Skip to content

Takaisin

Turvallisesti takaisin arkeen

Arki alkaa rullaamaan lomakauden jälkeen. Elämme silti senkin jälkeen poikkeuksellisia aikoja, ja uusi arki onkin täynnä uusia asioita. Ei enää riitä, että laitetaan lappu oveen, vaan on pohdittava kulkusuuntia, ja miten toteuttaa turvaväli eri tiloissa. Siihen on hyvä varustautua jo ajoissa, sillä tarve hygienia- ja turvaväli-viestinnälle jatkuu vielä kenties pitkäänkin. Ja pelkkä viestintä ei välttämättä riitä, vaan tarvitaan toimisto- tai asiakastilojen uudelleen organisointia eli tilasovitusta. Meillä on tarjota toimiva ja ketterä yhteistyökumppani itse suunnitteluun. Saat tarvittaessa tilat suunnittelusta toteutukseen avaimet käteen -periaatteella.

Keräsimme sinulle erilaisia viestintäpintoja jo valmiiksi, joista saat ideoita ja ajatuksia omaan viestintääsi tai tilanmuutostarpeisiisi.

Tutustu palveluun ja lataa esite.

Aihealue: Uutiset

Puhu painoa - lyhyt oppimäärä painotuotteiden sanastosta

Oletko tilaamassa painotuotteita, mutta osa tuotteisiin liittyvästä sanastosta on täyttä siansaksaa korvillesi? Vaikka painotalon työntekijät pyrkivät puhumaan asiakkaiden kanssa ns. arkikielellä, voi joukkoon eksyä jokunen pätkä ammattisanastoa. Kokosimme blogiin listan yleisimmin esiintyvistä termeistä, joiden tunteminen helpottaa asiointia painotalon kanssa. Nappaa termit muistiin!

Lue lisää

Haku päällä! Oletko sinä etsimämme IT-tukihenkilö?

Etsimme meille Niinille äitiysloman ajaksi IT-tukihenkilöä Helsinkiin työskentelemään n.25h/vko viikossa. Oletko sinä etsimämme aktiivinen ja ratkaisukeskeinen IT-asiantuntija? Lue lisää avoimesta työpaikasta!

Lue lisää

Ekologiset painotuotteet - onko sellaisia?

Vihreät arvot ovat tärkeitä kaikenlaisessa kuluttamisessa. Ekologisia valintoja ja toimintoja pyritään tekemään entistä enemmän kaikilla elämän osa-alueilla - niin myös yritysmaailmassa ja siellä lähes välttämättömissä mainosmateriaaleissa. Mutta voiko painotuote olla ekologinen? Tästä artikkelista voit lukea meidän vinkkejä siihen miten voit vaikuttaa painettavien mainostuotteiden ympäristöystävällisyyteen!

Lue lisää

Aloittava yrittäjä, kaikesta ei tarvitse selvitä yksin – tutustu painotalojen tarjontaan

Asteletko yrittäjyytesi ensimmäisiä askeleita? Paljon on tapahtunut, että olet päässyt tähän pisteeseen ja paljon tulee varmasti vielä tapahtumaan. Yrityksesi on nyt totta ja olemassa, mutta se ei kuitenkaan pelkästään riitä. Se pitää saada olemaan olemassa myös tuleville asiakkaillesi.

Lue lisää