Skip to content

Rakennus- ja kiinteistöpuolelle suunniteltu projektipankki NiiniPlus pitää huolen tiedostoistasi ja dokumenteistasi aina niiden versionhallinnasta edistyneeseen yhteistyöhön asti, huomioiden projektisi eri käyttäjäryhmien tarpeet. Kun projektisi on saavuttanut päämääränsä, voit hankkia asiakirjoille ja dokumenteille takuun projektin päättymisen jälkeistä aikaa varten. Projektipankkimme soveltuu moninaiseen käyttöön niin suunnittelijoille kuin itse projektinjohtoon. Kehitämme palvelua jatkuvasti käyttäjätoiveiden mukaan ja pyrimme luomaan palvelusta juuri sellaisen, joka helpottaa sinun työarkeasi.  Tiesithän, että meillä on Suomalainen projektipankki!

NiiniPlus-palvelun avulla tiimilläsi on aina viimeisimmät dokumentit ja piirustukset käytössään – ajan tasalla pysyminen on helppoa kustomoitavien muutosvahtien ja automaattisen synkronoinnin avulla. Onnistumisesi ei jää kiinni tiedonkulusta.

Palvelumme mukautuu dynaamisesti tarpeisiisi, sillä se koostuu moduuleista, joista saat valita juuri omaan tilanteeseesi parhaiten soveltuvat työkalut. Tallennustilaakin saat juuri niin paljon kuin projektisi onnistuminen edellyttää. Käyttäjien määrää ei ole rajoitettu.

Haluatko tietää lisää? NiiniPlus-projektipankista saat lisätietoa ottamalla yhteyttä myyntiimme joko puhelimitse numerosta 010 6803 400 tai sähköpostitse osoitteesta myynti@niini.fi. Jos olemme jo entuudestaan tuttuja, voit ottaa yhteyttä suoraan omaan yhteyshenkilöösi.

Katso esitteemme sähköisenä.