Painotuotteet

Kysy tarjous

Painotuotteet välittävät viestiäsi ja kertovat tarinaasi. Loppuun mietityllä ja viimeistellyllä tuotteella teet lähtemättömän vaikutuksen. Teemme monipuolisesti printtituotteita käyntikortista seinäkankaisiin.

Monipuolisiin painopalveluihimme kuuluvat kaikki viestintääsi tarvitsemat pinnat ja materiaalit. Yksilölliseen palveluumme kuuluu myös suunnittelupalvelut ideasta toteutukseen. Saat meiltä yhden luukun taktiikalla kaikki ideoinnista itse perille lähetykseen, laadukkaasti ja nopeasti.


Esitteet ja flyerit

Esitteessä voit kertoa yrityksesi tarinan, esitellä tuotteesi ja palvelusi. Esitteet ovat ennen kaikkea yrityksesi brändin rakentaja ja olennainen osa markkinointiviestintää, oli sitten kyseessä messut, tapahtumat, asiakastilaisuudet, myynnin tukimateriaali tai muu viestintä. Esitteiden koot ja paperimateriaalit vaihtelevat aina tarpeesi mukaan.

Yleisimmät esitteet taitetaan arkista monisivuiseksi esitteeksi. Arkki voidaan taitaa eli nuutata puoliksi, jolloin siitä tulee nelisivuinen esite. Tai se voidaan taittaa kerien, haitarina tai porttitaittona, jolloin esitteeseen saadaan sivumääräksi kuusi sivua. Erilaiset taittotavat vaikuttavat esitteen sisältöön, joten päätös, millainen esite rakennetaan pitää tehdä jo hyvin alkuvaiheessa. Arkin suunta voidaan myös kääntää, jolloin saadaan 4-sivuinen pystyyn taitettu esite.

Hyllyvipat ja muut myymälätuotteet

Myymälätila on yrityksen brändihuone, jossa pienillä yksityiskohdilla on suuri merkitys. Myymälätiloihin suunnatut tuotteemme voivat olla pienistä hintalapuista valtaviin reboard-mainosseinäkkeisiin. riippuen siitä, mitä yrität asiakkaallesi viestiä tai tuotettasi myydä. Tasotulostimellamme pystytään tulostamaan isoja levypintoja ja rakentamaan niistä seinäkkeitä, display-hyllyjä ja –telineitä. Monet pinnat voidaan tarroittaa tai muuten pinnoittaa juuri siihen tarkoitukseen suunnatuilla materiaaleilla. Hyllypuhujilla nostat hyllyrivistä esiin juuri sinun tuotteesi ja myymälätilaan asiakkaan astuessa, herätät huomion hälyporttien päälle suunnatuilla hälyhupuilla. Hälyhupuista voidaan muovata myös omilla jaloillaan seisovia seinäkkeitä. Pakkauksilla päällystät tuotteesi ja brändisi näyttävästi myymälätilassa. Vaihtoehtoja on monia, millä saat oman tuotteesi esille ja toisaalta mitä voidaan tehdä pienissä tiloissa.

Julisteet

Julisteet ovat monipuolinen tapa viestiä tai markkinoida. Tai vain sisustaa ja tukea muuta ilmettä. Julistepintoja voidaan tehdä ihan perinteiselle laadukkaalle paperille, mutta välillä itse materiaalinvaihto voi olla juuri se, joka tekee pinnastakin toimivamman. Ehdotamme sinulle toimivimman materiaalin sekä ulko- että sisäkäyttöön, kun kerrot meille tarpeesi, ja miten juliste on tarkoitus kiinnittää.

Vaihdat aiheita vaikka vuodenaikojen mukaan tai annat lahjaksi valmistujalle, uuteen kotiin tai lastenhuonetta piristämään. Tilaat meiltä myös julisteet valotauluihin. Käytämme laadukasta valokaappikuultoa, jolla viestisi näkyvät myös hämärällä.

Kalenterit

Voit ilahduttaa asiakkaitasi, yhteistyökumppaneitasi ja ystäviäsi antamalla heille lahjaksi kalenterin. Kerää parhaat kuvasi yhteen ja toimita ne meille, teemme niistä näyttävän seinäkalenterin.

Kyltit ja levytulosteet

Kyltit ja levytulosteet taipuvat moneen käyttöön messumarkkinoinnista turvaopasteisiin.

Levyt soveltuvat monenlaiseen käyttöön, ja niistä voi rakentaa jopa kokonaisia seiniä tai huonekaluja. Reboard-levyille voidaan painaa ja rakentaa yrityksen ilmeen mukaisia tukevia pöytiä tai muotoon leikattuja hahmoja, tukevia lattialla seisovia arvontalaatikoita, mitä vain tarpeena on. Kapalevyille voidaan helposti ja edullisesti painaa erilaisia kylttejä. DiBond-alumiinikomposiittilevyä pystytään soveltamaan suorapostista isoihin julistepintoihin.

Levyille voidaan toteuttaa 1- tai 2-puolisesti joko suoraan levylle tulostamalla tai esim. tarran kautta. Muotoon leikkaus onnistuu miltei kaikille levyille. Samoin pinta voidaan suojata laminaatilla, jolloin materiaalit kestävät pitempään. Pleksilevypinnoilla voidaan korvata mm. lasipintoja, ja levyjä saa kirkkaasta värilliseen.

Kutsut ja kortit

Paperi, efekti, muoto ja sisältö paketoituna ja perille kuljetettuna. Yksityiskohdilla on merkitystä, joten hyödynnä sen mahdollisuudet seuraavassa viestissäsi.

Teemme kutsut ja kortit, esim. nimikortit yksityis- ja yritystilaisuuksiin toiveittesi mukaan. Laajasta paperivalikoimastamme löytyy varmasti sopiva vaihtoehto. Kutsuja ja kortteja tilattaessa loppuun asti huolitellun vaikutelman tekee samasta materiaalista valmistetut kirjekuoret. Kysy lisää vaihtoehdoista.

Käyntikortit

Kun jätät jälkeesi hienon ja laadukkaan käyntikortin, voit tehdä vaikutuksen ja jättää pitkäaikaisen muistijäljen yrityksestäsi ja palveluistasi.

Yrityksen käyntikortit kuvastavat yrityksen imagoa ja toimintaa. Eri materiaalivalinnoilla ja jälkikäsittelyillä voit luoda yrityksellesi sopivat käyntikortit. Käyntikortti on tavallisimmin valkoiselle kartongille painettu, yleensä mitoiltaan 90 mm x 50 mm kokoinen kortti, johon on painettu omistajan nimi, yrityksen logo ja muut yritystunnukset ja yhteystiedot. Toimitamme kortit nopeasti, lyhyelläkin varoitusajalla.

Käyttöohjeet

Olemme toteuttaneet useita erilaisia käyttöohjeita ja manuaaleja valmistavaan teollisuuteen sekä asukaskansioita rakennuttajille. Tunnemme eri alojen vaatimukset ja käyttötarpeet. Toteutamme käyttöohjeiden painatuksen nopeasti ja laadukkaasti.

Alasta ja käyttökohteesta riippuen painamme käyttöohjeet ja erilaiset manuaalit wire-, kampa- tai liimasidonnalla. Sidonta vaikuttaa paitsi ohjekirjan ulkonäköön, mutta myös käytettävyyteen. Wire- eli kierresidonnalla ohjekirja pysyy avoinna halutussa kohdassa asennustyötä keskeyttämättä. Ulkonäöllistä tyylikkyyttä sidontaan saa piilowirellä.

Lehdet ja kirjat

Yritykselläsi on bränditarina, joka vaatii kertomista. Mikäpä parhaimpia keinoja kuin asiakaslehti painettuna ja diginä. Meiltä onnistuu myös kirjat.

Lehden viimeistelty ulkoasu syntyy painossa. Korkeatasoinen painotekniikka varmistaa laadukkaan sekä virheettömän painojäljen. Valitsemillasi materiaaleilla vaikutat lehden lopputulokseen ja viimeistelet tuotteen. Asiakas- ja jäsenlehden tekeminen etenkin sivutyönä vie yllättävän paljon aikaa. Autamme mielellämme lehden toimitustyössä ja hoidamme laadukkaasti sekä nopeasti lehden painamisen ja postittamisen. Kauttamme myös jäsenlehtien paino- ja postituskulut sekä postimaksut alv 0 %.

Luotettava toimitusaikataulumme takaa, että tavoitat lukijakuntasi aikataulun mukaisesti, oli kyseessä sitten pienempi tai suurempi painosmäärä. Nyt voit tilata painotuotteestasi myös digijulkaisun. NiiniDigi on digijulkaisemisen palvelumme, jossa teemme esitteestäsi tai katalogistasi myös netissä selattavan näköisversion. Tutustu.

Painos kuin painos onnistuu. Me painamme kirjat pienistä taskuniteistä aina suuriin teoksiin saakka. Toimitamme sinulle viimeistellyn ja laadukkaan tuotteen. Toteutamme laadukkaat liimanidotut kirjat nelivärisinä tai mustavalkoisina, digitaalisesti tai offset-painotekniikalla. Painamme kirjoja pieninä ja suurina painoksina, järkevällä hinnalla ja lyhyellä toimitusajalla. Autamme tarvittaessa myös kirjojen graafisessa suunnittelussa ja taitossa. Voit toimittaa meille kuva-aineistosi ja tekstisi, me teemme valmiin painotuotteen.

Lomakkeet ja kuoret

Laskut, kirjeet, saatteet ja lomakkeet – muotoa vaihtamalla vaihtuu helposti myös käyttötarkoitus. Paketoi se kirjekuoreen, sulje se vaikka tarralla.

Lomakkeita on monenlaisia ja -kokoisia. Saatteet voidaan liimata vihoksi, josta on helppo repiä aina yksi sivu kerrallaan. Perinteiset lomakkeet ovat yleensä koko A4 tai A5, pystyyn tai vaakaan, mutta lomakkeiden ei ole pakko olla aina perinteisiä. Käyttökohde usein määrittää koon, ja pitääkö lomakkeelle tulostaa omassa käytössä tai painaa yritysilme pohjalle.

Postittamista ja lähettämistä varten tarvitaan usein kirjekuoria. Niitä on paljon erilaisia. Konepostitettavissa kuorissa on kostutettava suljentaläppä, kun taas käsin suljettavissa kuorissa on tarranauhallinen suljentaläppä. Läppä voi olla pitkällä sivulla (kirjekuori) tai lyhyellä sivulla (kirjepussi). Vastaanottajan tiedot voidaan tulostaa suoraan kuoreen tai kirjekuori voi olla ikkunallinen, jolloin vastaanottajan tiedot näkyvät suoraan sisälle laitettavan kirjeen osoitekentästä. Ikkunallisia kuoria on useisiin erilaisiin käyttötarkoituksiin. Vaikka kirjekuoressa on liimapinta, niin markkinointimielessä yksityiskohdilla on taas merkitystä. Kuoreen voi liimata erilaisia tarrapintoja suljentaan tai kuoren etupuolelle korostamaan etua tai tarjousta.

Messumateriaalit

Messuille tarvitset mukaan laajan repertuaarin markkinointimateriaaleja ja mainospintoja, meiltä löydät kattavat valikoiman tuotteita.

Messut ovat yrityksille ennen kaikkea kohtaamispaikka. Yrityksen messuosaston tulee siis erottua ja saada yleisö pysähtymään?

Tarjoamme ammattitaitomme ja silmää yksityiskohdille sekä ideoita, mitä kaikkea voisitkaan tehdä oman myyntisi edistämiseksi. Meiltä saat messuille materiaaleja seinäkkeistä ja roll-upeista, nimikyltteihin ja esitteisiin.

Voit hyödyntää yhteistyöverkostoamme, ja saat meiltä myös kynät ja muut jakolahjat. Tutustu palveluihimme ja tilaa-osiosta löydät sinulle toimivan tavan ottaa yhteyttä ja pyytää tarjouspyyntö tai sopia tapaaminen.

Seinäkkeet ja tilanjakajat

Väriseekö Teamsin taustakuva ikävästi taustalle? Tai haluatko piilottaa sotkuisen keittiön? Meillä on tähän ratkaisu, kätevä taustaseinäke, kahdessa eri leveydessä. Materiaali on miellyttävä kangas ja 1,2 m tai 1,5 m leveä kätevä mekanismi nousee helposti taustalle ja kulkee kätevässä kangaskassissa. Taustakorkeutta voi myös 1,2 m leveässä mallissa säätää. Myöhemmin vaihdat vain vuodan ja teet pinnasta vaikka yrityksesi mainospinnan, kuinka kätevää.

Seinäkkeitä on erilaisia, ja niihin voidaan laittaa mainosvuodat niin etupuolelle, sivuille kuin taakse, joten voit käyttää seinäkettä esimerkiksi tilanjakajana. Kuljetuslaatikko muuntuu pöydäksi, jonka sisälle saat isossa mallissa hyllylevytkin. Lisävarusteita on useita: hyllylevyt seinäkkeen sisälle valoilla, kaiuttimet, valaisimet ja esitetelineet.

Pakkaukset

Kysy tarjous "Painotuotteet"

"*" näyttää pakolliset kentät

Voit valita haluamasi toimipisteen (valinnainen)