston välille on kehitetty kaksisuuntainen rajapinta, joka mahdollistaa sovellusten välisen tiedonvaihdon. NiiniPlus-projektipankin pääkäyttäjä voi helposti valita ja siirtää haluamansa PDF-tiedostot Congrid-sovellukseen joko kertaluontoisesti tai asettaa haluamiaan automaatioita. Näin tieto esimerkiksi uusimmista piirustuksista saadaan välittymään reaaliaikaisesti työmaalle.

Lue lisää NiiniPlus-projektipankki-integraatiosta.

Toiseen suuntaan tapahtuvassa tiedonsiirrossa kaikki Congrid-sovelluksessa luodut raportit, esimerkiksi turvallisuusraportit, siirtyvät automaattisesti NiiniPlus-projektipankkiin pääkäyttäjän valitsemaan kansioon. Näin mahdollistetaan aiempaa laajemman projektiarkiston syntyminen.

Lataa tästä NiiniPlus-projektipankki-integraation pikaopas.

Rakennusalan digitalisaatio
Olemme kiertäneet Suomea KIRA-digin ja Congridin kanssa, aiheenamme rakennusalan digitalisaatio. Tilaisuuksissa esittelimme omaa rakennusalan digitalisaatiota tukevaa ratkaisuamme.
Lue blogi

Tutustu Congridin perustajajäsenen, Matti Huuskon, konkreettiseen esimerkkiin uuden toiminnon saavuttamista hyödyistä projektipankkiyhteistyön tiimoilta.
Lue lisää

Ota yhteyttä Kopio Niiniin myynti@kopioniini.fi  p. 010 6803 200
Ota yhteyttä Congridiin myynti@congrid.fi p 044 7167 201

Aihealue: Uutiset

Puhu painoa - lyhyt oppimäärä painotuotteiden sanastosta

Oletko tilaamassa painotuotteita, mutta osa tuotteisiin liittyvästä sanastosta on täyttä siansaksaa korvillesi? Vaikka painotalon työntekijät pyrkivät puhumaan asiakkaiden kanssa ns. arkikielellä, voi joukkoon eksyä jokunen pätkä ammattisanastoa. Kokosimme blogiin listan yleisimmin esiintyvistä termeistä, joiden tunteminen helpottaa asiointia painotalon kanssa. Nappaa termit muistiin!

Lue lisää

Haku päällä! Oletko sinä etsimämme IT-tukihenkilö?

Etsimme meille Niinille äitiysloman ajaksi IT-tukihenkilöä Helsinkiin työskentelemään n.25h/vko viikossa. Oletko sinä etsimämme aktiivinen ja ratkaisukeskeinen IT-asiantuntija? Lue lisää avoimesta työpaikasta!

Lue lisää

Ekologiset painotuotteet - onko sellaisia?

Vihreät arvot ovat tärkeitä kaikenlaisessa kuluttamisessa. Ekologisia valintoja ja toimintoja pyritään tekemään entistä enemmän kaikilla elämän osa-alueilla - niin myös yritysmaailmassa ja siellä lähes välttämättömissä mainosmateriaaleissa. Mutta voiko painotuote olla ekologinen? Tästä artikkelista voit lukea meidän vinkkejä siihen miten voit vaikuttaa painettavien mainostuotteiden ympäristöystävällisyyteen!

Lue lisää

Aloittava yrittäjä, kaikesta ei tarvitse selvitä yksin – tutustu painotalojen tarjontaan

Asteletko yrittäjyytesi ensimmäisiä askeleita? Paljon on tapahtunut, että olet päässyt tähän pisteeseen ja paljon tulee varmasti vielä tapahtumaan. Yrityksesi on nyt totta ja olemassa, mutta se ei kuitenkaan pelkästään riitä. Se pitää saada olemaan olemassa myös tuleville asiakkaillesi.

Lue lisää