Skip to content

Niini on perustajaperheen sukunimi. Se tarkoittaa lehmusta, niinipuuta. Niinin perhe aloitti yritystoiminnan vuonna 1957 oman kotinsa olohuoneessa, rintamamiestalojen ja muiden uudelleenrakennusajan rakennuspiirustuksia kopioiden. Nyt, yli 60-vuotias perheyritys on monipuolinen printtitalo, ja jatkuvasti kehittyy ja kehittää toimialaa omalta osaltaan eteenpäin. Me työntekijät olemme osa laajennettua perhettä, me Niiniläiset.

Niiniläinen on hyväntuulinen, ystävällinen, auttavainen ja oman ammattinsa paras osaaja sekä ylpeä siitä. ”Kyllä onnistuu” on käytössä usein, ja hän tekee töitä intohimolla lupauksensa eteen. Niiniläinen on ketterä ja kehittyvä, ja haluaa kehittyä alansa parhaaksi tekijäksi. Niiniläinen opastaa ja jakaa osaamistaan myös muille – pitää huolen siitä, että muutkin pärjäävät. Niiniläinen on vastuullinen, ympäristöstään huolehtiva ja tekee tietoisesti oikeita ratkaisuita. Meille niiniläisenä olo on myös asenne, ollaan perhettä ja toisiamme sekä asiakkaita varten.

Onko sinusta Niiniläiseksi? Katso avoimet työpaikkamme täältä.

Tampereella onnistuu!

Meillä onnistuu! käyntikorteista kirjoihin ja sarjakuviin sekä suorajakeluista lehtiin. Tampere painotalo Niini.

Lue lisää

Ylivoimaisesti parasta palvelua Turussa

Ylivoimaisesti parasta palvelua Turussa

Lue lisää

Graafista suunnittelua ja aurinkoinen Niini Lappeenranta

Aurinkoisessa Lappeenrannassa saat painopalvelua ideasta suunnitteluun ja toteutukseen.

Lue lisää

Tervetuloa Kotkaan

Teija ja Rosa palvelevat asiakkaitamme Kotkassa.

Lue lisää

#Ferriniini toivottaa turvallista juhannusta

#Ferriniini toivottaa turvallista juhannusta! Luovuta verta ja ole hengenpelastaja.

Lue lisää

#meniiniläiset Suvi Pailokari

Olen Suvi Pailokari, Kopio Niinin keväällä työt aloittanut markkinointipäällikkö. Minulla on 20 vuotta työelämää takana rakastamani markkinointialan parissa. Olen erikoistunut laaja-alaiseen markkinointiviestintään ja projektijohtamiseen.

Lue lisää

#meniiniläiset Heikki Juvonen

Olen Heikki Juvonen, Hessuksikin kutsuttu Kopio Niinin laatupäällikkö. 55 vuotta mittarissa, hyvin pidetty, pikkuvikainen. Takana 38 vuotta graafista alaa eri tehtävissä, joista kymmenen viimeisintä Kopio Niinillä.

Lue lisää

#meniiniläiset Hannele Aaltonen ja Eveliina Kotro

NiiniShop-verkkokauppapalvelujen työryhmästämme monelle on jo tullut tutuksi myyntijohtaja Kimmo ja digituotepäällikkö Jani. Me, Hannele Aaltonen ja Eveliina Kotro, olemme kuitenkin tämän työryhmän moottori – se, mitä löytyy konepellin alta.

Lue lisää