Saavutettavat asiakirjat

Kysy tarjous

Saavutettavuusdirektiivi ja sitä seuraava kansallinen lainsäädäntö vaativat viranomaisia tekemään digitaaliset palvelut saavutettaviksi. Yhdenvertaisuus ja saavutettavuus on ihmisoikeus kysymys ja teemme niin pienet dokumenttimuutokset tai laajat muutosprojektit. Työn seurauksena sinulla on saavutettavat asiakirjat

Saavutettavuudella tarkoitetaan, että verkkosivut ja mobiilisovellukset sekä niiden sisällöt ovat kenen tahansa käytettävissä ja ymmärrettävissä. Saavutettava viestintä on ihmisoikeus. Näkemisen haitat tai vammat ovat monesti esillä aiheesta puhuttaessa. Sokeuden lisäksi esimerkiksi ikäihmisten näön heikkeneminen luo tarvetta saavutettaville julkaisuille. Saavutettavuusdirektiivi ja sitä seuraava kansallinen lainsäädäntö vaativat viranomaisia tekemään digitaaliset palvelut saavutettaviksi. Saavutettavuusvaatimukset velvoittavat esimerkiksi julkisen hallinnon organisaatioita sekä osaa järjestöistä ja yrityksistä. Vaatimusten soveltaminen alkoi porrastetusti 23.9.2019. Saavutettavien materiaalien tarjoaminen on yhdenvertaistavaa ja näin ollen toivottavaa muillekin kuin julkisten palveluiden tarjoajille.

Meillä Niinillä on erikseen koulutetut työntekijät suunnittelemaan juuri saavutettavuusdirektiivin täyttävät pinnat, jotta erilaiset sähköiset viestintämateriaalit olisivat aidosti saavutettavissa kaikille.

Toteutamme saavutettavia julkaisuja, olipa sitten kyse esitteestä, lomakkeesta tai muusta sisällöstä sivuillesi tai sähköpostisi liitteeksi. Olemme toteuttaneet kokonaisia laajan kirjavia lomakeprojekteja tai pienempiä yksittäisiä dokumentteja. Ole yhteydessä myyntiimme ja pyydä tarjous! Tehdään yhdessä hyvää työtä tasavertaisuuden eteen.

Kysy tarjous "Saavutettavat asiakirjat"

"*" näyttää pakolliset kentät

Voit valita haluamasi toimipisteen (valinnainen)