Skip to content

Tulostamme yrityksellesi laadukkaasti ja nopeasti erilaiset manuaalit, kuten laitteiden käyttöohjeet sekä raportit, katalogit, selvitykset, tutkimukset tai vaikka vuosikertomukset ja muut tilinpäätösdokumentit toivomustesi mukaan.

Meiltä tilaat monisivuiset ja kestävät wiresidotut tuotekatalogit.  Tämä klassinen sidontatapa kestää aikaa ja käyttöä. Toki meiltä onnistuu tuotekatalogit, käyttöohjeet ja hinnastot myös nidottuina vihkoina tai liimakirjana.

Vihkot voivat olla monisivuisia, aina n. 80-sivuun asti (paperista riippuen) ja koon päätät sinä. Wire-sidotussa vihkossa on metallinen kierrelanka, jonka värin voit valita ja wirekirjan max. on n. 220 arkkia peruspaperia. Liimasidotussa maksimi selän leveys on 5 cm.

Pitävän sidonnan ja korkealaatuisen jälkikäsittelyn avulla painotuote palvelee yritystäsi ja asiakkaitasi pitkään. Valittavanasi on useita sidontavaihtoehtoja, joista löydät lisätietoa täältä. Lähettipalvelumme toimittaa painotuotteet suoraan haluttuun paikkaan.

Raportistasi tai manuaalistasi onnistuu myös digijulkaisu

Nyt voit tilata painotuotteestasi myös digijulkaisun. NiiniDigi on digijulkaisemisen palvelumme, jossa teemme netissä selattavan näköisversion. Tutustu.

Digijulkaisun lisäksi teemme sähköisestä dokumentista myös saavutettavan tarvittaessa.

    Haluan, että otatte minuun yhteyttä

    Yhteystietoni