Esitteessä voit kertoa yrityksesi tarinan, esitellä tuotteesi ja palvelusi. A4 esitteet toimivat ennen kaikkea yrityksesi brändin rakentajana ja olennaisena osana markkinointiviestintää, oli sitten kyseessä messut, tapahtumat, asiakastilaisuudet, myynnin tukimateriaali tai muu viestintä. Valitse A4-kokoiset esitteet kun tarvitset näyttävää katalogia tai isompaa pintaa suurempia kuvia varten.

Vaihtoehtoja on aina monisivuisista esitteistä taitettuihin esitteisiin. Monisivuisilla esitteillä voit esitellä tuotteesi katalogina tai kertoa yrityksesi tarinaa. Myös taitettu esite laadukkaasti painettuna huomataan. Taittomahdollisuuksia on monia, arkki voidaan taittaa keskeltä puoliksi,  esite voidaan taittaa käyttäen haitaritaittoa tai käärötaittoa, jolloin saadaan neljän sivun sijaan käyttöön 6 sivua. Mieleenpainuva esite syntyy yhdistämällä luova ratkaisu siihen sopivaan taittoon ja laadukkaaseen painatukseen.

Onko esitteissämme tarpeisiisi liikaa sivuja? Meillä on tarjota myös yksinkertaisempia ratkaisuja. Katso mitä mahdollisuuksia esimerkiksi lentolehtinen tarjoaa.

Voit joko suunnitella esitteet helposti suunnittelutyökalussamme tai tilata suoraan valmiista aineistosta. Mikäli tarvitset esitteiden suunnittelussa apua, niin ei hätää, Niini jeesaa. Sinulla ei tarvitse olla aineistoa valmiina, pelkkä idea riittää, sillä meiltä voit ostaa myös graafikon palvelua. Saat meihin helposti yhteyden vaikka chatilla tai yhteydenottolomakkeella.