Painopalvelut

Kysy tarjous

Meille on aina ollut tärkeää se, että saat asiakkaanamme hyvää palvelua ja että pystymme aidosti helpottamaan arkeasi. Kuuntelemme tarkkaan toiveitasi ja autamme sinua viestimään omassa organisaatiossasi helposti, laadukkaasti ja menestyksekkäästi kanavasta riippumatta. Luotettavuus ja toimintavarmuus ovat asiakkaiden arvostamia ominaisuuksiamme. Siksi rakennamme painopalvelut vastaamaan juuri sinun tarpeitasi. Teemme monipuolisesti printtipalveluita usealle eri toimialalle ja tarpeeseen. Asiakkaita meillä on pieniä ja suuria, kaikki ovat meille tärkeitä.

Painopalvelut osion alta löydät kattavasti printtituotteita ja rakennus- ja kiinteistöpuolelle olemme koostaneet erillisen palvelukokonaisuuden. Moni tuote tarvitsee viimeistelyn, joka tehdään jälkikäsittelyn keinoin. Moni aineisto ei ole valmis painettavaksi, jolloin repromme auttaa sinua valmistamaan laadukkaan lopputuotteen. Toimitukset tarvitsee usein toimittaa perille, ja siinä auttavat lähettimme. Tuotteen ympärille olemme rakentaneet sinulle tukevia palveluita, koska joskus pelkkä fyysinen tuote ei aina riitä, joten tarjoamme myös digitaalisia ratkaisuita ja kokonaispalveluita avaimet käteen. Saat meiltä niin suunnittelun, toteutuksen kuin lähetyksenkin, miten vain haluat.

Tue suomalaista työtä. Olemme Suomalaisen työn liiton jäsen ja painotuotteet, kuten nämäkin tuotteet, tehdään Suomessa. Olemme ylpeitä Avainlipusta.

Jälkikäsittely

Viimeistelty työ jättää lähtemättömän vaikutuksen. Painettu työ kannattaa viimeistellä jälkikäsittelyn avuin ja saat juuri haluamasi tuotteet tarpeeseesi.

Vaihtoehtoja on monia. Työ voidaan nuutata, taittaa, perforoida, stanssata tai laminoida. Työhön voidaan tehdä erikoisefektejä lakkaamalla, ne voidaan leikata muotoon tai ne voidaan folioida. Esimerkiksi laminointi pidentää tuotteen ikää ja lisää sen käyttömahdollisuuksia, kun tuote kestää paremmin kosteutta. Laminoinnin ansiosta tuote on helpompi pitää puhtaana.

Printtituotteet voidaan sitoa monella eri tapaa.

Meillä onnistuu:

  • Nuuttaus, taitto, perforoinnit, stanssaukset, lakkaukset, laminointi, erikoisefektit ja foliointi.
  • Kuultokansiot ja mapitustyöt
  • Sidonta Sidontavaihtoehtoja on monia. Tuote voidaan tehdä vihkoksi liimasidonnoin, ne voidaan listottaa tai kiinnittää kammoilla, spiraaleilla tai wire-kierteellä.
  • Pohjustus Voimme myös pohjustaa tulosteet kapalevylle. Mahdollisuuksia on monia, mm. otsalaudat messuosastolle ja erilaiset kyltit tapahtumiin ja juhlapaikoille.
  • Laminointi Laminoinnissa kiinnitetään painotuotteen pintaan muovikalvo, joka antaa kestävän suojan. Esimerkiksi rollupin kaksi metriä korkean paperijulisteen laminointiin voit valita matta- tai kiiltäväpintaisen materiaalin tarpeesi mukaan.

Kehystys Kehystyspalvelumme avulla viimeistelemme julisteet näyttäviksi tauluiksi.

Repropalvelut

Aina ei ole taittotiedosto tai logo kunnossa tai tarvitaan kuvien korjausta värisävyjen tai muiden ominaisuuksien puolesta. Siinä apuun tulee repromme ihastuttavat ja taitavat ammattilaiset. Kun tilaat painopalvelut meiltä, repropalvelumme myös viimeistelee ja korjaa työt pyydettäessä. Muista tilatessasi myynnistä keskustella myyjäsi kanssa, onko sinulla valmis aineisto, tarvitsetko apua suunnittelussa tai aineiston suhteen? Miten olet rakentanut aineiston? Jos sinulla on kuvia, onko ne otettu ammattikuvaajalla vai itse? Onnistunut painotyö vaatii monen asian huomioimisen, joten luota ammattilaisiin ja soita meille.

Kysy tarjous "Painopalvelut"

"*" näyttää pakolliset kentät

Voit valita haluamasi toimipisteen (valinnainen)