Skip to content

Takaisin

Oletko etsimämme, uusi myyntipäällikkö?

Oletko hakemamme MYYNTIPÄÄLLIKKÖ? HOX HELSINKI ja TURKU

Sykkiikö sydämesi asiakassuhteiden laadukkaalle ylläpidolle, jossa oikeat ratkaisut innovoidaan tarpeiden mukaan? Mahtavaa! Etsimme ratkaisukeskeisiä myyntipäällikköitä pääkaupunkiseudulle, sekä Turun talousalueelle siivittämään asiakassalkkunsa nousukiitoon.

Niinin myyntipäällikkönä liityt osaksi alan johtavaa toimijaa vastaamaan asiakkaille tarjottavien printtituotteiden ja digitaalisten palveluiden myynnistä.

Roolisi keskiössä on kehittää ja kasvattaa asiakassalkkuasi niin olemassa olevien asiakkuuksien ylläpidon kuin uusasiakashankinnan kautta. Toimit silminä ja korvina asiakkaidesi suuntaan tunnistaen heidän tarpeisiinsa parhaiten räätälöitävät kokonaisuudet liikkumalla asiakkaidesi parissa niin fyysisesti kuin digitaalisia väyliä hyödyntäen. Uskallat kehittää myyntiä positiivisella otteella perinteisiä malleja haastaen. Sinua voisikin kuvailla oikeaksi ongelmanratkaisijaksi!

Nautit asiakkaiden kanssa työskentelemisestä, sillä sinulle tyytyväinen asiakas on aina työsi keskiössä.  Teet hommia tiiviisti yhdessä muun tiimimme kanssa – meillä hyvä draivi näkyy ja kuuluu.

Lähde mukaan seikkailuun, jos sinulta löytyy

  • Tehtävään soveltuvaa kaupallista koulutustaustaa
  • Kekseliästä ja modernia näkökulmaa myyntityöhön – osaat yhdistää myynnin ja markkinoinnin
  • Halua luoda ensiluokkaisia asiakaskokemuksia
  • Tavoitehakuista ja energistä työskentelyotetta
  • Erinomaista suullista ja kirjallista ilmaisua (suomi ja englanti)

Liittyessäsi Niinin tiimiin, saat

  • Vastuullisen ja innostavan roolin alan johtavalla toimijalla vakavaraisessa perheyhtiössä
  • Tavoitteellisen ja monipuolisen tehtävänkuvan, joka kehittyy jatkuvasti
  • Hienot vaikutusmahdollisuudet printtimarkkinassa sekä digitaalisten palveluiden parissa
  • Nopeaa päätöksentekoa tukevan organisaation ja tiimin, joka tukee menestystäsi
  • Kilpailukykyisen palkkauksen (kiinteä + provisio) ja edut

Lähdetkö hurmaamaan asiakkaasi idearikkaalla myyntiotteellasi? Laita hakemusta tulemaan! Lähetä hakemuksesi 4.5.2022 mennessä.

Linkki hakemukseen – Helsinki
Linkki hakemukseen – Turku

Lisätietoja tehtävästä saat Marjukalta numerosta +358 50 566 5612 tai sähköpostilla marjukka@helmitehdas.fi.
Lisääthän hakemukseen palkkatoiveesi. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.

Työ alkaa sopimuksen mukaan keväällä 2022.

(Tämän rekrytointitoimeksiannon suorittaa Helmitehdas Oy. Valittu työnhakija työllistyy Niinille.)

Aihealue: Uutiset

Puhu painoa - lyhyt oppimäärä painotuotteiden sanastosta

Oletko tilaamassa painotuotteita, mutta osa tuotteisiin liittyvästä sanastosta on täyttä siansaksaa korvillesi? Vaikka painotalon työntekijät pyrkivät puhumaan asiakkaiden kanssa ns. arkikielellä, voi joukkoon eksyä jokunen pätkä ammattisanastoa. Kokosimme blogiin listan yleisimmin esiintyvistä termeistä, joiden tunteminen helpottaa asiointia painotalon kanssa. Nappaa termit muistiin!

Lue lisää

Haku päällä! Oletko sinä etsimämme IT-tukihenkilö?

Etsimme meille Niinille äitiysloman ajaksi IT-tukihenkilöä Helsinkiin työskentelemään n.25h/vko viikossa. Oletko sinä etsimämme aktiivinen ja ratkaisukeskeinen IT-asiantuntija? Lue lisää avoimesta työpaikasta!

Lue lisää

Ekologiset painotuotteet - onko sellaisia?

Vihreät arvot ovat tärkeitä kaikenlaisessa kuluttamisessa. Ekologisia valintoja ja toimintoja pyritään tekemään entistä enemmän kaikilla elämän osa-alueilla - niin myös yritysmaailmassa ja siellä lähes välttämättömissä mainosmateriaaleissa. Mutta voiko painotuote olla ekologinen? Tästä artikkelista voit lukea meidän vinkkejä siihen miten voit vaikuttaa painettavien mainostuotteiden ympäristöystävällisyyteen!

Lue lisää

Aloittava yrittäjä, kaikesta ei tarvitse selvitä yksin – tutustu painotalojen tarjontaan

Asteletko yrittäjyytesi ensimmäisiä askeleita? Paljon on tapahtunut, että olet päässyt tähän pisteeseen ja paljon tulee varmasti vielä tapahtumaan. Yrityksesi on nyt totta ja olemassa, mutta se ei kuitenkaan pelkästään riitä. Se pitää saada olemaan olemassa myös tuleville asiakkaillesi.

Lue lisää