Ensivaikutelman voit tehdä vain kerran. Kun jätät jälkeesi hienon ja laadukkaan käyntikortin, voit tehdä vaikutuksen ja jättää pitkäaikaisen muistijäljen yrityksestäsi ja palveluistasi.

Edustavat ja tyylikkäät käyntikortit jää mieleen ja viestittää sinusta uusille kontakteille juuri sellaisen kuvan, kuin haluat. Digitaalisella aikakaudella fyysinen käyntikortti herättää edelleen luottamusta ja antaa ammattimaisen kuvan.

Perinteinen käyntikortti on 90 x 50 mm, mutta voit saada käyntikortin käytännössä minkä vaan kokoisena tai muotoisena. Perinteisen valkoisen lisäksi kartonkivaihtoehtoja on loputtomasti, käyntikortti voi olla myös normaalin vaakamallin lisäksi myös esimerkiksi pystymalli, kaksipuolinen tai taitettu.

Voit joko suunnitella helposti omat käyntikorttisi valmiille pohjille tai tilata käyntikortit valmiista aineistosta. Mikäli innostuit perinteistä poikkeavasta käyntikortista ja tarvitset suunnittelussa apua, niin ei hätää, Niini jeesaa. Sinulla ei tarvitse olla aineistoa valmiina, pelkkä idea riittää, sillä meiltä voit ostaa myös graafikon palvelua. Käyntikorttien suunnittelussa ja muotoilussa vain taivas on rajana. Saat meihin helposti yhteyden vaikka chatilla tai yhteydenottolomakkeella.

(9)
(1)
(1)