Skip to content

Takaisin

Verkkosivustomme on uudistunut

Osana brändiuudistustamme, uudistimme myös verkkosivumme. Uuden nimen ja ilmeen lisäksi ne saivat helpon käyttöliittymän, jolla asiat sujuvat yhtä hyvin toimistolla kuin mobiililaitteilla. Samoin tuotteiden hakeminen lähtee siitä, miten sinä haluat asioita lähestyä – joko tuotteittain tai palveluittain. Kaikki mahdolliset tavat tilata on nyt helposti yhdessä paikassa; valitse itsellesi niistä sopivin! Voit soittaa, lähettää sähköpostia, jättää tarjouspyyntölomakkeen verkossa tai tilata painotuotteita verkkokaupastamme www.niinishop.fi.

Tutustu Tilaa-osioon, monipuolisiin palveluihimme ja laajaan tuotevalikoimaamme.

Oletko digitaalisten palveluiden käyttäjä? Kirjaudut palveluihin edelleen verkkosivuston oikean ylänurkan valikosta joko NiiniPlus-projektipankkiin tai SendIt-tilauskanavaamme. Verkkokaupassamme voit asioida juuri sinulle sopivaan aikaan, 24/7.

Aihealue: Uutiset

Puhu painoa - lyhyt oppimäärä painotuotteiden sanastosta

Oletko tilaamassa painotuotteita, mutta osa tuotteisiin liittyvästä sanastosta on täyttä siansaksaa korvillesi? Vaikka painotalon työntekijät pyrkivät puhumaan asiakkaiden kanssa ns. arkikielellä, voi joukkoon eksyä jokunen pätkä ammattisanastoa. Kokosimme blogiin listan yleisimmin esiintyvistä termeistä, joiden tunteminen helpottaa asiointia painotalon kanssa. Nappaa termit muistiin!

Lue lisää

Haku päällä! Oletko sinä etsimämme IT-tukihenkilö?

Etsimme meille Niinille äitiysloman ajaksi IT-tukihenkilöä Helsinkiin työskentelemään n.25h/vko viikossa. Oletko sinä etsimämme aktiivinen ja ratkaisukeskeinen IT-asiantuntija? Lue lisää avoimesta työpaikasta!

Lue lisää

Ekologiset painotuotteet - onko sellaisia?

Vihreät arvot ovat tärkeitä kaikenlaisessa kuluttamisessa. Ekologisia valintoja ja toimintoja pyritään tekemään entistä enemmän kaikilla elämän osa-alueilla - niin myös yritysmaailmassa ja siellä lähes välttämättömissä mainosmateriaaleissa. Mutta voiko painotuote olla ekologinen? Tästä artikkelista voit lukea meidän vinkkejä siihen miten voit vaikuttaa painettavien mainostuotteiden ympäristöystävällisyyteen!

Lue lisää

Aloittava yrittäjä, kaikesta ei tarvitse selvitä yksin – tutustu painotalojen tarjontaan

Asteletko yrittäjyytesi ensimmäisiä askeleita? Paljon on tapahtunut, että olet päässyt tähän pisteeseen ja paljon tulee varmasti vielä tapahtumaan. Yrityksesi on nyt totta ja olemassa, mutta se ei kuitenkaan pelkästään riitä. Se pitää saada olemaan olemassa myös tuleville asiakkaillesi.

Lue lisää