MyPrintdesk-tilauskanava

Kysy tarjous

Niinishop on nyt Niini My Printdesk!

Etsitkö tehokasta tapaa tilata yrityksesi painotuotteita? Tutustu uudistuneeseen painotuotteiden Niini MyPrintdesk-tilauskanavaamme, joka mukautetaan sinun yrityksesi tarpeisiin.

Mikäli yritykselläsi on MyPrintdesk-tilauskanava, voit kirjautua sinne osoitteessa niini.myprintdesk.net! 

Mikä on MyPrintdesk:

Niini MyPrintdesk tarjoaa yrityksellesi kustomoidun painotuotteiden tilauskanavan, joka mahdollistaa erilaisten markkinointimateriaalien tilaamisen helposti yhdestä paikasta. Palvelu on käytettävissä kaikilla eri selaimilla 24/7. Tilauskanavaan lisätään painotuotteiden tuotetiedot ja hinnat, joten tiedät tarkalleen, mitä tilaat ja millä hinnalla.

MyPrintdesk-tilauskanava tarjoaa myös tilaushistorian ja mahdollistaa uusien tilausten tekemisen vaivattomasti. Saat halutessasi raportteja varastotuotteiden saldoista ja tilausmääristä. Tämä on hyödyllinen tieto, kun suunnittelet tulevia toimenpiteitä ja budjettia.

 

Mitä MyPrintdeskiin voi lisätä:

Muokattavat tuotteet

Suosittu SmartCanvas-personointiominaisuus mahdollistaa esimerkiksi käyntikorttien helpon tilaamisen. Tilaaja voi tilata omilla tiedoillein syöttää tietonsa tilauskanavaan yrityksen käyntikorttipohjaan

 

Uudet lisäpainokset

Tilaa tilauskanavasta helposti lisäpainokset jo olemassa olevista tuotteista.

Uusi aineisto, vakio rakenne

Mikäli yrityksesi kaipaa esimerkiksi tietystä koosta ja materiaalista valmistettuja julisteita, mutta niissä vaihtuu säännöllisesti aineisto – on Ad Hoc-tuotetyyppi oikea valinta. Lataa siis uusi aineisto tilauskanavaan ja tilaa tuote samoilla tuotespekseillä.

Muut markkinointituotteet

Loppuuko varastotila kesken? Voimme lisätä jo olemassa olevat markkinointimateriaalisi kuten kynät ja liikelahjat tilauskanavaan sinun tilattavaksesi. 

Ja paljon muuta! MyPrintdesk-tilauskanavan mahdollisuudet ovat laajat.

Mikäli kiinnostuit ja haluat kuulla lisää, saat lisätietoja Niinin yhteyshenkilöltäsi, tai sähköpostilla myynti@niini.fi.

 

Kysy tarjous "MyPrintdesk-tilauskanava"

"*" näyttää pakolliset kentät

Voit valita haluamasi toimipisteen (valinnainen)