Skip to content

Niini tarjoaa asiakkailleen myös tilasuunnittelua yhteistyökumppanin Riemustan Kristan ja Miian taitavin voimin. He ovat palkittuja suunnittelijoita, jotka rakkaudella ratkovat asiakkailleen toimivat tilat kustannustehokkaasti. Meitä yhdistää vahvat ympäristöarvot ja Riemusta tehokaksikolle on tärkeää huomioida asiakkaan olemassa olevat kalusteet, jotta niistä saadaan ns. ilo irti viimeiseen asti. Suunnittelijoina he intohimolla yhdistävät viestinnällistä sisältöä visuaalisuuteen ja sitä kautta luovat tiloihin tunnelmaa ja ainutlaatuisia kohtaamisympäristöjä. Tila ei pelkästään koostu kalusteista, toiminnallisuuksista tai kulkureiteistä vaan tilassa vahva brändin läsnäolo viestii kävijöilleen yrityksen arvoista ja luo haluttua tunnelmaa.

Poikkeuksellisina aikoina olemme tilanteessa, jossa on tärkeä muistuttaa mm. hygieniaviestinnästä tai kulkureiteistä. Tilasovitus mahdollistaa havainnekuvin ympäristöstä erilaisten elementtien uudelleen organisoinnin ja ideoinnin ennen kuin yhtään kalustetta on siirretty. Infokyltit, tarrat ja opasteet soljuvat tilaan suunnitellusti ja turvallinen työympäristö luo parempaa työhyvinvointia.

Tutustu Niinin Showroomiin Helsingin Pitäjänmäessä. Riemustan tehokaksikko suunnitteli myös meille toimivan asiakastilan. Katso muita Riemustan aiemmin tehtyjä asiakastöitä.

Kiinnostuitko? Aloita sillä, että ota yhteyttä myyntiimme, niin sovitaan tapaaminen, jossa kerromme palvelustamme ja kartoitamme tarpeesi. Piipahda kahville, sovitaan etätapaaminen, miten sinulle parhaiten sopii, niin kerromme lisää.