Skip to content

Takaisin

Miten erotut messuilla?

Messuille menossa, pää täynnä pohdintaa. Pitäisi pohtia, miten erotun messuilla? Miten jätän muistijäljen kävijöihin? Miten houkuttelen ohikulkijat ständilleni? Miten herätän riittävästi huomiota ja positiivista pöhinää? Kaiken tämän lisäksi pitäisi saada kassit, rollupit, käyntsärit, esitteet, flyerit, jakokamat ja sitten se The juttu… Kuulostaako tutulta?

Jos olet tässä kohtaa pohdinnoissa, niin ota heti yhteyttä Niinin myyntiin, niin pallotellaan yhdessä, miten teet sen lähtemättömän vaikutuksen asiakkaisiisi. Ideoinnin lisäksi tarjoamme monipuoliset vaihtoehdot erilaisia materiaaleja ja ratkaisuita käyntikortista itse messuständin toteutukseen. Tule piipahtamaan Helsingin tai Tampereen toimipisteen showroomin innostavaan ilmapiiriin kupposelle kahvia niin työstetään sinulle paras mahdollinen ratkaisu.

Myyntimme yhteystiedot löydät täältä.

Palvelemme asiakkaita viidellä paikkakunnalla Suomessa; Helsinki, Turku, Tampere, Lappeenranta, Kotka ja Virossa, Tallinnassa.

Kuka jeesaa? No Niini.

Aihealue: Uutiset

Puhu painoa - lyhyt oppimäärä painotuotteiden sanastosta

Oletko tilaamassa painotuotteita, mutta osa tuotteisiin liittyvästä sanastosta on täyttä siansaksaa korvillesi? Vaikka painotalon työntekijät pyrkivät puhumaan asiakkaiden kanssa ns. arkikielellä, voi joukkoon eksyä jokunen pätkä ammattisanastoa. Kokosimme blogiin listan yleisimmin esiintyvistä termeistä, joiden tunteminen helpottaa asiointia painotalon kanssa. Nappaa termit muistiin!

Lue lisää

Haku päällä! Oletko sinä etsimämme IT-tukihenkilö?

Etsimme meille Niinille äitiysloman ajaksi IT-tukihenkilöä Helsinkiin työskentelemään n.25h/vko viikossa. Oletko sinä etsimämme aktiivinen ja ratkaisukeskeinen IT-asiantuntija? Lue lisää avoimesta työpaikasta!

Lue lisää

Ekologiset painotuotteet - onko sellaisia?

Vihreät arvot ovat tärkeitä kaikenlaisessa kuluttamisessa. Ekologisia valintoja ja toimintoja pyritään tekemään entistä enemmän kaikilla elämän osa-alueilla - niin myös yritysmaailmassa ja siellä lähes välttämättömissä mainosmateriaaleissa. Mutta voiko painotuote olla ekologinen? Tästä artikkelista voit lukea meidän vinkkejä siihen miten voit vaikuttaa painettavien mainostuotteiden ympäristöystävällisyyteen!

Lue lisää

Aloittava yrittäjä, kaikesta ei tarvitse selvitä yksin – tutustu painotalojen tarjontaan

Asteletko yrittäjyytesi ensimmäisiä askeleita? Paljon on tapahtunut, että olet päässyt tähän pisteeseen ja paljon tulee varmasti vielä tapahtumaan. Yrityksesi on nyt totta ja olemassa, mutta se ei kuitenkaan pelkästään riitä. Se pitää saada olemaan olemassa myös tuleville asiakkaillesi.

Lue lisää