NiiniShop-tilauskanava

Kysy tarjous

Jos joku säästää aikaa, niin toimiva räätälöity tilauskanava erilaisten painotuotteiden tilaamiseen. NiiniShop-tilauskanava räätälöidään juuri Sinun yrityksesi tarpeisiin.

Onko teillä jo käytössä NiiniShop-tilauskanava? Pääset kirjautumaan sinne laittamalla osoitteeksi yrityksennimi.niinishop.fi

NiiniShop on asiakkaalle räätälöity markkinointituotteiden tilauskanava, jonka avulla kaikki markkinointimateriaalit voidaan tilata yhdestä osoitteesta. Palvelu on käytössä 24/7 – pelkkä nettiyhteys riittää. Palvelu toimii millä tahansa laitteella. Voit jakaa yrityksesi sisällä eritasoisia käyttöoikeuksia. Tuotetiedot ja hinnat ovat selkeästi esillä. Tiedät, mitä tilaat, mitä se maksaa ja milloin se on sinulla.
Tilaushistoria on heti saatavilla ja uusintatilaukset hoituvat vaivattomasti.
Saat tilauskanavastasi myös raportteja: varastosaldot, paljonko kutakin tuotetta on tilattu ja mitä ne ovat maksaneet jne. Tästä voi olla sinulle suuri hyöty myös silloin kun suunnittelet seuraavan vuoden toimenpiteitä ja budjettia. Verkkokauppa toimii kätevästi myös arkistona.

Voit viedä räätälöityyn tilauskanavaan kaikki yrityksesi käyttämät tuotteet ja aineistot:

  • Muokattavat painotuotteet ja pohjat. Esimerkkinä käyntikorttipohjat, joiden avulla jokainen yrityksestäsi voi tilata omat käyntikorttinsa.
  • Lisäpainokset. Tuote on jo olemassa sähköisessä muodossa, esim. PDF:nä.
  • Uuden työn tilaaminen vakioidusta rakenteesta. Näitä voivat olla vaikkapa esitteet, joihin on määritetty jo koko, laajuus ja paperit, mutta joista tehdään sisällöllisesti eri versioita.
  • Sähköiset tuotteet. Kaikki digitaalisessa muodossa jaeltava markkinointimateriaali: ohjeet, kuvat, logot, oppaat jne.
    Muut markkinointimateriaalit. Voit tuoda verkkokauppaan henkilöstösi tilattavaksi myös valmiita tuotteita: kynät, liikelahjat, promotuotteet jne.
  • Kokoomatuotteet (kitit). Kokoomatuote on yhdistelmä erilaisia tuotteita, jotka muodostavat kokonaisuuden. Esim. ”Myyjän myyntipakkaus”, joka muodostuu folderista, esitteestä, lomakkeista ja kynästä.

Rajoituksia on vähän – hyötyä tuottavia mahdollisuuksia valtavasti – kysy lisää Niinin yhteyshenkilöltäsi, laita sähköpostia myynti@niini.fi tai kilauta myyntiimme 010 680 3400, niin laitetaan sinunkin yrityksesi painotuotteiden tilaaminen kuntoon.

Kysy tarjous "NiiniShop-tilauskanava"

"*" näyttää pakolliset kentät

Voit valita haluamasi toimipisteen (valinnainen)