Skip to content

Rollupit

Rollup on nopea, yksinkertainen koota ja kevyt kantaa. Kaikki rollupit painetaan korkealaatuisina 4-värisinä.
Valittavana on kaksi eri materiaalia sisäkäyttöön; läpinäkymätön hopeataustainen perusmateriaali ja paloluokiteltu kangas.

Kovempaan käyttöön tarkoitettuja Expolinc Rolluppeja löytyy monessa eri koossa ja erilaisin jaloin. Kysy valikoimasta lisää myynnistämme.

Rollup toimitetaan alumiinirakenteiseen mekanismiin asennettuna, 4-väripainokuvavuodalla ja kätevällä pehmustetulla kantokassilla. Lisävarusteina voit ostaa valaisimet rollupin yläosaan, jolla saat rollupin mainospinnan loistamaan hämärässäkin tilassa.

Surf- ja beachflagit ulkokäyttöön

Surf- ja beachflagit ovat helppo ja edullinen tapa herättää huomiota ulkotiloissa. Niitä on kolmessa koossa (S, L ja XL) ja erilaisin jaloin. Materiaali on erityisen säänkestävä painamisen jälkeen tapahtuvan erikoispesun vuoksi. Valmistuksessa käytämme 115 g polyesterikangasta ja erityisiä tekstiilivärejä. Väri tunkeutuu kankaan kuituihin ja on nähtävissä peilikuvana myös lipun kääntöpuolella.

Lippu ja metallinen tanko toimitetaan kantokassissa. Jalat myydään erikseen.

  • Surf Flag Small (lippu 55 x 200 cm)
  • Surf Flag Large (lippu 80 x 340 cm)
  • Surf Flag XL (lippu 85 x 440 cm)
  • Beach Flag Small (lippu 75 x 170 cm)
  • Beach Flag Large (lippu 110 x 265 cm)
  • Beach Flag XL (lippu 120 x 360 cm)

Lipputangon liput

Lipputangon lipun koko on riippuvainen lipputangon pituudesta ja toki tarpeesta. Lippuihin yleensä painetaan yrityksen logo. Lippupinta voi olla vaaka- tai pystylippu. Kapea pystylippu näkyy myös pienessä tuulenvireessä, kun taas perinteinen vaakalippu hulmuaa kovassakin tuulessa. Lippumateriaaleja on tarjolla muutamia, ja ne ovat tuulen- ja auringonkestäviä.

Suunnittelu myös Niiniltä

Graafinen suunnittelu suunnittelee sinulle seinäkkeen kaikkine pintoineen.