Skip to content

Viimeisimmän asiakastyytyväisyyskyselyn (05/2018) tulosten pohjalta asiakkaamme pitävät meitä luotettavana yhteistyökumppanina, jolla on loistava asiakaspalvelu ja nopea toimitus.

Asiakastyytyväisyys on meille erittäin tärkeää ja pyrimme kehittämään toimintaamme saadun palautteen pohjalta. Jälleen kevään aikana tutkimme asiakkaiden ajatuksia ja mielipiteitä meistä, ja saimme paljon arvokasta tietoa ja kehitysideoita. Iloksemme saimme todeta tutkimusta purkaessa, että olemme tehneet asioita oikein ja asiakkaamme pitivät saatua palvelua hyvänä tai erittäin hyvänä (arvosanat 8–10). Vuosien kehitystyö on selvästi ollut oikeaan suuntaan ja toivomme jatkossakin sinulta palautetta ja kehitysideoita.

Luottavuuden ja toimintavarmuuden merkitys oli asiakkaiden mielestä kaikista tärkein tekijä yhteistyölle tutkimuksen mukaan. Asiakaspalvelu ja nopeus kiilasivat heti seuraaville sijoille. Näissä tekijöissä pärjäsimme myös erinomaisesti. Vapaita kommentteja saimme runsaasti, tässä muutamia näytille:

”Jatkakaa samaan malliin!”

”Kiitos hyvästä työstä ja asiakaspalveluhenkisyydestä!”

”Tuotteet ovat korkealaatuisia ja yhteistyö mutkatonta”

”Joustavaa ja asiakaslähtöistä toimintaa, korkealuokkaiset lopputuotteet – valmius pohtia ja innovoida uusia ratkaisuja”

”Nopea, helppo ja laadukas”

93,2 % kyselyyn vastanneista koki palvelumme hyvänä tai erittäin hyvänä (yleisarvosana 8–10).

64,3 % asiakkaistamme on suositellut meitä muille ja 96,6 % voisi suositella meitä muille.

Kiitos loistavista kommenteista ja kehitysideoista asiakkaillemme.