Skip to content

Asiakkaan parrasvaloihin pääsy ei ole helppoa. Silti on paikkoja, kuten messut ja tapahtumat, jotka tarjoavat näitä kohtaamispaikkoja ja näin myös mahdollisuuksia jättää itsestään jälki ja tietysti myydä. Kukapa ei haluaisi jättää yrityksestään potentiaaliselle tai jo olemassa olevalle asiakkaalleen muistijäljen, että hei täällä ollaan, näitä me myydään, näin me sinua ja yritystäsi palvellaan. Valloittavalla karismaattisella persoonalla se voidaan tehdä helpostikin mutta silti se persoonallisinkin tyyppi tarvitsee jotain, mitä jättää itsestään jälkeensä tai antaa sille toiselle. Ota meihin yhteyttä jo tässä kohtaa, kun pohdit näitä asioita, niin me teemme vaikutuksen sinuun ja sen jälkeen yhdessä asiakkaisiisi.

Joskus ne ideat lähtevät keskustelusta ja pallottelemalla. Tässä Niinin Pinterest auttaa meitä molempia. Keräämme sinne meidän omia töitä, asiakkaiden töitä sekä kaikkien muidenkin ideoita, joita voi meillä tehdä ja toteuttaa.

Eli kun pohdit, miten erottaudut ja miten voisi hyödyntää kaikki markkinointipinnat tapahtumassani, niin soita meille, tai laita sähköpostia myyntiimme. Toimimme Helsingin lisäksi Kotkassa, Lappeenrannassa, Turussa  sekä Tallinnassa. Istutaan alas, ja tehdään unohtumaton kokemus asiakkaillesi yhdessä.

Ja huomasithan, että rollup-tarjouksemme pyörähti käyntiin. Lue lisää tarjouksesta!

Kuka jeesaa? No Niini ja Niinin myynti, otapa yhteyttä ja sovi tapaaminen.