Niini kumppanina julkishallinnolle

Hansel on valinnut Niinin paino- ja tulostuspalveluiden sekä rakennuspiirustuspalveluiden sopimustoimittajaksi valtionhallinnolle. Niini on ainoa hyväksytty pienpainotuotteiden toimittaja sekä myös kokonaispalvelun tarjoaja. Puitesopimus kattaa monipuoliset graafisen alan palvelut lisäpalveluineen ja lopputuotteita voivat olla esimerkiksi käyntikortit, lomakkeet, vihkot, raportit, kirjat, julisteet, rollupit tai erilaiset kyselytutkimukset. Rakennuspiirustuspalvelut sisältävät mm. värilliset ja mustavalkoiset rakennuspiirustukset sekä skannaus- ja digitalisointipalvelut.

Niinin graafinen suunnittelu- ja taittopalvelu toteuttaa visualisointitarpeet painomateriaaleista messuosastoihin ja nettisivujen ulkoasuihin. Suoramarkkinointipalvelu tarjoaa avun suoramarkkinoinnin toimenpiteisiin suunnittelusta postitukseen. Niinin sähköiset palvelut kattavat verkkokauppapalvelun, jonka kautta voi kätevästi tilata painotöitä.

Hanselin puitejärjestelyn kautta kaikki valtionhallinnon organisaatiot voivat hankkia paino- ja tulostuspalveluita Niiniltä suoraan tai kevennetyn minikilpailutuksen kautta.

Vahva osaaminen valtionhallinnon palveluissa

Niinillä on vahva valtionhallinnon toimialaosaaminen ja asiakkainamme on mm. Kotkan ja Tampereen kaupungit, useat keskisuuret ja pienet kaupungit sekä kunnat, ministeriöt ja useat muut valtionhallinnon organisaatiot.

Ota yhteyttä

Paino- ja tulostuspalveluiden aloittaminen sujuu helposti. Valtion organisaatiot voivat lähettää kaikki tarjouspyynnöt osoitteeseen: kevennettykilpailutus@niini.fi

Vaihtoehtoisesti voit täyttää tarjouspyyntölomakkeen täältä.

Henkilökohtaisesti valtionhallinnon asiakkaita palvelevat (sähköposti etunimi.sukunimi@niini.fi):

Arto Harakka
hallintojohtaja/myynti
puh. 010 6803 214
gsm 0400 463 802