Niinin tarina

Niini on kotimainen vuonna 1957 perustettu perheyritys

Muutimme markkinointinimemme Kopio Niinistä ytimekkäästi Niiniksi brändiuudistuksessa 2019. Tavoitteena ei ollut unohtaa yli 65-vuotiasta perheyhtiön historiaa vaan kuvata paremmin laajentunutta palveluvalikoimaamme. Vuosikymmenten ajan on ollut tärkeää, että asiakkaanamme saat meiltä parasta mahdollista palvelua ja pystymme jeesaamaan markkinointimateriaalien ja painotuotteiden kanssa.

Arvomme ovat ilo ja hyvä meininki, ammattiylpeys ja vastuullisuus. Veikko ja Eila Niinin aloittamasta perheyrityksestä on kasvanut kolmannen sukupolven naisvetoinen markkinointipalveluita tarjoava kokonaisuus, joka pyrkii ratkaisemaan asiakkaan viestintähaasteet kanavasta välittämättä. Tänä päivänä meitä on yli 60 alan ammattilaista, jotka palvelemme ylpeinä yli 6000 asiakastamme sekä Suomessa että Virossa. Olemme edelleen kokonaan perheen omistama yritys – Niiniä rakentamassa jo kolmannessa polvessa.

“Pk-yrittäjien maailma on muuttunut hektisemmäksi, yrittäjiltä ja työntekijöiltä vaaditaan yhä laajempaa osaamista ja suurempaa tehokkuutta. Me Niinillä olemme halunneet tehdä painotuotteiden tilaamisesta mahdollisimman yksinkertaista ja helppoa, jotta edes yksi yrityksen pyörittämisen osa-alue menisi sujuvasti.”

Painotalo myös verkossa

Tiedämme, että painotuotteiden tilaaminen ei ole aina yksinkertaista, sillä muistettavia asioita on paljon. Pelkästään paperivaihtoehtoja on lukemattomia, painoaineiston pitää olla riittävän laadukas ja on huomioitava esimerkiksi leikkausrajat ja -merkit. Haluamme tehdä Niinin verkkokaupassa painotuotteiden tilaamisesta mahdollisimman yksinkertaista.

Olemme rajanneet materiaalivalintoja niin, että usein valittavanasi on haluatko mattapintaisen vai hieman kiiltävämmän lopputuloksen. Et myöskään välttämättä tarvitse graafikkoa luomaan painovalmista aineistoa, sillä voit käyttää yksinkertaista suunnittelutyökaluamme, jossa on huomioitu leikkausrajat valmiiksi.

Avainlippumerkittyjä painotuotteita

Me Niinillä arvostamme suomalaista työtä ja olemme ylpeitä voidessamme kertoa, että osoituksena kotimaisuudesta ja suomalaisen työn merkityksestä Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt painotuotteillemme Avainlippu-merkin. Olemme lisäksi Perheyritysten liiton jäsen. Arvostamme perheyrittäjyyttä sekä suomalaista työtä. Tuemme suomalaista työtä ja käytämme paikallisia tavarantoimittajia ja alihankkijoita aina, kun se on mahdollista.

Avainlippu kertoo paitsi, että tuote on valmistettu Suomessa, se ilmentää myös hyvin Niinin yhteiskuntavastuuta, joka on luonnollinen osa liiketoimintaamme. Meille Niinille vastuullisuus tarkoittaa, ettemme tuhlaa resursseja ja pyrimme aktiivisesti etsimään tapoja vähentää ympäristöjalanjälkeämme. Lue lisää kestävän kehityksen valinnoistamme ja teoistamme täältä!