Skip to content

Takaisin

Tärkeää tietoa hyvä asiakkaamme

Hyvä asiakkaamme,

Niinin vahvuuksia ovat nopeus, asiakastyytyväisyys ja innovointi ja näihin vahvuuksiimme nojaamme myös tässä poikkeuksellisessa tilanteessa toimimalla vastuullisesti ja luotettavasti.

Huolimatta maatamme koettelevasta koronaepidemiakriisistä pyrimme pitämään asiakaspalvelumme ja tuotantomme käynnissä tässäkin kriisitilanteessa – olemme täällä auttamassa asiakkaitamme, kun viestittävää ja tarvetta printtituotteille tulee. Noudatamme viranomaisohjeita ja olemme sopeuttaneet toimintaamme ohjeistuksen mukaiseksi. Tilanteen vuoksi vähentääksemme kontakteja sekä suojellaksemme henkilökuntaamme ja asiakkaita, olemme päättäneet sulkea toimipisteiden asiakaspalvelutiskit toistaiseksi.

Vastaanotamme tilauksia ainoastaan sähköisten kanavien kautta:

myynti@niini.fi | 010 6803 400 | NiiniPlus-projektipankki | SendIt | NiiniShop-verkkokauppa

Myyntimme ja asiakaspalvelumme on palveluksessasi; tavoitat heidät näin sähköpostitse, puhelimitse ja chatillä. Tilaukset voit tehdä kätevästi myös sähköisten palvelukanaviemme kautta – NiiniShop-verkkokauppa painotuotteissa, NiiniPlus ja Sendit rakennuspiirustuspalveluissa ovat käytettävissäsi vuorokauden ympäri. Lähettipalvelumme toimii normaalisti.

Olemme vähentäneet kaikkea fyysistä kanssakäymistä eri sidosryhmien kanssa toistaiseksi ja suosimme asiakastapaamisissakin näissä poikkeusoloissa etätapaamisia. Tuotannossamme olemme tehneet järjestelyjä, joissa ohjeistus turvaväleihin ja pieniin ryhmiin on otettu huomioon.

Olemme ottaneet käyttöön myös tehostetut hygieniatoimet; ohjeita päivitetään aktiivisesti ja jaamme jatkuvasti jokaiselle niiniläiselle ajankohtaisimmat tiedot siitä, miten koronaviruksen ehkäisemiseksi täytyy toimia.

Tällä hetkellä pystymme toimittamaan tilaukset normaalisti. Poikkeuksellisissa tilanteessa pyrimme myös kaikin mahdollisin keinoin takaamaan toimitusvarmuutemme varautumalla ja pyrkimällä ennakoimaan mahdollisia erikoistilanteita. Varautumisesta huolimatta epidemia saattaa kuitenkin jossain tilanteessa tuoda myös eteemme sellaisia tilanteita, joita emme ole voineet ennakoida, jolloin noudatamme force majeure -tilannetta.

Tutustu tarkemmin toimitusehtoihimme.

Elämme poikkeuksellisia aikoja, jolloin täytyy toimia ketterästi ja vastuullisesti.

Helpoimmat tilaukset netistä – niinishop.fi, jonne päivitämme helposti tilattavia tuotteita jatkuvasti. Kuka jeesaa? No Niini.

Aihealue: Uutiset

Puhu painoa - lyhyt oppimäärä painotuotteiden sanastosta

Oletko tilaamassa painotuotteita, mutta osa tuotteisiin liittyvästä sanastosta on täyttä siansaksaa korvillesi? Vaikka painotalon työntekijät pyrkivät puhumaan asiakkaiden kanssa ns. arkikielellä, voi joukkoon eksyä jokunen pätkä ammattisanastoa. Kokosimme blogiin listan yleisimmin esiintyvistä termeistä, joiden tunteminen helpottaa asiointia painotalon kanssa. Nappaa termit muistiin!

Lue lisää

Haku päällä! Oletko sinä etsimämme IT-tukihenkilö?

Etsimme meille Niinille äitiysloman ajaksi IT-tukihenkilöä Helsinkiin työskentelemään n.25h/vko viikossa. Oletko sinä etsimämme aktiivinen ja ratkaisukeskeinen IT-asiantuntija? Lue lisää avoimesta työpaikasta!

Lue lisää

Ekologiset painotuotteet - onko sellaisia?

Vihreät arvot ovat tärkeitä kaikenlaisessa kuluttamisessa. Ekologisia valintoja ja toimintoja pyritään tekemään entistä enemmän kaikilla elämän osa-alueilla - niin myös yritysmaailmassa ja siellä lähes välttämättömissä mainosmateriaaleissa. Mutta voiko painotuote olla ekologinen? Tästä artikkelista voit lukea meidän vinkkejä siihen miten voit vaikuttaa painettavien mainostuotteiden ympäristöystävällisyyteen!

Lue lisää

Aloittava yrittäjä, kaikesta ei tarvitse selvitä yksin – tutustu painotalojen tarjontaan

Asteletko yrittäjyytesi ensimmäisiä askeleita? Paljon on tapahtunut, että olet päässyt tähän pisteeseen ja paljon tulee varmasti vielä tapahtumaan. Yrityksesi on nyt totta ja olemassa, mutta se ei kuitenkaan pelkästään riitä. Se pitää saada olemaan olemassa myös tuleville asiakkaillesi.

Lue lisää