Käyntikortti Classic on klassinen ja perinteinen käyntikortti yksinkertaisuutta arvostavalle. Perinteisesti käyntikortti on 90 x 50 mm, mutta voit valita myös 85 x 55 mm kokoisen kortin. Laadukas käyntikortti classic painetaan joko mattapintaiselle tai puolikiiltävälle käyntikorttikartongille ja sen voi saada joko vaaka- tai pystymallisena.

Ensivaikutelman voit tehdä vain kerran. Kun jätät jälkeesi hienon ja laadukkaan käyntikortin, voit tehdä vaikutuksen ja jättää pitkäaikaisen muistijäljen yrityksestäsi ja palveluistasi.

Voit joko suunnitella helposti omat käyntikorttisi valmiille pohjille tai tilata käyntikortit valmiista aineistosta. Mikäli innostuit perinteistä poikkeavasta käyntikortista ja tarvitset suunnittelussa apua, niin ei hätää, Niini jeesaa. Sinulla ei tarvitse olla aineistoa valmiina, pelkkä idea riittää, sillä meiltä voit ostaa myös graafikon palvelua. Käyntikorttien suunnittelussa ja muotoilussa vain taivas on rajana. Saat meihin helposti yhteyden vaikka chatilla tai yhteydenottolomakkeella.

(9)