Niini on tarpeesi oivaltava ja ratkaiseva painotalo

Asiantunteva painotalo tarjoaa ratkaisut viestintämateriaalien ja projektien hallintaan yli 65 vuoden kokemuksella. Olemme aktiivinen kehittäjä ja perheyritys. Verkkokauppamme on alan edelläkävijä ja palvelemme asiakkaitamme yksittäisistä tilauksista laajempiin kokonaisratkaisuihin.

Kautta vuosikymmenten meille on ollut tärkeää se, että saat asiakkaanamme hyvää palvelua ja että pystymme aidosti helpottamaan arkeasi. Arvoihimme kuuluvat ilo ja hyvä meininki, ammattiylpeys ja vastuullisuus. Kuuntelemme tarkkaan toiveitasi ja autamme sinua viestimään helposti, laadukkaasti ja menestyksekkäästi kanavasta riippumatta.

Olemme luotettava kumppani painotuotteisiin ja digitaaliseen projektinhallintaan. Olemme vastuullinen toimija. Meillä on Avainlippu ja Joutsenmerkki sekä viimeisimpänä meille on myönnetty ClimateCalc-sertifikaatti.

Kopio Niinistä ytimekkäästi Niini

Kopio Niinin markkinointinimi on vuodesta 2019 ollut Niini. Virallisesti yrityksemme kantaa nimeä Niini & Co Oy. Perheyhtiön historia kulkee siis yhä vahvasti mukana ja saamme rakentaa yritysbrändiämme vankalle pohjalle. Asiakastutkimustemme mukaan luotettavuus ja toimintavarmuus ovat asiakkaidemme mielestä tärkein tekijä yhteistyöllemme.

NIINI-LAATU

Niini & Co Oy:n toimintaa ohjaa laatujärjestelmä, joka noudattaa ISO9001:2015 laatustandardia ja Pohjoismaisen Ympäristömerkin periaatteita. Laatujärjestelmä huomioi johtoryhmän hyväksymän toimintapolitiikan.

Henkilöstö tiedostaa oman mahdollisuutensa vaikuttaa palvelun ja tuotteiden tekniseen laatuun sekä oman työnsä ympäristövaikutuksiin. Organisaatio on sitoutunut noudattamaan laatujärjestelmää. Kaikille Niinin Suomen toimipisteiden toiminnoille on myönnetty ISO9001:2015 laatusertifikaatti.

Seuraamme prosessin tehokuutta ja lopputuotteen ja palvelun laatua. Tiedotamme henkilöstölle ja tavarantoimittajille laatu- ja ympäristötavoitteemme ja näin varmistamme toimitusketjun vaatimustenmukaisuuden.

Niinin päämäärä on olla ensiluokkainen tulostus- ja printtipalvelujen tuottaja. Tavoitteemme on täydellinen asiakastyytyväisyys. Asiakastyytyväisyyden mittareina toimivat suorat asiakaspalautteet ja säännöllisesti tehtävä asiakastyytyväisyyskysely.

  • Noudatamme asiakkaan kanssa tehtyä sopimusta tinkimättä
  • Toteutamme sovitut laatutavoitteet koko toimintaketjussa
  • Toimitamme tuotteet ja palvelut täsmällisesti
  • Täytämme asiakkaan pyynnöt nopeasti ja joustavasti
  • Asiakkaalta saatu palaute johtaa heti toimenpiteisiin
  • Täytämme toimintaamme koskevat laki- ja viranomaisvaatimukset
  • Varmistamme toiminnan kehityksen jatkuvalla parantamisella
  • Varmistamme osaamisemme systemaattisella koulutuksella

Sertifioidun laatujärjestelmän etuja ovat yhdenmukaiset toimintatavat ja sen myötä lyhentynyt läpimenoaika, henkilökunnan osallistaminen laadunkehitystyöhön, toimitusten ajantasaisuus ja tuotteiden tasalaatuisuus.

Yrityksen kaikki toiminnot, tarjouslaskennasta valmiiseen tuotteeseen, lähettitoimintoihin sekä laskutukseen, ovat lisäksi dokumentoitu. Kaksivaiheinen auditointi on suoritettu puolueettoman auditointiyrityksen toimesta. Laatujärjestelmän kehitystyön aikana on myös sisäisesti arvioitu toimintojen tehokkuutta ja tarvittaessa muokattu prosesseja. Sertifikaatti kertoo, että Niinin toiminta on järjestelmällistä ja luotettavaa.

Arvioimme säännöllisesti toimintaympäristöämme ja sen muutosten vaikuttavuutta omaan liiketoimintaamme. Ennakoimme liiketoiminta- ja ympäristövahinkojen syntymistä riskiarvioinneilla. Seuraamme liiketoimintaa koskevia lakeja ja vaatimuksia ja arvioimme niiden vaikutusta toimintaamme. Näin varmistamme toiminnan ja ympäristösuorituskyvyn jatkuvan parantamisen ja jatkuvuuden liiketoiminnassamme.

Asiakkaat ovat tärkein sidosryhmämme. Haluamme tunnistaa asiakkaiden tarpeet, tuottaa palveluita ja tuotteita edistämään asiakkaan toimintaa. Tämä mahdollistuu, kun ylläpidämme osaamista, työympäristöä ja tuotantolaitteita, jotka motivoivat henkilöstöä tekemään hyvää teknistä laatua ja palvelua asiakkaillemme.


SERTIFIKAATIT

 

Luottoluokitus

Niini & Co Oy (ent. Kopio Niini Oy, markkinointinimi Niini) on jälleen saavuttanut korkean AAA Alfa Rating –luottoluokituksen, johon yltää vain joka kymmenes suomalaisyritys. Luokitus on merkki yrityksen erinomaisista taloudellisista tunnusluvuista, positiivisista taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä. Olemme ylpeitä tästä sertifikaatista, ja ammattitaitomme sekä osaamisemme tae. Luokituksen on myöntänyt Suomen Asiakastieto Oy.

Suomen Vahvimmat –sertifikaatti myönnetään yritykselle, jonka luottoluokitus kuuluu kahteen korkeimpaan luokkaan (AAA tai AA+). Rating Alfa on erittäin pätevä analyysi yrityksestä, kun valitset yhteistyökumppania pitkäaikaiseen tai taloudellisesti merkittävään projektiin. Rating Alfan antama tulos säilyy luotettavana noin kolme vuotta.

NIINI-takuut

Asiakastutkimuksemme (2019) mukaan valtaosa asiakkaistamme arvostaa nopeutta ja meitä on usein kiitelty nopeudesta. Ja siihen meillä myös panostetaan. Meillä on tyytyväisiä asiakkaita. Teemme mielellään asiakkaiden kanssa yhteistyötä, koska sillä rakennetaan maailman parhaat ratkaisut. Takuuvarmasti.

Tyytyväisyystakuu

Meillä on tyytyväisiä asiakkaita. NPS-lukemamme on huikeat 47. Asiakkaamme siis suosittelevat meitä mielellään ja ovat palveluihimme tyytyväisiä. Siksi myös lupaamme, että jos tuote ei miellytä, niin teemme korjaukset tilaukseesi ilmaiseksi ja ollaan viime kädessä valmiit antamaan jopa rahat takaisin.

Nopeustakuu

Asiakkaiden mielestä vahvin kilpailuetumme on nopeus. Sitä tukevat monet seikat; olemme ketterä toimija, meillä on omat nopeat lähetit, jotka hoitavat toimituksia tehokkaasti ja käytämme mm. lean-metodeja töiden organisoinnissa. Siksi meillä on nopeustakuu: meiltä saa toimitukset aina sovitussa aikataulussa.

Ideatakuu

Uskomme, että paras työ tehdään yhteistyössä asiakkaan kanssa. Alan ammattilaisina seuraamme alan kehitystä pysyäksemme aallonharjalla. Lupaamme katsoa liiketoimintaanne uusin ja tuorein silmin, jotta saat aina toteutuskelpoisen idean yrityksenne painotuotteisiin liittyen. Löydetään yhdessä juuri teille sopivat ratkaisut.