Esitteessä voit kertoa yrityksesi tarinan, esitellä tuotteesi ja palvelusi. A4 esitteet toimivat ennen kaikkea yrityksesi brändin rakentajana ja olennaisena osana markkinointiviestintää, oli sitten kyseessä messut, tapahtumat, asiakastilaisuudet, myynnin tukimateriaali tai muu viestintä. Valitse A4-kokoiset esitteet kun tarvitset näyttävää katalogia tai isompaa pintaa suurempia kuvia varten.

Vaihtoehtoja on aina monisivuisista esitteistä taitettuihin esitteisiin. Monisivuisilla esitteillä voit esitellä tuotteesi katalogina tai kertoa yrityksesi tarinaa. Myös taitettu esite laadukkaasti painettuna huomataan. Taittomahdollisuuksia on monia, arkki voidaan taittaa keskeltä puoliksi,  esite voidaan taittaa käyttäen haitaritaittoa tai käärötaittoa, jolloin saadaan neljän sivun sijaan käyttöön 6 sivua. Mieleenpainuva esite syntyy yhdistämällä luova ratkaisu siihen sopivaan taittoon ja laadukkaaseen painatukseen.

Onko esitteissämme tarpeisiisi liikaa sivuja? Meillä on tarjota myös yksinkertaisempia ratkaisuja. Katso mitä mahdollisuuksia esimerkiksi lentolehtinen tarjoaa.

Voit suunnitella esitteet helposti suunnittelutyökalumme avulla tai tilata suoraan valmiilla aineistolla. Jos tarvitset suunnitteluapua, voit olla yhteydessä meihin yhteydenottolomakkeella tai lue lisää graafisesta suunnittelusta.

A4 esitteet

A4-esite, 4-sivua

(1)

A4 esitteet

Esite A4

A4 esitteet

A4-esite, taitettu