Skip to content

Verkkokauppa? Meidän yritykselle? Meidän yrityksen näköinen ja meidän yrityksen räätälöidyillä tuotteilla? Säästää aikaa? Säästää rahaa? Helpottaa painotuotteiden tilaamista jatkossa? Ja saan verkkokaupan ilmaiseksi?

Alkoiko yhtään kiinnostaa, ja kutkuttamaan leukapieltä. Hmm, tässähän voisi olla jotain meidän firmalle.

Tervetuloa tutustumaan demoverkkokauppaamme, joka on erityisesti toiminnoiltaan, visuaalisuudeltaan ja tuotteiltaan suunniteltu rakennus- ja kiinteistöpuolen yritysasiakkaitta silmällä pitäen, mutta huomioithan, että juuri sinun yrityksesi painotuotteiden verkkokauppa on yhtä räätälöitävissä sinun yrityksesi ilmeeseen ja sinun yrityksesi tuotteille.

Verkkokauppaan voidaan hyvin tuoda erilaisia paino- tai muita tuotteita erilaisiin tarpeisiin. Verkkokauppa on kätevä paikka tilata kaikki yrityksesi markkinointi- ja muut materiaalit yhdestä ja samasta paikasta 24/7. Keräsimme sinulle alle listan, kuinka monella tavalla tuotteita voidaan verkkokauppaan rakentaa.

Valmiit tuotteet

  • Täysin valmiit tuotteet. Esimerkiksi valmiiksi painetut esitteet, liikelahjat ja muut varastotuotteet voidaan tuoda verkkokauppaan tilattavaksi tuotteiksi.
  • Valmiit painoaineistot. Esimerkiksi yrityksesi valmiit esitteet ja markkinointimateriaalit.
  • Digitaaliset tuotteet. Esimerkiksi ladattava graafinen ohjeisto tai yrityksesi logotiedostot.

Muokattavat tuotteet

  • Muuttuvan tiedon tuotteet. Näiden tuotteiden ulkoasu voi olla vakioitu, mutta esimerkiksi kuva- tai tekstisisältöä voidaan muokata. Tällaisia tuotteita ovat yleensä käyntikortit.
  • Suunnittelutyökalu-tuotteet. Suunnittelutyökalullamme luot tuotteen alusta loppuun asti työkalun toiminnallisuuksia hyväksi käyttäen. Esimerkiksi tällainen tuote voisi olla eläkkeelle jäävän henkilön kiitoskortti.

Äkillisen tarpeen tuotteet

  • Valmis aineiston lataus -tuotteet. Esimerkiksi valmiiksi määritettyyn pohjaan voi tuoda oman vastaavanlaisen aineiston, jonka voi helposti ladata verkkokauppaan ja tilata.

Paketoitavat tuotteet

  • Paketoitavat tuotteet voivat sisältää eri tuotetyyppejä ja soveltuvat hyvin valmiiksi koottaville ja varastoiville tuotekokonaisuuksille, kuten messuseinäkkeet kuljetuslaatikolla.

Matriisituotteet

  • Matriisituote on tuote, jonka sisällöstä voi olla useita variaatioita, kuten paperi, värillisyys jne. ja tilattaessa tehdään tarvittavat valinnat.

Klikkaa linkistä demoverkkokauppaan ja rekisteröidy, niin voit käydä itse katsomassa, kuinka monella eri tavalla tuotteet voidaan rakentaa.