CAD-tulostus ja kopiointi

Kysy tarjous

CAD-tulostus ja rakennuspiirustusten kopiointi ammattitaidolla. Saat rakennuspiirustuksesi juuri niin, miten haluat, vaikka suoraan työmaalle toimitettuna. Värillisenä tai mustavalkoisena.

Niinin Rakennuspiirustuspalvelussa teetät helposti työkohteesi piirustuksista laadukkaat ja mittatarkat CAD-tulosteet ja -kopiot sekä värillisinä että mustavalkoisina – aina nopeasti ja luotettavasti toimitettuina.

Toteutamme työpiirustuksesi toivomallasi tavalla: tulostettuina, sarjoitettuina, pakattuina sekä postitettuina tai suoraan vastaanottajalle toimitettuina. Taitamme ne käyttötarkoituksesi sopivalla tavalla.

Huipputasoista väriCAD-tulostusta

Tarjoamme sinulle nyt entistäkin laadukkaammat ja terävämmät väriCAD-tulosteet nopeasti – jopa saman päivän aikana.
Erittäin tarkoista väripiirustuksista hahmotat nopeasti kokonaisuuden ja tarpeelliset yksityiskohdat. Selkeät piirustukset helpottavat suunnittelutyötä ja lisäävät vauhtia rakennusvaiheen toteuttamiseen. Ne myös helpottavat kustannusten arviointia tarjouksien laatimisessa.

Tarkoista piirustuksista löydät arvuuttelematta aina oikeat asiat oikeisiin kohteisiin. Teknisiä piirustuksia koskevissa tutkimuksissa*) on todettu, että ammattimaisesti toteutetut värilliset piirustukset

  • nopeuttavat piirustusten tulkintaa
  • parantavat hankkeiden aikatauluja
  • helpottavat kommunikointia ja tiedonvälitystä
  • minimoivat väärinkäsitykset
  • vähentävät virheitä ja muutostöitä

Tilaus- ja tulostusohjeista löydät lisätietoa tulostuksesta, kopioinnista ja jakelutavoista.

Tue suomalaista työtä. Olemme Suomalaisen työn liiton jäsen ja painotuotteet, kuten nämäkin tuotteet, tehdään Suomessa. Olemme ylpeitä Avainlipusta.

*)Tutkimuslähteet: Awareness of failure cost reduction by colour printing, USP Marketing Consultancy 2009 ja Lähde: OCÉ:n teettämä tutkimus, Peter Lawrence, Bob Honn 18.3.2010

Kysy tarjous "CAD-tulostus ja kopiointi"

"*" näyttää pakolliset kentät

Voit valita haluamasi toimipisteen (valinnainen)
*Laita rasti ruutuun vahvistaaksesi olevasi ihminen.