Esitteessä voit kertoa yrityksesi tarinan, esitellä tuotteesi ja palvelusi. Taitetut esitteet -kategoriasta löydät vaihtoehdot 6-sivuisiksi taitetut esitteemme. Esitteet ovat ennen kaikkea yrityksesi brändin rakentaja ja olennainen osa markkinointiviestintää, oli sitten kyseessä messut, tapahtumat, asiakastilaisuudet, myynnin tukimateriaali tai muu viestintä.

Vaihtoehtoja on aina monisivuisista esitteistä taitettuihin esitteisiin. Saat esitteet myös 100% kierrätyspaperilla. Monisivuisilla esitteillä voit esitellä tuotteesi katalogina tai kertoa yrityksesi tarinaa. Myös taitettu esite laadukkaasti painettuna huomataan. Taittomahdollisuuksia on monia, arkki voidaan taittaa keskeltä puoliksi, esite voidaan taittaa käyttäen haitaritaittoa tai käärötaittoa, jolloin saadaan neljän sivun sijaan käyttöön 6 sivua. Mieleenpainuva esite syntyy yhdistämällä luova ratkaisu siihen sopivaan taittoon ja laadukkaaseen painatukseen.

Onko esitteissämme tarpeisiisi liikaa sivuja? Meillä on tarjota myös yksinkertaisempia ratkaisuja. Katso mitä mahdollisuuksia esimerkiksi lentolehtinen tarjoaa.

Voit suunnitella taitetut esitteet helposti suunnittelutyökalumme avulla tai tilata suoraan valmiilla aineistolla. Jos tarvitset suunnitteluapua, voit olla yhteydessä meihin yhteydenottolomakkeella tai lue lisää graafisesta suunnittelusta.