Skip to content

Takaisin

Suomen Rajavartiolaitos ja Kopio Niini yhteistyössä Baltic Sea MIRG –hankkeessa

Kopio Niinissä toteutettiin Baltic Sea MIRG –hankkeen mapitustyö kokonaisuudessaan.

”Suomen Rajavartiolaitos johtavana meripelastusviranomaisena toteutti kansainvälisessä yhteistyössä Baltic Sea MIRG -projektin, jonka tarkoituksena on ollut kehittää kansainväliset johtamis- ja toimintamallit merellisiin onnettomuus- ja laivapalotilanteisiin Itämeren alueella sekä tukea MIRG-palveluiden yhtenäistämistä Euroopassa. Johtamis- ja toimintamallit parantavat työturvallisuutta ja tehostavat yhteistoimintaa merellisissä onnettomuustilanteissa, joissa vaaditaan useita toimijoita eri maista.
MIRG (Maritime Incident Response Group) viittaa erikoiskoulutettuun ryhmään, joka toimii vaativissa merellisissä onnettomuus- ja pelastustehtävissä.”

Juho Kurttio
Apulaisprojektipäällikkö
Baltic Sea MIRG -hanke

Aihealue: Uutiset

Puhu painoa - lyhyt oppimäärä painotuotteiden sanastosta

Oletko tilaamassa painotuotteita, mutta osa tuotteisiin liittyvästä sanastosta on täyttä siansaksaa korvillesi? Vaikka painotalon työntekijät pyrkivät puhumaan asiakkaiden kanssa ns. arkikielellä, voi joukkoon eksyä jokunen pätkä ammattisanastoa. Kokosimme blogiin listan yleisimmin esiintyvistä termeistä, joiden tunteminen helpottaa asiointia painotalon kanssa. Nappaa termit muistiin!

Lue lisää

Haku päällä! Oletko sinä etsimämme IT-tukihenkilö?

Etsimme meille Niinille äitiysloman ajaksi IT-tukihenkilöä Helsinkiin työskentelemään n.25h/vko viikossa. Oletko sinä etsimämme aktiivinen ja ratkaisukeskeinen IT-asiantuntija? Lue lisää avoimesta työpaikasta!

Lue lisää

Ekologiset painotuotteet - onko sellaisia?

Vihreät arvot ovat tärkeitä kaikenlaisessa kuluttamisessa. Ekologisia valintoja ja toimintoja pyritään tekemään entistä enemmän kaikilla elämän osa-alueilla - niin myös yritysmaailmassa ja siellä lähes välttämättömissä mainosmateriaaleissa. Mutta voiko painotuote olla ekologinen? Tästä artikkelista voit lukea meidän vinkkejä siihen miten voit vaikuttaa painettavien mainostuotteiden ympäristöystävällisyyteen!

Lue lisää

Aloittava yrittäjä, kaikesta ei tarvitse selvitä yksin – tutustu painotalojen tarjontaan

Asteletko yrittäjyytesi ensimmäisiä askeleita? Paljon on tapahtunut, että olet päässyt tähän pisteeseen ja paljon tulee varmasti vielä tapahtumaan. Yrityksesi on nyt totta ja olemassa, mutta se ei kuitenkaan pelkästään riitä. Se pitää saada olemaan olemassa myös tuleville asiakkaillesi.

Lue lisää