Skip to content

Kopio Niini muutti nimensä Niiniksi 15.2.2019, ja virallinen yritysnimemme Niini & Co Oy muuttui kesäkuussa 2019. Tavoitteena nimen- ja brändimuutoksessa ei ollut unohtaa 62-vuotista perheyhtiön historiaa vaan jatkaa brändin rakentamista ja kertoa mm. näin asiakkaillemme olevamme paljon muutakin kuin kopiointi- ja painotalo.

Kautta vuosikymmenten meille on ollut tärkeää se, että saat asiakkaanamme hyvää palvelua ja että pystymme aidosti helpottamaan arkeasi. Arvoihimme kuuluvat ilo ja hyvä meininki, ammattiylpeys ja vastuullisuus. Kuuntelemme tarkkaan toiveitasi ja autamme sinua viestimään helposti, laadukkaasti ja menestyksekkäästi kanavasta riippumatta. Tämä näkyy myös asiakkaidemme palautteissa: 93,2 % kyselyyn vastanneista koki palvelumme hyvänä tai erittäin hyvänä (yleisarvosana 8–10). 64,3 % asiakkaistamme on suositellut Niiniä muille ja 96,6 % voisi suositella Niiniä muille.

Luottavuuden ja toimintavarmuuden merkitys oli asiakkaiden mielestä kaikista tärkein tekijä yhteistyölle tutkimuksen mukaan. Asiakaspalvelu ja nopeus kiilasivat heti seuraaville sijoille.

Ota yhteyttä, niin mietitään, kuinka voisimme sinua auttaa!