Niinin tarina

 

Yli 60-vuotias perheyritys

Niini on kotimainen vuonna 1957 perustettu perheyritys. Muutimme markkinointinimemme Kopio Niinistä ytimekkäästi Niiniksi brändiuudistuksessa 2019, jotta voimme esitellä laajentunutta palveluvalikoimaamme paremmin.

Vuosikymmenten ajan on ollut tärkeää, että asiakkaanamme saat meiltä parasta mahdollista palvelua ja pystymme auttamaan markkinointimateriaalien ja painotuotteiden kanssa.

 

Ratkaisuja jokaiseen haasteeseen

Arvomme ovat ilo ja hyvä meininki, ammattiylpeys ja vastuullisuus. Veikko ja Eila Niinin aloittamasta perheyrityksestä on kasvanut kolmannen sukupolven naisvetoinen yritys, joka pyrkii ratkaisemaan asiakkaan viestintähaasteet kanavasta välittämättä.

Tänä päivänä meitä on yli 60 alan ammattilaista, jotka palvelemme ylpeinä yli 6000 asiakastamme sekä Suomessa että Virossa.

 

Kotimaisuus avainroolissa

Pk-yrittäjien maailma on muuttunut hektisemmäksi, yrittäjiltä ja työntekijöiltä vaaditaan yhä laajempaa osaamista ja suurempaa tehokkuutta. Me Niinillä teemme painotuotteiden tilaamisesta mahdollisimman yksinkertaista ja helppoa.

Arvostamme suomalaista työtä ja olemme ylpeitä voidessamme kertoa, että Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt painotuotteillemme Avainlippu-merkin. 

 

Vastuullinen yritystoiminta

Olemme Perheyritysten liiton jäsen. Arvostamme perheyrittäjyyttä sekä käytämme paikallisia tavarantoimittajia ja alihankkijoita aina, kun se on mahdollista.

Niinin yhteiskuntavastuuta ilmentää, että tuotteemme ovat valmistettu Suomessa, ja tämä velvollisuus on luonnollinen osa liiketoimintaamme. Meille Niinille vastuullisuus tarkoittaa myös sitä, ettemme tuhlaa resursseja ja pyrimme aktiivisesti etsimään tapoja vähentää ympäristöjalanjälkeämme.

 

Suosituimmat hävikkituotteet

Hävikkituotteet 💚

Hävikkipaperi: Flyer A6

From 0,00
From 0,00
From 0,00

Hävikkituotteet 💚

Hävikkipaperi: Kortti A6

From 0,00