Skip to content

Rollupit

Rollup on nopea, yksinkertainen koota ja kevyt kantaa. Kaikki rollupit painetaan korkealaatuisina 4-värisinä.
Valittavana on kaksi eri materiaalia sisäkäyttöön; läpinäkymätön hopeataustainen perusmateriaali ja paloluokiteltu kangas.

Kovempaan käyttöön tarkoitettuja Expolinc Rolluppeja löytyy monessa eri koossa ja erilaisin jaloin. Kysy valikoimasta lisää myynnistämme.

Rollup toimitetaan alumiinirakenteiseen mekanismiin asennettuna, 4-väripainokuvavuodalla ja kätevällä pehmustetulla kantokassilla. Lisävarusteina voit ostaa valaisimet rollupin yläosaan, jolla saat rollupin mainospinnan loistamaan hämärässäkin tilassa.

Rollup tarjouksessa

Syys-lokakuussa 2019, hyödynnä tarjouksemme, ja tilaa edullinen ja laadukas perusrollup tarjoushintaan 89 €/kpl (alv. 0 %,  alvillinen hinta 110,36 €).

Rolluppia kuljetat kätevästi pehmustetussa kantokassissa. Vuotia voi myös vaihtaa, joko meiltä ostettuna, tai itse vaihtaa ohjeen avulla, joten mekanismia voi hyödyntää pitkään. Vaihtovuodista pyydä erillinen tarjous.

Ota yhteyttä myyntiimme ja hyödynnä etumme!

Surf- ja beachflagit ulkokäyttöön

Surf- ja beachflagit ovat helppo ja edullinen tapa herättää huomiota ulkotiloissa. Niitä on kolmessa koossa (S, L ja XL) ja erilaisin jaloin. Materiaali on erityisen säänkestävä painamisen jälkeen tapahtuvan erikoispesun vuoksi. Valmistuksessa käytämme 115 g polyesterikangasta ja erityisiä tekstiilivärejä. Väri tunkeutuu kankaan kuituihin ja on nähtävissä peilikuvana myös lipun kääntöpuolella.

Lippu ja metallinen tanko toimitetaan kantokassissa. Jalat myydään erikseen.

  • Surf Flag Small (lippu 55 x 200 cm)
  • Surf Flag Large (lippu 80 x 340 cm)
  • Surf Flag XL (lippu 85 x 440 cm)
  • Beach Flag Small (lippu 75 x 170 cm)
  • Beach Flag Large (lippu 110 x 265 cm)
  • Beach Flag XL (lippu 120 x 360 cm)

Lipputangon liput

Lipputangon lipun koko on riippuvainen lipputangon pituudesta ja toki tarpeesta. Lippuihin yleensä painetaan yrityksen logo. Lippupinta voi olla vaaka- tai pystylippu. Kapea pystylippu näkyy myös pienessä tuulenvireessä, kun taas perinteinen vaakalippu hulmuaa kovassakin tuulessa. Lippumateriaaleja on tarjolla muutamia, ja ne ovat tuulen- ja auringonkestäviä.

Suunnittelu myös Niiniltä

Graafinen suunnittelu suunnittelee sinulle seinäkkeen kaikkine pintoineen.