Skip to content

Kopio Niini muutti markkinointinimensä Niiniksi 15.2.2019, ja virallisesti uusi yritysnimi Niini & Co Oy, muuttui nimeksemme kesäkuussa 2019. Tavoitteena ei ollut unohtaa 63-vuotista perheyhtiön historiaa vaan jatkaa brändin rakentamista.

Kautta vuosikymmenten meille on ollut tärkeää se, että saat asiakkaanamme hyvää palvelua ja että pystymme aidosti helpottamaan arkeasi. Arvoihimme kuuluvat ilo ja hyvä meininki, ammattiylpeys ja vastuullisuus. Kuuntelemme tarkkaan toiveitasi ja autamme sinua viestimään helposti, laadukkaasti ja menestyksekkäästi kanavasta riippumatta. Tämä näkyy myös asiakkaidemme palautteissa: 93,2 % kyselyyn vastanneista koki palvelumme hyvänä tai erittäin hyvänä (yleisarvosana 8–10). 64,3 % asiakkaistamme on suositellut Niiniä muille ja 96,6 % voisi suositella Niiniä muille.

Luottavuuden ja toimintavarmuuden merkitys oli asiakkaiden mielestä kaikista tärkein tekijä yhteistyölle tutkimuksen mukaan. Asiakaspalvelu ja nopeus kiilasivat heti seuraaville sijoille.

Olemme aktiivinen kehittäjä ja perheyritys. Lue lisää taustoistamme!

Ota yhteyttä, niin mietitään, kuinka voisimme sinua auttaa!

Kuulumme Suomen Vahvimpiin

Suomen Asiakastieto Oy on jälleen myöntänyt Niini & Co Oy:lle Suomen Vahvimmat -sertifikaatin. Sertifikaattiin oikeutettu kuuluu Rating Alfa -luottokelpoisuusluokituksen parhaisiin AAA tai AA+ -luokkiin, joihin yltää vain joka kymmenes suomalaisyritys.

Suomi 100 vuotta - Niini 60 vuotta

Kun Suomi juhlii vuonna 2017 sataa vuottaan, juhlimme Niinillä myös pyöreitä. Kopio Niini oli kuudessakymmenessä vuodessa kasvanut Niinin perheen kotonaan pyörittämästä valokopiolaitoksesta monipuoliseksi ja uudistuvaksi painotaloksi, joka on kautta vuosien löytänyt innoituksen uudistumiseensa ja kasvuun omien asiakkaiden tarpeista ja toiveista. Monet asiakkaistamme ovatkin kulkeneet mukanamme jo vuosikymmeniä.