Teippaukset

Kysy tarjous

Teippaukset on helppo tapa herättää huomiota ja viestiä brändistäsi. Valikoimissamme on materiaaleja eri teipattaville pinnoille. Saat suunnittelun ja materiaalien lisäksi tilattua meiltä myös itse teippauksen/tarrojen asennuksen.

Meiltä saat mm. seuraavat teippaukset

  • Ikkunateippaukset
  • Aula- ja toimitilat
  • Messutilat
  • Tilaisuudet ja tapahtumat
  • Myymälätilat
  • Autoteippaukset
  • Pakkaukset; etiketit ja tarrat, personoitu brändäys

Auton teippaamisella herätät huomiota liikkuessasi liikenteessä ja vahvistat näin yrityksesi brändiä ja viestintää. Voit teipata vain tehokkaan tekstin/viestin sekä logosi, teipata auto vain osaltaan tai kokonaan. Auton teippaus kokonaan on edullisempaa ja nopeampaa kuin uusi väri maalaten. Teippi materiaalina lisäksi suojaa auton alkuperäistä maalipintaa iskuilta sekä ylläpito on helpompaa, sillä teippiä ei tarvitse vahata.

Toimitilojen teippauksessa on mahdollisuus mm. hyödyntää valmiskuositeippejä, joten muutat tilan tai kalusteet nopeasti tylsästä trendikkääksi. Näin säästät luontoa ja vanhatkin kalusteet kestävät paremmin aikaa. Saat meiltä graafisen suunnittelun lisäksi tilasuunnitelmankin, koko tila ns. avaimet käteen. Lue lisää tilasuunnittelupalveluistamme.

Ikkunateippauksilla lisää nopeasti yritykseksi kivijalkamyymälän näkyvyyttä ohikulkijoille sekä vahvistat liikkeesi brändiä. Myymälätiloihin tarjoamme laajan valikoiman erilaisia materiaaleja, mm. kampanjatarrat lyhytaikaiseen kampanjointiin, lattiatarrat täsmäviestintään tai tukemaan brändi-ilmettä.

Ota yhteyttä myyntiimme ja suunnitellaan sinulle toimiva ratkaisu.

Tue kotimaista työtä, kun tilaat palvelut Niiniltä, sillä meillä on tuotteissamme Avainlippu.

Kysy tarjous "Teippaukset"

"*" näyttää pakolliset kentät

Voit valita haluamasi toimipisteen (valinnainen)