Häät & juhlat – painotuotteet häihin ja juhliin

Painotuotteet häihin ja muihin juhliin, sinun toiveidesi mukaan. Saat kaikki tarvitsemasi paperituotteet juhlaasi kotimaisesta verkkokaupasta – aina save the date -korteista ja kutsuista paikkakortteihin, ruokalistoihin ja erilaisiin kyltteihin. Muistathan vieraita myös juhlan jälkeen kiitoskortein.

Juhlavieraat ja tunnelma tekevät juhlasta onnistuneen, mutta mieleenpainuvan juhlan salaisuus piilee yksityiskohdissa. Tarjoamme laadukkaat tuotteet erilaisiin juhliin ja tunnelmiin.

Valitse sinun tyylisi sopivat materiaalit, esimerkiksi aina tyylikästä mattapintaista ekopaperia boho-tyyliseen juhlaan tai kauniin silkkinen kiiltävämpi paperi klassiseen hääjuhlaan. 

Tilaa valmiilla aineistolla tai luo oma ilme helpolla suunnittelutyökalulla

Hääjuhlan painotuotteiden tilaaminen Niinin verkkokaupasta on helppoa. Valitse haluamasi tuote ja lataa vain valmis aineisto ja tilaa. Huomaa, että enää sinun ei tarvitse olla graafisen alan ammattilainen voidaksesi nauttia kauniista yksityiskohdista juhlassasi.

Niinin verkkokauppa tarjoaa ratkaisun: Ilmaisen suunnittelutyökalun, jonka avulla voit luoda oman aineistosi. Olemme kuratoineet kullekin tuotteelle sopivat paperivaihtoehdot ja työkalu kertoo tulostusalueet. Sinun tarvitsee vain lisätä tekstit ja kuvat.

Tästä tilaamaan

Tutustu tuotteisiin

Kutsut ja kortit

Paikkakortti

From 0,00

Kutsut ja kortit

Taitettu paikkakortti

(1) From 0,00

Kutsut ja kortit

Kortti A4

From 0,00
From 0,00

Kutsut ja kortit

Kortti A5, taitettu

From 0,00

Kutsut ja kortit

Lahjakortti

From 0,00

Julisteet

Juliste A3

(4) From 0,00

Vinkkejä häiden painotuotteisiin

Hääjuhla on monesti se isoin juhla, jonka elämänsä aikana järjestää. Juhlajärjestelyjä suunnitellaan jo hyvissä ajoin. Selataan Pinterestiä (katso meidän inspisboardimme), ostetaan häälehtiä, käydään häämessuilla, seurataan vaikuttajia tai on ehkäpä jo lapsena kerätty leikekirjaa.

Pienillä yksityiskohdilla saat hurmattua juhlavieraasi, ovathan kiitoskorttien ohella myös hääkutsut ja muut paperituotteet jopa sellaisia, että läheiset säästävät niitä muistolaatikoihin. Puhutaan siis hyvin konkreettisista ja kestävistä juhlakoristeista.

Kokosimme meidät vinkit onnistuneiden häiden painotuotteisiin

1. Tarkista tärkeimmät tiedot

Aineisto kannattaa aina oikolukea, ettei painovirhepaholainen yllätä. Tupla- tai jopa triplavarmista erityisesti paikka ja aika. Kaikesta muusta todennäköisesti selvitään huumorilla (ainakin ajan myötä). 

2. Valitse materiaalit tyylisi mukaan

Mainitsimme aiemmin, että yksityiskohdat muistetaan. Mattapintainen ekologinen kutsukortti viestii hääparin ja juhlan arvoista, ehkä jopa antaa varovaisia viitteitä juhlan tyyliin. Tai sitten silkkisen kaunis ja kiiltävä paperi siivittää vieraan tyylikkääseen juhlatunnelmaan jo kutsua lukiessa.

3. Vähemmän on enemmän

Graafisen suunnittelun ammattilaisemme vinkkaavat, että muista tyhjä eli ammattitermein negatiivinen tila. Tyhjä tila tekee painotuotteista usein kutsuvan ja juhlavan. Kerro vain välttämätön ja katsojan silmä lepää. (Tai aivan kuten yllä kerroimme, tyylisi mukaan ja jos tyylisi on enemmän on enemmän, vain taivas on rajana luovuudelle!)

Jos vielä et ole kokeillut helppokäyttöistä verkkokauppaamme. Nyt on oikea aika kokeilla ja tilata painotuotteet häihin tai kesän juhliin Niiniltä!

Kutsut ja kortit häihin ja muihin juhliin

Mitä kaikkia painotuotteita häihin tarvitaan? Tässä sinulle lyhyt listaus siitä mitä paperituotteita ja erilaisia painomateriaaleja esimerkiksi hääjuhlassa voisi olla. 

Ennen häitä tarvittavat painotuotteet

Häiden aikana tarvittavat painotuotteet

Häiden jälkeen tarvittavat tuotteet

(*Printstudio.fi on osa Niiniä.)

Hääjuhlan suunnittelu on ihanaa aikaa ja siitä kannattaa ottaa ilo irti koko matkalta. Anna luovuuden kukkia! Verkkokauppamme on suunniteltu palvelemaan asiakkaitamme matalalla kynnyksellä ja ei pelkästään tilaaminen vaan myös aineiston luominen on helppoa ja sujuvaa. Verkkokaupassamme asioidessa saat tuotteesi myös edullisempaan hintaan!

Lue lisää hää- ja juhlavinkkejä blogistamme

Polttari-ideoita – persoonalliset polttarikoristeet verkkokaupasta

Polttarithan on juhla, jonka tavoitteena varmasti kaikilla polttareita järjestävillä on saada aikaan päivä ja juhla, [...]

Hääkutsujen painatus – suunnittele ja tilaa häiden painotuotteet

Onneksi olkoon! Hääkutsujen painatus mielessä, joten olette aivan ehdottomasti ihanan ja kutkuttavan aiheen äärellä. Häiden [...]

Uniikit hääkoristeet painotuotteilla – ideoita toteutukseen

Hääpäivä on aina uniikki ja erityinen hääparille, mutta hääpari haluaa usein, että juhla on mieleenpainuva [...]