Vaalit – painotuotteet vaalikampanjaan

Eduskuntavaalien 2023 ehdokasasettelu on käynnissä. Painotuotteet vaalikampanjaan kannattaa tilata viimeistään nyt! Laadukkaat vaalimateriaalit ovat yksi vaaliviestinnän kulmakivistä. Vaaliehdokkaiden erilaiset jakomateriaalit jättävät tehokkaan muistijäljen. Herätä huomio ja hurmaa äänestäjäsi.

Painotalo Niiniltä saat kaikki tarvitsemasi painomateriaalit vaaliviestinnän tueksi, kuten:

Nämä ja paljon muuta nyt verkkokaupastamme, mahdollisuus myös pikatoimitukseen yhdessä arkipäivässä.

Verkkokaupasta tilaaminen on helppoa ja nopeaa, lataa valmis aineisto ja tilaa. Tai jos etsit laajempaa kokonaisratkaisua vaalikampanjaasi – kuten erilaisia pahvihahmoja, taustaseinäkkeitä tai vaikkapa suorapostituskampanjaa, ota yhteyttä myyntiimme. 

Meidän vaalilupauksemme ehdokkaille:

  1. Painotuotteiden helppo ostaminen
  2. Nopea toimitus
  3. Kotimaisuus ja vastuullisuus

Niini on vastuullinen Ekokompassilla ja Avainlipulla sertifioitu kotimainen perheyritys, joka palvelee Helsingissä, Turussa, Kotkassa ja Lappeenrannassa. 

Vaalikampanjan painotuotteet kannattaa tilata hyvissä ajoin, mutta jos aikataulu on ehtinyt tiukaksi, ei hätää. Niini on nopea ja joustava painotalo, joka tarjoaa nopean toimituksen. Sinun ei välttämättä tarvitse myöskään tietää tarvitsemaasi painosmäärää tarkalleen. Digipainosta tilatessa on helppo täydentää vaalimateriaaleja tarpeen mukaan. Tehdään yhdessä laadukkaat ja mieleenpainuvat painotuotteet vaaleihin. Hurmaa äänestäjäsi, tilaa meiltä!

Niinin avulla teet aidosti koskettavaa viestintää!

Tutustu tuotteisiin ja tilaa:

Säänkestävät julisteet

Säänkestävä juliste 50×70 cm

(1)
From 0,00

Julisteet

Juliste 50×70 cm

(3)
From 0,00

Classic

Käyntikortti Classic – 85×55 mm

(11)
From 0,00

Kutsut ja kortit

Kortti A6

(7)
From 0,00

Roll-upit

Roll-up 85×200cm

(9)
From 0,00