Skip to content

Positiivinen tai rakentava asiakaspalaute on meille kullanarvoista. Hyödynnämme sitä toimintamme kehittämisessä ja parantamisessa. Kun kaikki menee kuten kuuluukin, niin lämmittää se myös sydäntä, kun asiakaskin on sen huomannut ja vielä kertoo siitä. Meille on aina ollut tärkeää se, että saat asiakkaana hyvää palvelua ja että pystymme aidosti helpottamaan arkeasi. Pyrimme kuuntelemaan tarkasti toiveitasi ja autamme sinua viestimään omassa organisaatiossasi helposti, laadukkaasti ja menestyksekkäästi kanavasta riippumatta. Lue asiakastarinoitamme ja liity tyytyväisten asiakkaiden joukkoon.

Hyvinvointia Kirkkonummelle

Kirkkonummelle rakentuu Hyvinvointikeskus, jonka työmaalle Niini toteutti työmaataulun.

Lue lisää

Kuka jeesaa? No, Niini

Olimme  HIFK:n peleissä mukana pariinkin otteeseen ja töitä tehdään jatkossakin  sujuvasti yhteistyössä.

Lue lisää

Yhteistyössä parempia painotuotteita

Siklan ja Niinin yhteistyö on sujunut jo vuosia menestyksekkäästi.

Lue lisää

Asiakastarina Kotkan Energia-parkkihalli

Kotkan Energia uudisti sähköautojen latausalueen Kotkan toriparkkiin. Alueen suunnittelusta vastasi Niinin Kotkan toimipiste

Lue lisää

Asiakastarina Health Village -messuosasto

Asiakastarina Health Village -messuosasto

Lue lisää

Asiakastarina Biopankki

Asiakastarina Helsingin Biopankki

Lue lisää

Asiakastarina Sea Adventures Finland

Asiakastarina Sea Adventures Finland

Lue lisää

Asiakastarina Terveyskylä

Terveyskylä on asiantuntijoiden yhdessä potilaiden kanssa kehittämä erikoissairaanhoidon verkkopalvelu, joka tarjoaa tietoa ja tukea kaikille, hoitoa potilaille ja työkaluja ammattilaisille.

Lue lisää

Kyllä onnistuu!

"Kyllä onnistuu!", todettiin asiakkaallemme Luken eli Luonnonvarakeskuksen Kaisa Niemiselle, kun hänellä oli äkillinen tarve kahdelle rollupille omaan asiakastilaisuuteen.

Lue lisää

Asiakastarina Helsingin Seudun Suunnittelu- ja Rakennuttajapalvelu HSSR Oy

Suunnitteletko muuttoa uuteen toimitilaan tai onko tarve uudistaa ja piristää vanhaa? Suurkuvapuolemme ratkaisuilla voidaan optimoida tilankäyttö ja herättää brändi-ilme eloon.

Lue lisää

Asiakastarina Berner

Berner halusi ulkoistaa omaa esitetuotantoaan, jota heillä hoidettiin ennen itse omalla digipainokoneella. Tavoitteena oli löytää kustannustehokas kumppani, joka ottaisi ko. tuotannon hoidettavakseen.

Lue lisää

Asiakastarina Attendo

Attendon tavoitteena on ollut alusta asti kehittää ihmisten terveyteen ja hyvinvointiin vaikuttavia, laadukkaita ja kustannustehokkaita palveluja. Suomessa toiminta lähti liikkeelle vuonna 2000.

Lue lisää

Asiakastarina Reserviläisliitto

Verkkokauppa helpottaa elämää. Asiakkaamme Reserviläisliitto on käyttänyt NiiniShop-verkkokauppaa nyt vuoden verran. Kokemukset ovat olleet hyviä.

Lue lisää

Asiakastarina Kirkkonummen Huolto Oy

Asiakkaamme Kirkkonummen Huolto Oy palkittiin vuoden Isännöintiteko 2017 -palkinnolla viime syksynä. Palkinnon kriteerinä oli isännöintialan digiosaamisen kehittäminen asiakkaiden ja yrityksen hyväksi.

Lue lisää