Skip to content

Rollupit

Basic Linen edullinen ja monikäyttöinen perusrollup kätevässä kantopussissa soveltuu monenlaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin. Rollup on nopea ja yksinkertainen koota ja kevyt kantaa. Kaikki rollupit painetaan korkealaatuisina 4-värisinä kankaalle. Kangas on tarkoitettu sisäkäyttöön, ja sitä saa myös paloluokiteltuna. Valittavana on kaksi eri kangasta, Easy Heavy Banner ja Solvoprint.

Kovempaan käyttöön tarkoitettuja Expolinc Rolluppeja löytyy monessa eri koossa ja erilaisin jaloin. Rollup toimitetaan alumiinirakenteiseen mekanismiin asennettuna, 4-väripainokuvavuodalla ja kätevällä pehmustetulla kantokassilla. Lisävarusteina voit ostaa valaisimet rollupin yläosaan, jolla saat rollupin mainospinnan loistamaan hämärässäkin tilassa.

Surf- ja beachflagit ulkokäyttöön

Surf- ja beachflagit ovat helppo ja edullinen tapa herättää huomiota ulkotiloissa. Niitä on kolmessa koossa (S, L ja XL) ja erilaisin jaloin. Materiaali on erityisen säänkestävä painamisen jälkeen tapahtuvan erikoispesun vuoksi. Valmistuksessa käytämme 115 g polyesterikangasta ja erityisiä tekstiilivärejä. Väri tunkeutuu kankaan kuituihin ja on nähtävissä peilikuvana myös lipun kääntöpuolella.

Lippu ja metallinen tanko toimitetaan kantokassissa. Jalat myydään erikseen.

(tähän olisi hyvä saada tuotekuvia tekstiin, kuvat löytyy jaloista ja itse lippumalleista)

  • Surf Flag Small (lippu 55 x 200 cm)
  • Surf Flag Large (lippu 80 x 340 cm)
  • Surf Flag XL (lippu 85 x 440 cm)
  • Beach Flag Small (lippu 75 x 170 cm)
  • Beach Flag Large (lippu 110 x 265 cm)
  • Beach Flag XL (lippu 120 x 360 cm)

Lipputangon liput

Lipputangon lipun koko on riippuvainen lipputangon pituudesta ja toki tarpeesta. Lippuihin yleensä painetaan yrityksen logo. Lippupinta voi olla vaaka- tai pystylippu. Kapea pystylippu näkyy myös pienessä tuulenvireessä, kun taas perinteinen vaakalippu hulmuaa kovassakin tuulessa. Lippumateriaaleja on tarjolla muutamia, ja ne ovat tuulen- ja auringonkestäviä.

Suunnittelu myös Niiniltä

Graafinen suunnittelu suunnittelee sinulle seinäkkeen kaikkine pintoineen.