SendIt-tilauskanava

Kysy tarjous

Tilauskanavamme avulla kopioiden tilaukset helposti, turvallisesti ja varmasti. NiiniSendIt, tutustu palveluumme, aivan ilmaiseksi.

Oletko tuskastunut kopiotilausten tekemiseen sähköpostitse? Joudutko etsimään edellisten tilaustesi tietoja kymmenien lähetettyjen viestien joukosta? Luo käyttäjätili ja säästä aikaasi! Oletko jo SendItin käyttäjä? Klikkaa sisään tästä.

Uudistimme SendIt-tilauskanavasta vielä toimivamman ratkaisun. Uusitun järjestelmän kulku ohjaa sinua läpi koko tilausprosessin, tiedostojen lataamisesta itse tilauksen lähettämiseen. Visuaalisessa suunnittelussa on kiinnitetty huomiota esimerkiksi painikkeiden väriin ja sijoitteluun, jotta ne eivät jäisi huomaamatta. Uusi SendIt on myös mobiiliresponsiivinen. Käytitpä tilauksen tekemiseen tietokonetta, tablettia tai puhelinta, SendIt skaalautuu laitteesi näyttöön sopivaksi.

Tutustu uusittuun SendIt-palveluun ohjevideon avulla. Katso video tästä.

SendItin hyödyt

Ilmainen SendIt-tilauskanava antaa käyttöösi tilausten tekemistä helpottavia ominaisuuksia. Sinun tarvitsee vain rekisteröityä ja pääset heti käyttämään palvelua.

1. Turvallista tiedonvälitystä

SendIt käyttää SSL-suojattua yhteyttä. Lisäksi käyttäjätunnuksella ja salasanalla suojattu yhteys varmistaa, että toimitetut tiedot pysyvät koko ajan oikeissa käsissä.

2. Sano ei epävarmuuksille

SendIt-tilauskanavan kautta tehty tilaus välittyy suoraan tuotannonohjausjärjestelmäämme. Tilauksesi ei voi jäädä matkan varrelle esimerkiksi inhimillisen erheen tai teknisen ongelman vuoksi. Sähköpostin tiedostokokorajoitukset ja muut rajoittavat tekijät eivät vaikuta palvelun toimintaan. Voit toimittaa suurenkin tiedoston eteenpäin kokonaisena aina yhtä nopeasti ja varmasti.

3. Helppoa tiedonsiirtoa

Lataa tiedostosi järjestelmään perinteisesti joko navigoimalla tiedostosijaintiin tai raahaamalla latausikkunaan. Voit ladata myös zip-tiedostoja, jotka SendIt purkaa automaattisesti. Tiedostojen latauksen yhteydessä palvelumme varmistaa, että tieto on siirtynyt ongelmitta perille. Voit seurata tilauksesi kulkua reaaliajassa tarkastelemalla tilaushistoriaasi.

4. Väliaikaista arkistointia

SendIt arkistoi palveluun lataamasi tiedostot kahden kuukauden ajaksi. Aineistosi ovat turvassa palvelimillamme ja löydät helposti tarvitsemasi aineistot. Esimerkiksi jatko- ja uusintatilausten tekeminen on tehty todella nopeaksi ja vaivattomaksi. Kahden kuukauden jälkeen SendIt ”putsaa” eli poistaa tätä vanhemmat tiedostot.

Kysy tarjous "SendIt-tilauskanava"

"*" näyttää pakolliset kentät

Voit valita haluamasi toimipisteen (valinnainen)