Ensivaikutelman voit tehdä vain kerran. Jos haluat sen olevan mieleenpainuva, valintasi on Käyntikortti Premium. Erotu massasta valitsemalla paksumpi tai helmiäispintainen kartonki tekemään käyntikortistasi uniikin.

Käyntikortin päätehtävä on kertoa, kuka sen kantaja on, missä yrityksessä työskentelee ja miten hänet saa kiinni. Tämä ei poista sitä, että käyntikortin voi silti personoida omannäköiseksi ja tyylikkääksi. Käyntikortti Premium henkii laadukkuutta ja sillä annat ammattimaisen kuvan itsestäsi ja edustamastasi yrityksestä.

Voit joko suunnitella helposti omat käyntikorttisi valmiille pohjille tai tilata käyntikortit valmiista aineistosta. Mikäli innostuit perinteistä poikkeavasta käyntikortista ja tarvitset suunnittelussa apua, niin ei hätää, Niini jeesaa. Sinulla ei tarvitse olla aineistoa valmiina, pelkkä idea riittää, sillä meiltä voit ostaa myös graafikon palvelua. Käyntikorttien suunnittelussa ja muotoilussa vain taivas on rajana. Saat meihin helposti yhteyden vaikka chatilla tai yhteydenottolomakkeella.

(1)