Niini on perustajaperheen sukunimi. Se tarkoittaa lehmusta, niinipuuta. Niinin perhe aloitti yritystoiminnan vuonna 1957 oman kotinsa olohuoneessa, rintamamiestalojen ja muiden uudelleenrakennusajan rakennuspiirustuksia kopioiden.

Nyt yli 65-vuotias perheyritys on monipuolinen printtitalo, joka jatkuvasti kehittyy ja kehittää toimialaa omalta osaltaan eteenpäin. Me työntekijät olemme osa laajennettua perhettä, me Niiniläiset.

Niiniläinen on hyväntuulinen, ystävällinen, auttavainen ja oman ammattinsa paras osaaja sekä ylpeä siitä. ”Kyllä onnistuu” on käytössä usein, ja hän tekee töitä intohimolla lupauksensa eteen. Niiniläinen on ketterä ja kehittyvä, ja haluaa kehittyä alansa parhaaksi tekijäksi.

Niiniläinen opastaa ja jakaa osaamistaan myös muille – pitää huolen siitä, että muutkin pärjäävät. Niiniläinen on vastuullinen, ympäristöstään huolehtiva ja tekee tietoisesti oikeita ratkaisuita. Meille niiniläisenä olo on myös asenne, ollaan perhettä ja toisiamme sekä asiakkaita varten.

Avoimet työpaikat

Lähetä meille avoin hakemus

Niini on Stadin ammatti- ja aikuisopiston kumppaniyritys

Niini tarjoaa Stadin AO:n julkaisutuotannon ja painoviestinnän osaamisalojen opiskelijoille koulutussopimuksia osana opintoja. Lisäksi opiskelijaryhmät voivat käydä tutustumassa Niinin toimintaan.

Yhteistyömahdollisuuksia voi tiedustella sähköpostitse Viivi Niiniltä,  viivi.niini@niini.fi.

Vuoden oppisopimustyönantaja 2022

Suomen Oppisopimusosaajat ry valitsi meidät vuoden oppisopimustyönantajaksi 2022. Kiitos Niinin osaavalle ja alati itseään kehittävälle henkilöstölle. Teimme tämän yhdessä! 💜

Oppisopimuskouluttautumisesta sanottua:
“Hyödyt ja parannukset olivat tosi hyvin havaittavissa omassa työssä.”

Ehdokasvideolla kehitysjohtamamme Viivi Niini ja tuotantovastaavamme Sampo Kauranen kertovat Niinin oppisopimusyhteistyöstä.