Graafinen suunnittelu

Kysy tarjous

Tarjoamme ammattitaitoista graafista suunnittelupalvelua painotöihin. Suunnittelemme tarpeidesi mukaiset esitteet, kutsu- ja käyntikortit, julisteet ja muut markkinointimateriaalit. Halutessasi autamme myös yritysilmeesi uudistamisessa ja toteutamme mm. logosuunnittelua.

Taittopalvelut

Taittopalvelumme auttaa jo valmiin ilmeen eri elementtien taittamisessa laadukkaaksi painotuotteeksi.

Yrityksesi markkinointi- ja muut brändin rakentamiseen suunnitellut pinnat muodostavat graafisen ohjeiston ympärille kokonaisuuden, jossa on monesti useita erilaisia painettavia pintoja, kuten esitteitä, raportteja ja julkaisuita, lehtien taittoja ja messuille tai tilaisuuksiin suunniteltuja materiaaleja. Graafinen suunnittelu sisältää ammattitaitoisen taittopalvelun, jolla brändin materiaalit saavat kauniin ja toimivan ulkoasun ja ne ovat optimoitu painettavaksi. Asiakkaan kanssa käydään läpi tarvittavien pintojen käyttötarkoitus ja yrityksen graafinen ohjeisto. Asiakas toimittaa tarvittavat tiedot, fontit ja ohjeiston meille ja teemme yhteistyössä nopeasti ja ketterästi tarvittavat aineistot. Aineistot ovat sovittaessa mahdollisia lisätilauksia varten.

Yritysilmeet

Graafinen suunnittelu auttaa myös yritysilmeen luomisessa. Yritysilme koostuu monesta eri elementistä ja autamme sen suunnittelusta logosta laajempiin kokonaisuuksiin.

Hyvän yritysilmeen rakennus on yhteistyötä asiakkaan ja suunnittelijan välillä. Sinulla on paras tieto yrityksesi tarpeista ja tavoitteista ja meillä joukko ammattilaisia auttamassa sinua niin ideoinnissa kuin itse ilmeen toteutuksessa. Yrityksen ilme voi yksinkertaisesti olla vain yrityksen tunnus eli logo. Logo voi olla tekstipohjainen tai visuaalinen, riippuen tarpeestasi. Logoa suunniteltaessa on huomioitava mm. värimaailma, versiot ja tiedostoformaatit, mutta etenkin miten sitä tultaisiin käyttämään. Laajempi ilmekokonaisuus voi sisältää logon lisäksi kuvasuunnitelman, kuvituksia, ikoneja verkkokäyttöön tai kuoseja erilaisiin pintoihin. Yritysilme täytyy nähdä kokonaisuutena ja suunnitteluun sekä korjauskierroksiin kannattaa varata riittävä aika.

Yritysilmeen luomisessa on huomioitava erilaiset käyttöpinnat, missä tunnusta tai ilmekokonaisuutta tullaan käyttämään ja jos logon lisäksi luodaan myös ilmekokonaisuus, miten eri elementit muodostavat harmonisen ja toimivan kokonaisuuden. Ilmeen suunnittelu on hyvä aloittaa keskusteluilla myyntimme kanssa. Aina yrityksen ilmettä ei tarvitse pistää uusiksi, joskus riittää vain päivitys. Ota yhteyttä myyntiimme, niin käydään läpi tarpeesi niin ehdotamme juuri sinulle sopivaa ratkaisua.

Kysy tarjous "Graafinen suunnittelu"

"*" näyttää pakolliset kentät

Voit valita haluamasi toimipisteen (valinnainen)
*Laita rasti ruutuun vahvistaaksesi olevasi ihminen.