Skip to content

Rollup, alumiinirunko

Alumiinirunkoinen rollup on nopea, yksinkertainen koota ja kevyt kantaa. Rollup painetaan korkealaatuisina 4-värisinä.
Valittavana on kaksi eri materiaalia sisäkäyttöön; läpinäkymätön hopeataustainen perusmateriaali ja paloluokiteltu kangas.

Kovempaan käyttöön tarkoitettuja Expolinc Rolluppeja löytyy monessa eri koossa ja erilaisin jaloin. Kysy valikoimasta lisää myynnistämme.

Rollup toimitetaan alumiinirakenteiseen mekanismiin asennettuna, 4-väripainokuvavuodalla ja kätevällä pehmustetulla kantokassilla. Lisävarusteina voit ostaa valaisimet rollupin yläosaan, jolla saat rollupin mainospinnan loistamaan hämärässäkin tilassa.

Rollup, bambu

Bambu on ekologinen vaihtoehto ja toimii myös rollupissa. Se on erittäin kevyt ja ketterä kuljettaa. Runko mahtuu kapeaan mustaan kangaspussiin ja kuljetat sitä vaikka olalla. Vuodan materiaali on kestävää kampanjaluonteisessa käytössä, ja koko mekanismi kevyt siirtää paikasta toiseen. Erityisen kätevää tässä rollupissa on, että vuota on helppo vaihtaa itse runkoon. Vuodan kiinnitys tapahtuu purjerenkain muovisiin koukkuihin, kun puinen kehikko on kiinnitetty muoviseen keskuskehikkoon. Rollupin voit tilata myynnistämme kahdessa eri koossa, kapeampi 60 x 180 cm
ja leveämpi 80 x 220 cm.

Syksyn tarjouksessa leveämpi 80 x 220 cm bamburollup tarjoushintaan syyskuun 2020 loppuun saakka 149 €* (*alv. 0 %, alvillinen hinta 184,76 €). Tarjoushinta on lunastettavissa joko tilattaessa bamburollup verkkokaupastamme tai sitten perinteisin kanavin myynnistämme myynti@niini.fi | 010 6803 400. Tutustu tuotteeseen kuvagalleriasta sivun alla tai tule tutustumaan Helsingin Pitäjänmäen showroomiin. Toimituskulut 9,50 €* (*alv. 0 %, alvillinen hinta 11,78 €).

Mikäli tarvitset lisää vuotia – nekin tilaat nopeasti verkkokaupastamme.

Surf- ja beachflagit ulkokäyttöön

Surf- ja beachflagit ovat helppo ja edullinen tapa herättää huomiota ulkotiloissa. Niitä on kolmessa koossa (S, L ja XL) ja erilaisin jaloin. Materiaali on erityisen säänkestävä painamisen jälkeen tapahtuvan erikoispesun vuoksi. Valmistuksessa käytämme 115 g polyesterikangasta ja erityisiä tekstiilivärejä. Väri tunkeutuu kankaan kuituihin ja on nähtävissä peilikuvana myös lipun kääntöpuolella.

Lippu ja metallinen tanko toimitetaan kantokassissa. Jalat myydään erikseen.

  • Surf Flag Small (lippu 55 x 200 cm)
  • Surf Flag Large (lippu 80 x 340 cm)
  • Surf Flag XL (lippu 85 x 440 cm)
  • Beach Flag Small (lippu 75 x 170 cm)
  • Beach Flag Large (lippu 110 x 265 cm)
  • Beach Flag XL (lippu 120 x 360 cm)

Lipputangon liput

Lipputangon lipun koko on riippuvainen lipputangon pituudesta ja toki tarpeesta. Lippuihin yleensä painetaan yrityksen logo. Lippupinta voi olla vaaka- tai pystylippu. Kapea pystylippu näkyy myös pienessä tuulenvireessä, kun taas perinteinen vaakalippu hulmuaa kovassakin tuulessa. Lippumateriaaleja on tarjolla muutamia, ja ne ovat tuulen- ja auringonkestäviä.

Suunnittelu myös Niiniltä

Graafinen suunnittelu suunnittelee sinulle seinäkkeen kaikkine pintoineen.