Flyer, flaijeri, lentolehtinen, mainoslehtinen. Nimiä on yhtä monta, kuin käyttötarkoituksiakin. Flyerit sopivat loistavasti jaettavaksi tietolähteeksi sekä tapahtumissa, messuilla ja muissa tilaisuuksissa, että esimerkiksi suorapostituksissa.

Tutustu monipuolisiin ja erikokoisiin vaihtoehtoihimme. Kaikkiin tarkoituksiin löytyy sopiva. Voit esimerkiksi valita pysty- tai vaakaformaatin ja kiiltävän tai matan paperivaihtoehdon välillä, tai voit valita neliväripainatetun lisäksi myös mustavalkoisen version.

Jos tila flyerissa ei riitä tarpeisiisi, niin tutustu myös esitteisiimme, joita saat taitettuina ja monisivuisina vaihtoehtoina.

Voit joko suunnitella flyerit helposti suunnittelutyökalussamme tai tilata suoraan valmiista aineistosta. Mikäli tarvitset flyereiden suunnittelussa apua, niin ei hätää, Niini jeesaa. Sinulla ei tarvitse olla aineistoa valmiina, pelkkä idea riittää, sillä meiltä voit ostaa myös graafikon palvelua. Saat meihin helposti yhteyden vaikka chatilla tai yhteydenottolomakkeella.

Flyerit

Flyer A5

(3)

Flyerit

Flyer A4

(3)

Flyerit

Flyer A6

Flyerit

Flyer A65

Ekologiset painotuotteet

Ekologinen flyer