Hyvä asiakkaamme,

Niinin vahvuuksia ovat nopeus, asiakastyytyväisyys ja innovointi ja näihin vahvuuksiimme nojaamme myös tässä poikkeuksellisessa tilanteessa toimimalla vastuullisesti ja luotettavasti.

Huolimatta maatamme koettelevasta koronaepidemiakriisistä pyrimme pitämään asiakaspalvelumme ja tuotantomme käynnissä tässäkin kriisitilanteessa – olemme täällä auttamassa asiakkaitamme, kun viestittävää ja tarvetta printtituotteille tulee. Noudatamme viranomaisohjeita ja olemme sopeuttaneet toimintaamme ohjeistuksen mukaiseksi. Tilanteen vuoksi vähentääksemme kontakteja sekä suojellaksemme henkilökuntaamme ja asiakkaita, olemme päättäneet sulkea toimipisteiden asiakaspalvelutiskit toistaiseksi.

Vastaanotamme tilauksia ainoastaan sähköisten kanavien kautta:

myynti@dev.ovinet.ee | 010 6803 400 | NiiniPlus-projektipankki | SendIt | NiiniShop-verkkokauppa

Myyntimme ja asiakaspalvelumme on palveluksessasi; tavoitat heidät näin sähköpostitse, puhelimitse ja chatillä. Tilaukset voit tehdä kätevästi myös sähköisten palvelukanaviemme kautta – NiiniShop-verkkokauppa painotuotteissa, NiiniPlus ja Sendit rakennuspiirustuspalveluissa ovat käytettävissäsi vuorokauden ympäri. Lähettipalvelumme toimii normaalisti.

Olemme vähentäneet kaikkea fyysistä kanssakäymistä eri sidosryhmien kanssa toistaiseksi ja suosimme asiakastapaamisissakin näissä poikkeusoloissa etätapaamisia. Tuotannossamme olemme tehneet järjestelyjä, joissa ohjeistus turvaväleihin ja pieniin ryhmiin on otettu huomioon.

Olemme ottaneet käyttöön myös tehostetut hygieniatoimet; ohjeita päivitetään aktiivisesti ja jaamme jatkuvasti jokaiselle niiniläiselle ajankohtaisimmat tiedot siitä, miten koronaviruksen ehkäisemiseksi täytyy toimia.

Tällä hetkellä pystymme toimittamaan tilaukset normaalisti. Poikkeuksellisissa tilanteessa pyrimme myös kaikin mahdollisin keinoin takaamaan toimitusvarmuutemme varautumalla ja pyrkimällä ennakoimaan mahdollisia erikoistilanteita. Varautumisesta huolimatta epidemia saattaa kuitenkin jossain tilanteessa tuoda myös eteemme sellaisia tilanteita, joita emme ole voineet ennakoida, jolloin noudatamme force majeure -tilannetta.

Tutustu tarkemmin toimitusehtoihimme.

Elämme poikkeuksellisia aikoja, jolloin täytyy toimia ketterästi ja vastuullisesti.

Helpoimmat tilaukset netistä – niinishop.fi, jonne päivitämme helposti tilattavia tuotteita jatkuvasti. Kuka jeesaa? No Niini.