Esitteessä voit kertoa yrityksesi tarinan, esitellä tuotteesi ja palvelusi. A5 esitteet ovat ennen kaikkea yrityksesi brändin rakentaja ja olennainen osa markkinointiviestintää, oli sitten kyseessä messut, tapahtumat, asiakastilaisuudet, myynnin tukimateriaali tai muu viestintä. A5 esitteet on näppäränkokoisia mukana kannettavia ja helppoja jaettavia.

Vaihtoehtoja on aina monisivuisista esitteistä taitettuihin esitteisiin. Monisivuisilla esitteillä voit esitellä tuotteesi katalogina tai kertoa yrityksesi tarinaa. Myös taitettu esite laadukkaasti painettuna huomataan. Taittomahdollisuuksia on monia, arkki voidaan taittaa keskeltä puoliksi,  esite voidaan taittaa käyttäen haitaritaittoa tai käärötaittoa, jolloin saadaan neljän sivun sijaan käyttöön 6 sivua. Mieleenpainuva esite syntyy yhdistämällä luova ratkaisu siihen sopivaan taittoon ja laadukkaaseen painatukseen.

Onko esitteissämme tarpeisiisi liikaa sivuja? Meillä on tarjota myös yksinkertaisempia ratkaisuja. Katso mitä mahdollisuuksia esimerkiksi lentolehtinen tarjoaa.

Voit joko suunnitella esitteet helposti suunnittelutyökalussamme tai tilata suoraan valmiista aineistosta. Mikäli tarvitset esitteiden suunnittelussa apua, niin ei hätää, Niini jeesaa. Sinulla ei tarvitse olla aineistoa valmiina, pelkkä idea riittää, sillä meiltä voit ostaa myös graafikon palvelua. Saat meihin helposti yhteyden vaikka chatilla tai yhteydenottolomakkeella.